PDA

Prikaži potpunu verziju : ATI Radeon za moj komp...predlog??

el paragua
6.5.2013, 17:22
Imam Windows XP 32bit.....pa ako neko moze da mi kaze koja je najbolja verzija ATI Radeona za moj komp??? Imam najnovije drajvere na sadasnjoj verziji medjutim nesto ne stima, slika mi ponekad secka, nekako je usporen a virusa nema tako da mislim da treba da promenim ATI radeon ali ne znam koji da skinem

darijan zivkovic
6.5.2013, 19:53
Mislis verzija drajvera ili...? Nisam najbolje razumio sta si napisao. :icon_scra:icon_scra

el paragua
6.5.2013, 20:10
Mislio sam na softver...ne na drajver..imam najnovije drajvere za ovaj model ATI Radeon-a ali me zanima moze li moj komp da podrzi neki jaci ATI Radeon...ne razumem se bas u ovo....imam ATI radeon 9550

water wizard
6.5.2013, 20:21
biće ovo zanimljiva tema ..:)
Hoćeš da menjaš grafičku?

el paragua
6.5.2013, 21:13
E pa to ne znam...da li moram da menjam graficku da bi mogao da mi radi neki drugi ATI Radeon ili ne...to me sad buni jer ne znam u kolikoj su vezi taj program i graficka kartica....

water wizard
6.5.2013, 21:37
ATI radeon 9550 (http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/other/Pages/9550-overview.aspx) je grafička kartica, vrlo stara, možeš da tražiš po oglasima da kupiš neku jaču, ali se generalno ne isplati ulagati u to više od 10 evra.. najbolje skupljaj pare jedno 200 evra i kupi nov kompjuter ili neki polovan za 50-100.. radiće mnogo bolje nego taj tvoj kompjuter..

darijan zivkovic
6.5.2013, 21:52
Taj ati sam imao na svom prvom kompjuteru, kupljen jos daaaavne 2004. godine. Za 250 evra mozes kupiti pristojnu dual core konfiguraciju, a sto se nadogradnje tvog kompjutera tice, to vise nema smisla, sve i da se prave agp graficke kartice, jer su ostale komponente zastarjele.

el paragua
7.5.2013, 9:21
Dakle ipak mi treba nov komp....hvala na objasnjenju

sale94
7.5.2013, 9:28
Kad budes uzimao i ako budes uzimao nov komp posto evidentno ti skripi na tom polju, obavezno javi ovde na temi da bi dobio pravi odgovor.

el paragua
7.5.2013, 15:33
Ma meni komp radi ok (malo je usporen ali nista sto mi bas mnogo smeta) nego imam problem sa igricom hearts of iron 2....na svim drugim igrama koje su cka i vise zahtevne od ove nemam problema ali sa ovom ima....strelica mi tokom igre koci i to mi dosta smeta pa sam pomislio da je to mozda zbog ove vezije ati radeona....na drugim igrama taj problem nemam....

BMLW
12.5.2013, 2:41
Ja i dalje ne razumem o čemu pričaš. Ati Radeon je HARDVER, dakle kartica u računaru koja je opipljiva, zadužena za grafiku, naravno. Nije program, softver, kako god, ne menja se instalacijom bilo čega. To o čemu ti pričaš je drajver ili je ATI Catalyst Control Center.
Hearts of Iron 2 je krajnje nezahtevna igra, to što ti se dešava nema veze s grafikom, proveri viruse, stanje sistem, i nešto tako.