Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Iskustva sa TL-WR841N(D) ruterom

vlad1982
10.6.2013, 15:31
Da li je neko imao iskustva sa ovim ruterom.Imam trenutno TL-WR740N koji je jako loš i stalno gubi signal a resenja nema ni na vidiku pa bih ga zamenio ovim TL-WR841N(D).Da li i ovaj drugi ima problema sa gubitkom brzine i wireless signala?

Arcibalde
10.6.2013, 17:26
Da li je neko imao iskustva sa ovim ruterom.Imam trenutno TL-WR740N koji je jako loš i stalno gubi signal a resenja nema ni na vidiku pa bih ga zamenio ovim TL-WR841N(D).Da li i ovaj drugi ima problema sa gubitkom brzine i wireless signala?
Imam ja TL-WR841N i nisam primetio gubljenje signala. Ono ruter radi ok, do sada (godinu dana) nisam imao nikakvih problema sa njime, ko god je dosao povezao se wifi-em na njega bez problema. Doduse stan mi nije velik tako da si uvek u krugu od max 3m-4m od rutera sa jednim zidom izmedju.

vlad1982
10.6.2013, 18:29
Cool hvala puno!Samo se nadam da situacija nije ista sa ovim novijim serijama v7 ili v8 kao i kod ovog mog rutera v4 serije!U svakom slučaju hvala puno!

Mario Pavićević
10.6.2013, 18:47
Baci pogled i na polovne rutere, bilo je solidnih Netgear N modela po oglasima, znam da nema garancije kao na TP-Link, ali ima i daleko manje problematicnih serija.

A sto se tice 740N, da li si probao DDWRT ili neki drugi firmware, fabricki je koliko se secam imao problema u N modu, ako se forsira G mod problema nema.

NjegovaWisost
11.6.2013, 0:05
Baci pogled i na polovne rutere, bilo je solidnih Netgear N modela po oglasima, znam da nema garancije kao na TP-Link, ali ima i daleko manje problematicnih serija.

A sto se tice 740N, da li si probao DDWRT ili neki drugi firmware, fabricki je koliko se secam imao problema u N modu, ako se forsira G mod problema nema.

Meni se gubi i u G modu u susjednoj prostoriji, a prepreka maltene nema... Baš sam nezadovoljan...

Freško
11.6.2013, 2:09
Pa instaliraj mu DD-WRT (http://www.dd-wrt.com), taj uređaj je podržan u verzijama 3.x ; 5.x ; 7.x i 8.x. Ako imaš neku od navedenih verzija uređaja preporučljivo je da instaliraš dd-wrt on je neuporedivo bolji od fabričkog firmvera.

vlad1982
11.6.2013, 6:54
Ali se tada gubi garancija a ako ga brikuješ možeš da ga baciš!

NjegovaWisost
11.6.2013, 7:12
Ali se tada gubi garancija a ako ga brikuješ možeš da ga baciš!

Ma SBBov je, nije moj... Da je moj, odmah bi to učinio :)

Mario Pavićević
11.6.2013, 9:14
Ma kakva garancija, ako se brikuje, mislis da ce neko da gleda zasto se to desilo? A uvek mozes vratiti na fabricki ROM ako nesto drugo krene da zeza...