PDA

Prikaži potpunu verziju : 6/2013 "Ozbiljna tema"


oluja
1.6.2013, 12:35
Ako imate neko svoje misljenje na temu aktuelne kolumne molimo vas da ga podelite sa ostalim forumasima u ovoj temi.

Kolumna je lični komentar istaknutog novinara nekog lista na neku pojavu. Za razliku od reportaža i ostalih tekstova koji bi trebalo da budu objektivni, kolumna podleže subjektivnosti autora, zato se grafički drugačije predstavlja od ostatka časopisa.

:ciao:

DeCoy
1.6.2013, 17:34
Zeznuta tema, koga zanima tematika može da pročita poslednji roman Majkla Krajtona "Next" (kod nas preveden kao "Gospodar gena"), posebno pogovor koji predstavlja lična razmišljanja i zaključke autora na ovu temu.

Renner
2.6.2013, 16:17
Kad se dočepam novog broja prvu polovinu obično prelistam, dalje čitam, a ono što sam propustio ostavim za kasnije. Ne moram sve odjednom, jer mjesec dana potraje, a SK "je glupo progutati u dva zalogaja kao "Najlepše želje"" (property of Qzma, Metro LL review :P). Ovaj put sam sam se zadržao i ovo pročitao u prvom naletu.

todos
15.6.2013, 1:11
Potpuno si u pravu. Nema se tu ista ni dodati ni oduzeti. Dotakao si se politike sto je meni kao vernog citaoca i te kako ugodno. Jos pre nekoliko meseci sam ti dao savet da se drzis politike jer si recit cak vise i od neozbiljnog Kuzmanovica koji jednostavno treba da ostane u svetu gde postoji jedno carstvo i u svetu osim sto caruje drugarstvo, caruje i ludarstvo.