Prikaži potpunu verziju : Konekcija MTS Mobilni internet
Zanima me da li neko zna, imam problem sa internetom Alcatel MTS modem za mobilni internet. Prvo nisam mogao da se konektujem pa sam zvao mts i dali su mi parametre i onda sam uspeo. I kada sam se konektovao mogu samo da ocitam njihov sajt i 0.facebook.com . Da li neko zna do cega je to? Zvao sam opet mts rekli su da reinstaliram modem i to sam i uradio i to 2 puta ali ne pomaze.
water wizard
10.6.2013, 16:33
probaj da obrišeš proksije koje su ti dali da upišeš.. ali zabeleži da možeš da upišeš ponovo... :)
water wizard
10.6.2013, 18:03
a jel si bio na njihov sajt da vidiš da li ima neko uputstvo? http://www.mts.telekom.rs/index.php/parametri-za-konfiguraciju-mobilnog-neta.html#post
AleksandarCa
28.12.2013, 11:42
Pozdrav ljudi , imam problem sa mts - ovim mob netom , uzeo sam pre 2 meseca paket 3gb posto je bilo 50 % na pretplatu i radio je normalno do pre 10 dana od kada ne mogu na facebook . Svi ostali sajtovi rade ali fb non stop izbacuje http://postimg.org/image/o4w7f87bn/ . Ako neko zna resenje bio bih mu zahvalan...
Nzm sta ti pravi problem ali msm da nije do mts-a.
Koristim isto sto i ti i nemam problem. Upravo sam proverio.
Da ti taj Comodo fw ne pravi smetnju ?
Послато са LG-P970 користећи Тапаток 2
AleksandarCa
28.12.2013, 16:49
Nzm sta ti pravi problem ali msm da nije do mts-a.
Koristim isto sto i ti i nemam problem. Upravo sam proverio.
Da ti taj Comodo fw ne pravi smetnju ?
Послато са LG-P970 користећи Тапаток 2
Ne pravi comodo problem , probao sam i na ie , chrome ,firefox ista prica uvek...
Bio sam i stavio ovaj sim iz flesa u mobilni telefon i upalio i kada ucitava fb iskoci mi prozor koji prica da sam potrosio sve brze MB i da mogu da dokupim , a ako ne zelim onda da stisnem opciju "odustani" koje nema nigde...
Ne pravi comodo problem , probao sam i na ie , chrome ,firefox ista prica uvek...
Bio sam i stavio ovaj sim iz flesa u mobilni telefon i upalio i kada ucitava fb iskoci mi prozor koji prica da sam potrosio sve brze MB i da mogu da dokupim , a ako ne zelim onda da stisnem opciju "odustani" koje nema nigde...
Pa onda pitaj njih.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.