Prikaži potpunu verziju : Lynksys ADSL2+ Gateway
Nikola16789
17.5.2013, 23:05
Dobio sam u naslovu pomenuti uredjaj, pa me zanima, mogu li da ga koristim samo kao ruter za kucnu mrezu posto nemam ADSL internet? btw, valja li ovaj uredjaj cemu?
Drugo pitanje, na pomenuti uredjaj sam prikljucio cable modem i PC (kablom), internet na PCu radi, ali nikako ne mogu da pristupim podesavanjima rutera. Probao sam da u browseru kucam IP iz uputstva, medjutim, browser ne vidi tu stranicu sa podesavanjima. Probao da drzim reset dugme 20 sekundi, ni to ne pomaze.
Odgovor na tvoje 1 (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1722649&postcount=47). pitanje, 2. da li je taj uređaj uopšte ispravan pošto vidim da neće da se ni resetuje na fabrička setovanja.
Nikola16789
18.5.2013, 1:04
Izgleda da radi, posle sat vremena petljanja uspeo sam da udjem u podesavanja, samo je odjednom proradilo, ne znam sta sam mu uradio... :boodala:
Uglavnom sad ne radi internet, prijavljuje DNS server isn't responding, mislim da je vreme da procitam neku temu o umrezavanju.
Mislim da će dovoljno biti link koji sam ti dao u mom predhodnom postu...
Nikola16789
18.5.2013, 1:23
Sad ponovo imam internet, ali ne mogu da pristupim ruteru... :mad: Povezao sam ga na identican nacin kao prosli put.
water wizard
18.5.2013, 1:35
probaj da vidiš koja mu je adresa preko windows mreže..
Nikola16789
18.5.2013, 2:49
Ako prikljucim samo PC u ruter, onda win pokusava da identifikuje mrezu i to traje minut-dva. Na kraju dobijem poruku da mreza nije identifikovana, a kad probam da troubleshootujem dobijem "local area network doesnt have a valid IP". Nekad mogu a nekad ne mogu da pristupim podesavanjima.
Ako prikljucim i PC i modem na ruter, internet radi normalno, kad udjem u network map, on mi graficki prikaze PC-linksys-modem-internet, ali kad kliknem na linksys, stranica sa podesavanjima ne moze da se otvori.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.