PDA

Prikaži potpunu verziju : Štampač za nešto obimniju štampu

todos
17.5.2013, 17:29
Potreban ink- jet ili laser-color štampač za nešto obimniju to jest' za kontinuiraniju štampu. Cena prihvatljivija do 500 evra. Bacio sam oko na Epson L550. Da li je onakvo neprekidno punjenje izdržljivo? Da li neko ima uopšte taj ili manji štampač iz te Epsonove klase? Ili preporuka za neki drugi gde bi se u kasnijem periodu koristile boje kineskih proizvođača za dopunu. Kakvi su pri korišćenuju isplativi laser-color štampači?

todos
24.5.2013, 11:15
I dalje mi je zanimljiv ovaj stampac ali opet pitam da li ima neki drugi ink-jet koji trpi lako punjenje kertridza?
Ne znam mislim da laserski kolor stampaci nisu za moje potrebe ili mozda gresim? Sad sam sav u nedoumici, ali opet ako nema drugo resenje uzecu ovaj L550 pa kako se pokaze.

todos
12.6.2013, 15:35
Evo setih se sad da sam otvorio ovu temu i da moze da se zakljuca jer sam od pre nekoliko dana postao vlasnik jednog MFS Epson L550.

water wizard
12.6.2013, 15:47
na mom štampaču ima da se podešava kvalitet štampe što dosta menja potrošnju i brzinu štampe i pražnjenja ketridža.. verovatno ima i kod tebe :)

todos
20.6.2013, 15:13
Fabrički podešena tj. prva proba i nije da sam zadovoljan kvalitetom. Nekako nemam vremena da se pozabavim opcijama ali ću i to odraditi. Ma sigurno kvalitet štampe nije ekvivalentan nekom iz slične klase HP ili Canona. Ali velika je prednost što je boja izuzetno jeftina 70ml po boji je oko 6 evra i to od fabričkog proizvođača što mislim da je i više nego korektno. Ne uzimajući za upoređenje kineske univerzalne proizvođače koji su baš povoljni.