Prikaži potpunu verziju : Huawei HG 520b - kako ga konfigurisati za kablovski internet
Kako da konfigurišem Huawei HG 520b ruter iz Telekoma da mi radi na kablovskom internetu?
Mislio sam da ga iskoristim, da ne kupujem drugi. Koristio sam nekad neki D-Link ruter, samo ubodem kabal iz kablovskog modema u jedan od LAN portova i radi mi sve normalno. Da li je to moguće i na ovom ruteru?
Sve što sam napisao važi i za tvoj uređaj. (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1722649&postcount=47)
Da, hvala na odgovoru! Mada, problem je što od mog internet provajdera dobijam dinamičku IP adresu, na kablovski modem koji je samo modem, nema DHCP. Znači, ovaj router bi trebao i da dijeli adrese uređajima. Ako mu isključim DHCP, onda bitan ništa uradio?
Onda, ovaj HG 520 ima ona podešavanja oko portova ( port mapping) koja mi nisu jasna. Kako to ide? Da aktiviram sve ethernet portove? :confused:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Epa to je već problem onda, jer da bi on radio bez adsla kao prosti ap mora da mu se ugasi DHCP, a ako uređaj koji je ispred njega nema dhcp onda to neće raditi. A što se tiče uklhučivanja portova 3 i 4 tiče za to je bilo uputsvo u nekoj temi ovde na forumu, ali ja sad nemogu da se setim koja je to tema bila.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.