PDA

Prikaži potpunu verziju : Fifa 14

Strane : 1 [2] 3 4

Rade
8.9.2013, 20:15
Jel demo stize sutra ili prekosutra?

Zokifcrs
8.9.2013, 20:17
Prekosutra.

nokialino9595
8.9.2013, 20:20
po meni fifa 12 je najbolja fudbalska simulacija koju sam ikada igrao,znaci svaka cast za to dok su sa fifom 13 totalno zeznuli neke stvari ali zaista...fifa 14 je nalik fifi 12 vratili su neke stvari iz fie 12 tipa finese shoot,brzina gameplay.....stim sto mi nikako nije jasno kako pato moze da izgubi tj da zaboravi da dribla kao i pato i robinho i jos njih kolicina da nemaju vise 5 zvezdica za skill totalno debilno od strane EA-e....slaz3em se da je fifa 11 bila tip top ali po meni mislim da je fifa 12 dodala neke stvari tipa FUT i sve one bugove sto je imla fifa 11 je bilo manje u fifi 12 i bila je bas bas igriva da recimo po pet sati sam igrao a da mi nije bilo dosta....

Љуша
8.9.2013, 21:09
Морам да спремим ориџин за уторак :D:d. Прегледао тоне клипова. Највећи утисак су ми оставили некст ген гемплеји. Ако "обична верзија" буде 10% боља од турбо гемплеја на 2013, ја ћу бити задовољан. Штета што прескачу пи си са некст ген верзијом.

nokialino9595
8.9.2013, 22:43
nece je ni praviti za pc mislim na next engin.....mozda se desi da im ove godine bude slaba potraznja za curent verziju mada cisto sumnjam jer vidim da pes tj kompanija konami daje sve od sebe da preuzme tron ima dobru podlogu ali kao sto neko reko sneg ,kisa,mreze,golmani i teren ko bilijarski sto su za mene previse ali se vidi napredak,znam da nisam ocekivao nesto novo od fife 14 za pc kao i za curent konzolu ali verujte mi ni za next engine nije mnogo bolje tj vidi se samo nekih deset posto razlike a to je utravi,stadionima i to je to.....i imam osecaj da ce ove godine za pc biti vise prodavaniji pes jer dobijemo mi pc igraci novi engine i mami te da uzmes dok svi znamo da se u fifi 14 nije nista promenilo i hocemo nesto drugacije.....(ali imaju crvene kartone u startu i to nevidjenje koje sam vec pomenuo)

tref
9.9.2013, 12:18
https://pbs.twimg.com/media/BRqgugECYAAnNiM.jpg

Danas demo?

Savska
9.9.2013, 13:17
Druže, ne vidim što porediš PES i FIFA? Čemu sada to? Ako ti je bolje igraj to što ti je bolje. Ja sam od 2011 igrao fifu, sve do ove godine. Pes nisam pipnuo još od 2010, čak ga nisam ni instalirao. Ali budimo realni, ovo što fifa nudi ove godine je 99% isto kao i prošle. Napominjem imam FIFA 12 i 13 orginal i veliki sam fan fudbalskih simulacija, ali ako već dajem pare, hoću da osetim promenu (na bolje) a ne da plaćam punu cenu za igru koja je napredovala 1 procenat. Ako hoće takvu politiku, daj da onda plaćamo samo update na fifa 14, i da cena bude recimo 5e, toliko iskreno i vredi... a ne tu da nam otimaju pare, a da u igru ulažu minimalno...

Ispravi me ako grešim...
Sad si mi pametan mnogo

JAZO
9.9.2013, 13:26
Danas demo?

Sjutra

zakimon
9.9.2013, 13:51
Sad si mi pametan mnogo

Uvek bio :)

Savska
9.9.2013, 14:43
Uvek bio :)
Druze ja govorim o tome koliko je fifa bolja od pesa a ti mi tamo napisa nekih 5e cim sam video nisam ni citao.......

nikolapfc89
9.9.2013, 14:48
fifa bolja od pes

Ko kaze? Kazes ti i jos 100 ljudi. Obrnuto kaze onaj kome se svidja pes. I u cemu je poenta?

Ovakvim glupim postovima,forum je ostao pretrpan,ja ne znam sta se desava zadnjih godinu dana. To cak nije ni pravo poredjenje dve igre,nego pljuvanje po drugoj.
I opet sve je to mlacenje ***** kad svako igra sta mu vise odgovara.

Uros12
9.9.2013, 14:55
PES vs FIFA tema vec postoji tako da molim vas bez spama:D
http://server.sk.rs/forum/showthread.php?t=717&page=8

zakimon
9.9.2013, 15:04
Druze ja govorim o tome koliko je fifa bolja od pesa a ti mi tamo napisa nekih 5e cim sam video nisam ni citao.......

Pa dobro, sobzirom da je ta rečenica 5e na kraju posta, verovatno si pročitao ceo post. Ali ajde ne budimo deca, i ne bih da pišemo više gluposti. Ima ovde i normalnih ljudi koji bi da pročitaju nešto korisno.

Pozdrav :)

nokialino9595
9.9.2013, 15:07
nije ti to losa ideja sobzirom da je veoma pa skoro nikakva razlike izmedju fife 13 i 14 ali mi se ove godine svidja fut ,vidim da ce biti interesatnije pa je to jedan od razloga sto sam se opredelio za fifu 14a to da samo doplatim nekih 15 20 eura za update tj prelazak samo na fifu 14 je odlicna ideja ,drugo da je to nesto spektakularno pa ajde ....mislio sam da promenim malo pa da uzmem pes ali neke stvari me izludjuju a to su vec i pes fan boyu poznate tako da mi je vec glupo ih non stop ponavljati...

maremas
9.9.2013, 15:49
Sutra nema neko određeno vreme kad izlazi demo za PC ili ima?

Uros12
9.9.2013, 16:04
Zna li se kojih timova ce da bude,nigde ne mogu da nadjem?

Savska
9.9.2013, 16:07
Pa dobro, sobzirom da je ta rečenica 5e na kraju posta, verovatno si pročitao ceo post. Ali ajde ne budimo deca, i ne bih da pišemo više gluposti. Ima ovde i normalnih ljudi koji bi da pročitaju nešto korisno.

Pozdrav :)
Provalio si me idem u policiju da se prijavim...........i da kazem nesto ja ne razumem sto ali sto ne bi uporedjivali pes i fifu pa to je fudbal i treba da se uporedjuju to su skoro 2 iste igre i treba da se uporedi koja je bolja........ necemo sigurno uporedjivati pes i cs ili fifu i gta 4

nikolapfc89
9.9.2013, 16:13
Koliko se secam,prosle godine je prvo izasao na pc,pa malo kasnije (sat-dva) xbox i posle toga ps3.
Ali racunajte negde od 10 ce biti.
Timovi: Dortmund, Milan, Man City, PSG, Spurs, Barcelona, Boca Juniors and NY Red Bulls.

zakimon
9.9.2013, 16:50
Provalio si me idem u policiju da se prijavim...........i da kazem nesto ja ne razumem sto ali sto ne bi uporedjivali pes i fifu pa to je fudbal i treba da se uporedjuju to su skoro 2 iste igre i treba da se uporedi koja je bolja........ necemo sigurno uporedjivati pes i cs ili fifu i gta 4

Dečko, popi tableticu i odmori malo... nemam pametnija posla nego da se prepirem ovde sa tobom. Upoređuj šta hoćeš i igraj šta hoćeš, samo se okani od mene.

JAZO
9.9.2013, 17:13
Izgleda da izlazi oko 10:30 ujutro mada nije potvrdjeno

zakimon
9.9.2013, 17:26
http://img841.imageshack.us/img841/3425/y88f.png

Lista Stadiona (http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-14-stadium-list/)

Savska
9.9.2013, 17:47
Dečko, popi tableticu i odmori malo... nemam pametnija posla nego da se prepirem ovde sa tobom. Upoređuj šta hoćeš i igraj šta hoćeš, samo se okani od mene.
Ti si se prvi javio........

tref
9.9.2013, 17:47
Nikada manje obecanja, novina, marketinga za fifu, nego ove godine. Izgleda, da uveliko rade na next gen fifa 14, da su malo zapostavili sadasnju generaciju konzola i pc sisteme. Ima to i dobru stranu, posto se ne nadam previse, ne mogu da se razocaram puno :kreza:, samo malo.

nikolapfc89
9.9.2013, 18:01
PGQ2OFN21Qs

tref
9.9.2013, 18:09
Next gen fifa 14 gameplay!

http://www.youtube.com/watch?v=NbP9DaEc2IA

Pele10
9.9.2013, 18:30
Jel je gameplay isti za sve platforme?

tref
9.9.2013, 18:34
Jel je gameplay isti za sve platforme?
Ne, za pc, xbox 360 i ps3 je identicna, a nesto kasnije sa izlaskom novih konzola izlazi nova fifa 14 sa novim ignite engine.

Љуша
9.9.2013, 19:47
Може ли се наместити на ориџину да аутоматски скине демо када се појави за комп? :o. Волео би да буде све спремно када дођем са посла :D

zakimon
9.9.2013, 21:40
Може ли се наместити на ориџину да аутоматски скине демо када се појави за комп? :o. Волео би да буде све спремно када дођем са посла :D

Na žalost nemože. Ali staviš da se skine kad dođeš sa posla, ne verujme da će demo biti teži od 1,5GB, tako da će za sat vremena biti skunuto. Taman dok skuvaš kaficu, popušiš cigaru... odgledaš vesti, i eto ga :)

tref
9.9.2013, 22:33
Na žalost nemože. Ali staviš da se skine kad dođeš sa posla, ne verujme da će demo biti teži od 1,5GB, tako da će za sat vremena biti skunuto. Taman dok skuvaš kaficu, popušiš cigaru... odgledaš vesti, i eto ga :)
Aj sto pije kafu i sto pusi cigare, al vesti covece, vesti, to ne, to se ne sme! :cool:

zakimon
9.9.2013, 22:43
Aj sto pije kafu i sto pusi cigare, al vesti covece, vesti, to ne, to se ne sme! :cool:

Hahaha....pa mislio sam na vesti, onu tipa "Novak izuo Nadala iz gaća" :P

MrDzeri
10.9.2013, 0:31
Link ?

zakimon
10.9.2013, 1:14
Link ?

Polako druže, još nije svanulo.

zakimon
10.9.2013, 2:31
http://img28.imageshack.us/img28/2343/rir4.png

LJUDI PALITE ORIGIN! FIFA 14 ZA PC JE DOSTUPNA ZA SKIDANJE!! MENI SE VEĆ SKIDA 1.95GB VELIKI FAJL!
UŽIVAJTE :aplauz::aplauz::aplauz:

DOWNLOAD OVDE (https://www.origin.com/en-ie/store/shop/demos-trials)

Za 45 minuta će mi biti skinuta. Vidim da svi već uveliko spavate. Ja ću dok se vi probudite već da napišem ovde i utiske :P

BiTrAtE
10.9.2013, 8:40
Ajde utisci, ja mogu probati tek kad dodjem s posla aaa :n-cc2:

brajko85
10.9.2013, 8:56
Ja sam fan pes-a ali mogu reći da mi se sviđa ova fifa. Sad baš probao 3 tekme. Igra je sporija, to je veliki plus. I što se tiče optimizacije mnogo je bolje. Prošla mi je seckala i na medium a sad mi radi lepo na high. A utiske nek ostavi neko ko se bolje razume od mene. :)

Thunderman
10.9.2013, 9:01
Sad ja skidam, cu' da javim ako jos postoji preteran skripting i varanje.

Lampard
10.9.2013, 9:55
Sad ja skidam, cu' da javim ako jos postoji preteran skripting i varanje.

Na tvom PC/Xbox-u ce uvek biti toga :aplauz:

nokialino9595
10.9.2013, 9:56
OVako: imam oko 1000 sati igranja fife 13 (da se zna da nisam od onih koji nisu igrali do sada pa ce reci vidi ga ovaj nema pojma) uglavnom se FUT igrao i tu i tamo season mod.

Utisci:

-sama igra dok igra je totalno drugacija u odnosu na fifu 13

-duel igra je pristuna manje pace

-gameplay je sporiji

-sad se moze reci da mozes graditi napad po svom nekom sablonu tj po nekoj tvojoj ideji

-odbrana mnogo je sinhronizovanija nego pre

-sto se tice grafike mozda je malo bolja od fife 13 ali tu su iste mada dok igras barem ja vidim po koju razliku...

-finese shoot jeste ostar ali treba to pogoditi i znati sa kim to da sutnes...

-skiils pa recimo da je otezan ali protiv kompa na world class za sada je to i na fifi 13 meni barem bilo tesko a kamoli ovde dok kad je online u pitanju sto se tice fife 13 je u moju korist u 80 posto slucajeva koriscen ..tako da ocekujem to i u fifi 14

-jos jedna novina jeste R2 dugme ,recimo stojis sa loptom i drzis R2 i povuces u bilo koju stranu sa LS on pomera loptu na nacin koji si to radio sa L@ samo su taj dribling pomerili sa L2 na R2

-naponok cuvanje lopte sto mi se svidja sve do faula...

-znatno je i vise izrazenija i otezana igra dok je kisa...

to su neki moji ustiscci posle sat vrmena igre....

Lampard
10.9.2013, 10:11
FIFA 14 demo launch times:

PC - out now: http://bit.ly/18L6WDH
Xbox 360 - Tuesday 10 September between 10am-2pm in the UK (2-6am PT). Check your timezone: http://bit.ly/15NMA0m
PS3 - Wednesday 11 September between 1am-3am UK (Tue 5pm-7pm PT) with the PSN refresh. Check your timezone: http://bit.ly/17TClS9

acaaca
10.9.2013, 10:12
Dobra je Fifa,ali me nervira sto samo moze na 3 minuta da se igra.Dal ce biti neko otkljucavanje vremena pre izlaska full verzije?:)

Thunderman
10.9.2013, 10:19
Na tvom PC/Xbox-u ce uvek biti toga :aplauz:

:D

Nije losa, ali me nervira jos uvek sto mora da isforsira neku animaciju do kraja, pa se kontrole u nekim trenucima osecaju rdjavo.

nokialino9595
10.9.2013, 10:19
bice sigurno da li danas u toku dana ili kroz prvih 78 sati barem je tako bilo za fifu 13 sto se tice vremena....

Pele10
10.9.2013, 10:57
Na ovom originu se samo ulogojute da bi skinuli free demo? Jel mogu i neke full igre ili se samo demo igre skidaju?

Lampard
10.9.2013, 10:59
Na ovom originu se samo ulogojute da bi skinuli free demo? Jel mogu i neke full igre ili se samo demo igre skidaju?

Mozes neke. Nema ih mnogo, gotovo nista :D znam da ima NFS world online besplatan.

Pele10
10.9.2013, 11:11
A onda nista. Skinucu u toku dana kad bude na negde drugde. Necu da se ulogujem samo da bi sad skinuo jedan demo.

nb97
10.9.2013, 11:18
Za sada sam igrao ovako:

Barcelona 0-0 Milan (com) (7-6 pen.)

Barcelona 1-0 New York (com)
Puyol (1-0)

Barcelona (com) 1-3 Man.City
Yaya Toure (0-1)
Aguero (0-2)
D. Alves (1-2)
Yaya Toure (1-3)

Barcelona (com) 1-1 B.Dortumnd (2-4 pen.)
Messi (1-0, penal)
Lewandowski (1-1)

Barcelona 2-1 PSG (com)
Puyol (1-0)
Ibrahimovic (1-1)
Messi (2-1, penal)

Man.City 2-0 Boca (com)
Fernandihno (1-0)
Nasri (2-0)

Dopada mi se igra, ali je vrlo, vrlo slicna 13. Sutevi su sada dosta poboljsani, pogotovo oni glavom (dao dva gola sa Yaya Tureom protiv Barcelone)

Thunderman
10.9.2013, 11:38
Mene samo nervira sto je prijem igracima duze kroz lopte jos uvek retardirano ocajan da ga ladno stigne neko sa sredine terena dok primi tu loptu. Ajd' da razumem da je neki slabiji igrac, ali nerealno je da tako prima lopte neki igraca sa ocenom izmedju 80 i 90.

BiTrAtE
10.9.2013, 11:52
Uf to sam cekao....Kad skace lopta znaci i dalje ocajno primaju (uspore)

Morandi
10.9.2013, 11:53
Pa onako. Nemam pojma, tesko mi da zakljucim kad igram protiv pc. Grafika bledunjava, mozda i ruznija od 13tice.

Thunderman
10.9.2013, 12:08
Evo jedna utakmica ako nekog zanima, jos se video procesuira.
Retardirani prijem sem oe videti na 7:45.

0O530TnSkRg

Dark Phoenix
10.9.2013, 12:22
Odigrao sam dve utakmice protim kompa. Istresao me je na world class a da nisam stvorio ni jednu izglednu priliku. Sacekacu burazera da se vrati iz skole pa cu sa njim da odigram par utakmica pa da vidimo kako ide. Za sad nisam razocaran, ok mi izgleda sve. Jedino mi se cini da mi kontroler ima preveliki lag, ili je mozda do mene problem :confused:

Thunderman
10.9.2013, 12:26
Tacno zakasni da protivniku taman da vremena da moze da ti uzme loptu i onda nastavi normalno. Ili barem je tako kod mene.

Lampard
10.9.2013, 12:27
Jel izaslo za Xbox?

I da li samo meni nekako igra ne ide glatko na PC, ne klizi nekako...

kapetan_Miki
10.9.2013, 12:35
ima li neki link za skidanje pc verzije dema bez origina? neću origin da instaliram i neću :D

Lampard
10.9.2013, 12:39
Non-origin exe (by-pass origin requirement when start game) : http://www67.zippyshare.com/v/57198732/file.html

For increase half length :
Download (or use notepad and create "cl.ini") http://www42.zippyshare.com/v/35224192/file.html
Put it to "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\FIFA 14 Demo\Game\"
Change "HALF_LENGTH=10 " as your liking

brajko85
10.9.2013, 13:20
I ja evo igram i kao da ima lag neki pri dodavanju ili mi se možda čini kao i vama dvojici. :confused:

Dark Phoenix
10.9.2013, 13:40
Meni igra glatko radi, samo kao da ima taj lag u kontrolama. Nekako ne mogu da odreagujem na vreme

Savska
10.9.2013, 13:45
jel se nekom desilo pri ulaska u igru da mu saamo stoji ona slika sa mesijem i nece da se pomeri?

Dark Phoenix
10.9.2013, 14:08
Kada se otvara aplikacija za ultimate team? Prosle godine su pustili pre izlaska igre

tref
10.9.2013, 14:13
Na moddingway vec izasli razni dodaci za fifa 14 pc!! Tipa produzeno vreme utakmice... Yenkey1002 odradio vec pola posla...:tapsh:

Typhoon
10.9.2013, 14:14
Meni se sad skida FIFA 14 Demo recite mi jel mogu da se podese detalji grafike na max ili je ograniceno na Medium?

Dark Phoenix
10.9.2013, 14:24
Mozes i high da podesis, sve je ukljuceno. Sto se tice zahtevnosti mislim da je ista kao i na 13-ici

Typhoon
10.9.2013, 14:26
Ne znam koliko je 13-ca zahtevna ja poslednje sto sam igrao je FIFA 11, evo ga pri kraju je za skidanje pa cu sad da probam javljam utiske.

Morandi
10.9.2013, 14:30
ima li neki link za skidanje pc verzije dema bez origina? Neću origin da instaliram i neću :d

Ај богати не каки е.

Љуша
10.9.2013, 15:13
aj sto pije kafu i sto pusi cigare, al vesti covece, vesti, to ne, to se ne sme! :cool:

Па вести из света хардвера :D:d. Скида се демо. Попушићу пола кутије док се скине :D:d

filipos
10.9.2013, 15:35
Па вести из света хардвера :D:d. Скида се демо. Попушићу пола кутије док се скине :D:d

Ljuso si ziv? Ne vidis se od dima :D

Typhoon
10.9.2013, 15:41
Odigrao jedno 7-8 utakmica i razocarao se igra je ocaj zivi ovako los fudbal o davno nisam igrao katastrofa... Igracu ja i dalje moju FIFU 11 to je pravi dijamant od fudbala, ljudi ova 14-ca ne valja nista, kako i zasto mogu da napisem puno ali me mrzi tako da cu to zadrzati za sebe... Jednostavno ovo nije fudbal za mene nije to sto sam ja ocekivao, dobro je da su barem uradili FIFU 11 kako treba. Ostaje jos da se vidi sta ce PES ponuditi.

filipos
10.9.2013, 15:58
Typhoon sta ti se ne dopada kod Fife 14? (nisam probao demo)

JAZO
10.9.2013, 16:10
Odlicne face i ove godine,masu bolje nego prosle naravno
For those who have problems with lag/stuttering:
1) go to \yourusername\Documents\FIFA 14 Demo, open fifasetup.ini, set this strings like this: SCREEN_SLEEP = 16, save.
2) set read only the file replay0.bin inside instance0 folder.

Typhoon
10.9.2013, 16:16
Typhoon sta ti se ne dopada kod Fife 14? (nisam probao demo)

Pazi sto se tice grafike sve je ok i lepo je optimizovana odlicno radi na mojoj masini, drugo pokreti igraca su lepo uradjeni ali kao da nekako klizaju po terenu a ne da trce, ja znam da treba igru unapredjivati u odosu na stare delove ali su meni nekako u FIFI 11 najbolje odradjeni, jednostavno FIFA 14 mi nije igriva nekako se sve krece kilavo, kilavo se krecu igraci kilavo primaju loptu jednostavno nije mi igriva vise me zamori, mozda FIFA 14 vise vuce ka simulaciji fudbala dosta je teza od FIFE 11 na koju sam ja navikao... Meni treba lak fudbal na koji mogu da napravim neku dobru akciju i da se zabavim a ne simulacija. Isto mi se ne svidja sto ne mozes da podesavas kontrloe kako ti hoces vec kako ti igra napravi po Logitech dzojpadima layota i td... Jednostavno nije ovo fudbal za mene.

kook
10.9.2013, 16:36
Moj prvi utisak da je ovaj demo zahtevniji nego Fifa13. Fifu13 sam lagano igrao na visokoj rezoluciji, detalji podešeni na medium. Isto tako sam namestio i ovaj demo i nekako mi ne ide "prirodno", probao sam i na low sa manjom rezolucijom ali i dalje mi nekako ne teče kako treba. Ok, možda je to do mene problem. Druga stvar, opet ne znam da li je to do mog džojstika ili nisam dobro namestio kontrole: Da li i vama igrač non stop rola loptu??? Dakle kada igrač ima loptu u nogama i kada se okrećem levo desno, napred nazad, igrač stalno rola loptu??? Ako je to normalno i kod vas onda *****i ti ovu Fifu. Što se tiče animacije, kretanja, dodavanja vidi se da ima malih razlika u odnosu na F13, kao u fazonu nešto su menjali da ne bude baš isto kao i F13 ali mi to nikako ne izgleda bolje. Čak mislim da izgleda mnogo lošije nego FIFA13. Sve u svemu, po meni, igra se malo razlikuje od prošle verzije, ali kažem ovo nešto malo što je drugačije uopšte mi ne izgleda nešto dobro.

edit: Uspeo sam da namestim grafiku kako treba, do mene je bila greška. Ipak je ovaj demo manje zahtevniji nego fifa 13

nokialino9595
10.9.2013, 16:41
jednostavno ti nemas pojma koliko ja vidim ,ja sam odavno prevazisao fifu 11 ,probao sam kod brata da je igram i to mi dojd od prilike tipa uradim deset propadanja i nisam se umorio a nemam efekta a kod fife 14 brate izmorih se ja i to bas dosta a mogu misliti kad bude sela full igra kako ce onda biti....ti bi kroz dva poteza da dodjes lagano do gola,hoces ali malo sutra,decko jel si igrao ti nekada fudbal a ko jesi nadji mi jednu ekipu koja lakocom dodje kroz tri pasa do gol sanse cak ni barsa ne moze to a kamoli hoces na igrici,plus fifa 111 je toliko slaba sto se tice grafike da uporedjivati ove dve igre po pitanju toga je zaista smesno,to sto klinci su navikli da im sve u zivotu bude olaksano i na tanjiru i kad predju da sami nesto urade odmah vicu nije ovo za mene.....(to je najlakse reci)

Sve sam video a da neko uporedjuje fifu 11 i fifu 14 ..e to nisam niti cu bilo gde to jos da procitam ili cujem......

Meni kontrole kao i sve ostalo savsrseno radi nikakv lag i ostale zezalice nemam.....

Sve sto je bio problem u fifi 12 to je sada ispravljeno i poboljsano.....cak su kontrole za skills podjednostavili alal vera...

Savska
10.9.2013, 16:49
Paaa moglo je boljeee..... i to mnogo 60% dema je isto kao kod fife 13 ali mislim na sve,fudbal,kamera,iste animacije kad se vrsi neka izmena itd itd...Ono sto je novo je novi sutevi,usporen gameplay,napadaci su mnogo brzi,duel igra je malo izmenjena i to se malo popravilo,klizeci startovi su izmenjeni ubacene su cini mi se 2 nove animacije...ostalo je sve isto..Tako da demo je za slabu 6 ali ovo je ipak samo demo.Mislim da ce do izlaska igre biti nekih promena tako da nemojte da se brinete.Po meni 14 ce biti dobra igrica definitivno bolja od predhodne:D

Љуша
10.9.2013, 16:52
usporen gameplay

То. Ово ме највише занимало :)

maremas
10.9.2013, 16:54
jednostavno ti nemas pojma koliko ja vidim ,ja sam odavno prevazisao fifu 11 ,probao sam kod brata da je igram i to mi dojd od prilike tipa uradim deset propadanja i nisam se umorio a nemam efekta a kod fife 14 brate izmorih se ja i to bas dosta a mogu misliti kad bude sela full igra kako ce onda biti....

Ja bi voleo da vas dvojica odigrate jedan protiv drugog fifu14 pa da vidim ko stvarno nema pojma :)

nokialino9595
10.9.2013, 16:55
pre si mogao kroz dva tri pasa da dodjes do gola sad malo sutra....

Dark Phoenix
10.9.2013, 16:58
Ako vas muci lag stavite u opcijama lock fps na 60, to je kod mene pomoglo.

Meni se igra bas dopada, dosta je bolja od proslogodinje verzije. Mnogo vise duela ima, oseca se nekako tezina kad se igraci guraju.

maremas
10.9.2013, 16:59
pre si mogao kroz dva tri pasa da dodjes do gola sad malo sutra....

Kad ne igraš protiv CPU-a i nije toliko teško...

Savska
10.9.2013, 17:10
Kad ne igraš protiv CPU-a i nije toliko teško...
Upravu si,totalno je razlicita igra kad igras sa nekim ili sam,normalno kad igras sa nekim zabavnija je lepse je a ovako je dosadno ali ono cisto da odigras da vidis kakva je.Inace na world i na legendery je za mn pretesko uvek gubim mec:D

Lampard
10.9.2013, 17:13
Niko ne spominje da sada u odbrani na tactical defending, kada promasis prvo oduzimanje lopte, mozes jos jednom kliknuti da se ispravis.
Probajte to ako niste primetili.
Veoma korisno.
Ko kaze da nije napredak u odnosu na 13 nek se besi.

1. Sutevi 10x bolji
2. Sporiji gameplay
3. Ovo poboljsanje u odbrani

To se odma vidi posle 2 utakmice.

Rade
10.9.2013, 17:23
Jel samo meni laguju komande ili ne?

nokialino9595
10.9.2013, 17:25
pritom lepo se sad cuje kad udari u okvir gola lopta,prilikom suta i doavanja,sam ambijent je onakav kakav je dok gledam man city ,cuje se navijanje.............jedna stvar me nervira a to je moram da idem sada u grada igra mi se fifa 14 pc demo ....

Rajko92
10.9.2013, 17:40
Ne znam da li je to samo kod mene, ali mi je trava nekako cudna, ne lici na realnost. Podesio sam sve detalje na maksimum, i najvecu rezoluciju.

Moram da priznam da je velika razlika u odnosu na Fifu13, ali to opet ne znaci da ce i full igra biti ovoliko razlicita. Obicno vise odstupe od ove demo verzije, nego od prethodne full igre, al videcemo. Promene koje su najizrazenije kod mene su:
- ambijent na stadionu mnogo bolji
- gameplay mnogo sporiji, igraci su nekako tezi, lopta je teza, sporije se krecu, okrecu
- promene u odbrani

Problemi koje sam do sada primetio je da delovi tela dva igraca prolaze jedni kroz druge, i jedan gol sam primio tako sto je lopta, bukvalno, prosla kroz golmana. Opet, ovo je demo verzija, ocekujem da toga nece biti u full igri.

Sto se mene tice, nije lose. Fifa 13 je bila skoro savrsena, a ovo je izgleda jos malo bolje.

Shonkas
10.9.2013, 18:01
jel se nekom desilo pri ulaska u igru da mu saamo stoji ona slika sa mesijem i nece da se pomeri?

Pa nesto duze je tu...sacekaj malo!
Inace ovo meni dobro...

dulezmaj
10.9.2013, 18:21
5qcDdj0S81A

Dark Phoenix
10.9.2013, 18:22
15. septembra otvaraju web app za Fifu 14, znaci od tada pocinje i UT :)

rendzer25
10.9.2013, 20:23
Posle par partija iz demoa, moze se reci da je ovogodisnja FIFA dosla sa potpuno izmenjenim gemplejem, da li je ovogodisnje izdanje bolje ne mogu da presudim, ali hrabar potez od EA da naprave simulaciju fudbala, u odnosu na proslogodisnju koja je imala bas arkadni osecaj tokom igre ovde su stvari zakomplikovane. Vise nema supermena po terenu i davanje golova iz dva pasa. Kada se dobije lopta mora se paziti na kontrolu iste, igrac i lopta su sada bas razdvojeni i nikad niste sigurni koliki ce for dati igrac u svakom skretanju i trcanju. Demo pati od nekih nelogicnosti igraci se previse sudaraju a ni pozicioniranje posle pasa nekako deluje nerezonski. Fizika jeste bolja sutevi deluju prirodnije i lakse se daju golovi kada se izgradi pozicija. Toliko od mene:)

JAZO
10.9.2013, 20:36
Bolje igraci idu u prostor

Savska
10.9.2013, 20:53
Tek se vidi kakva je igrica kad odigras sa bratom ili drugom...perfektno jel zna neko gde ima da se skine da se produzi vreme:D

JAZO
10.9.2013, 21:04
Tek se vidi kakva je igrica kad odigras sa bratom ili drugom...perfektno jel zna neko gde ima da se skine da se produzi vreme:D

Editijes cl.ini u game folderu vrlo lako.Cak sve pise tamo ili sa soccergaming skines mod

Pele10
10.9.2013, 21:06
Kao da namestim kontrole na gamepadu? Ovako graficki lepo izgleda.

Koyote
10.9.2013, 21:21
Nema vise debilnih proigravanja u prostor lob pasom, gradjenje napada na svojoj polovini vrlo bitno inace ostanes sa samo dva napaca na protivnickoj polovini ako pojuris sa krilom, uklizavanje mnooogo bolje i primecujem da je snaga vrlo bitna- Dembele moze da nosi dva igraca na sebi i gradi loptu npr.

Sve u svemu cini mi se da ce u multiplejeru da se tek pokaze da li je menjanje gameplaya pravi potez.

Thunderman
10.9.2013, 21:22
Pa, bilo je zanimljivo imati nade barem nekih 5-6 utakmica. Opet mi je igracu kroz nogu prosla lopta. Cu' da stavim snimak da vidite i vi.

Thunderman
10.9.2013, 21:42
u2DTusS569w

Da ne pricamo ni o cistom faulu posto se napadac poprilicno uziveo u ulogu.

Pele10
10.9.2013, 21:42
Kao da namestim kontrole na gamepadu? Ovako graficki lepo izgleda.

Snaso sam se. Ko ima probleme nek uradi ovo: Skinite x360ce ubacite u C:\Program Files\Origin Games\FIFA 14 Demo\Game i podesavajte.

Љуша
10.9.2013, 22:15
Ово је прва фифа која је препознала мој џојстик. Чак ми ни не треба емулатор. Графички игра изгледа прелепо по облачном времену, а тек по киши :alealeee:. Пробао сам на највећој тежини против компа. Сатраше ме.
Да ствар буде гора голман ништа не може да одбрани. На професионал је много лакше и скоро увек лако дам гол. За сада игра обећава.

Пробаћу после на светској класи. Али помало сам разочаран што је голман немоћан на леџендари. Јесте да су ми увалили зицере али опет, делује беспомоћно.

tref
10.9.2013, 22:21
Odigrah par utakmica, drugacija igra od fifa 13, nekako je sve tecnije, leprsavije, ali me grafika nije impresionirala, ni malo, sve izgleda zastarelo, sem animacija. Gameplay, dobar, realnija kretnja igraca, sutevi tezi, nekako je lopta teza, to je ono posle 4 utakmica na 6 minuta, dao sam 3 gola, na world class tezini.

Dark Phoenix
10.9.2013, 22:25
Sto vise igram vise me odusevljava. Sto se tice grafike jeste stagnirala ali to je zbog konzola koje su dosle do maksimuma, zato je i zahtevnost na istom nivou. Ne smatram da je ovo problem, jer stvarno igra izgleda sasvim pristojno

Morandi
10.9.2013, 22:32
Grozna igra, sve mane fife 13 zadrzane, to su debilski padovi igraca, ne mogu dobiti igraca kojeg hocu da vodim, sutevi su sve neki felsevi kretenski i opet oni grozni promasaji iz peterca kojeg je mnogo teze promasiti nego dati itd... Jos jedan los fudbal.

Blond
10.9.2013, 23:02
Pa jesu li komande iste kao Fifa 13 ? Barem one osnovne...?

Malo me zbunjuju komentari - nekima je grafika malo lepsa nego u 13, a drugima ruznija...?
:rolleyes:

Dark Phoenix
10.9.2013, 23:08
Komande su iste, fifa kao i svaka druga. A grafika mislim da je malo napredovala ali nista konkretno, moze da se primeti po nekim detaljima i to je to.

Shonkas
10.9.2013, 23:19
Pa jesu li komande iste kao Fifa 13 ? Barem one osnovne...?

Malo me zbunjuju komentari - nekima je grafika malo lepsa nego u 13, a drugima ruznija...?
:rolleyes:

Meni komande iste(tastatura), a grafika je manje-vise slicna! Divim se ljudima koji se muce trazeci razlike u grafici?! (zar je bitno 10% gore dole). Uglavnom meni ovo ide na preko 30FPS na laptopu- integr. graficka...Ja bas zadovoljan ;)

Thunderman
10.9.2013, 23:19
Moze da se primeti po nekim novim animacijama, ali kontrole se i dalje osecaju "rdjavo" u nekim trenucima.

Evo jos jedan video iz 13ice ako nekome treba jos dokaza da igra vara.

0mY0Y9FpG4s

sidewinder989
10.9.2013, 23:44
Ma igra vara najstrasnije i ne samo na terenu! igrao sam sa liverpulom karijeru dobijem u kupu stoke.. prvi mec 1-1, drugi 2-1 za mene u stoke prodje dalje i ja sacuvam nisam ni gledao i posle nisam mogao da vratim :facepalm (pricam o 13)

a na temu.. pa izgleda mi mnogo dobro ovaj demo.. taman je poboljsano toliko stvari da ne bude velika promena, a da i dalje bude sjajan osecaj igre.. Fizika lopte i kretanje igraca je mnogo bolje uradjeno, ne moze se tako lako menjati pravac, sutevi su malo bolji itd..

Nego jel moze neko da mi kaze kako da branim penale? imam analog Joypad ali na desnom analogu koliko god ga vrtim golman ostaje u mestu :confused:

JAZO
10.9.2013, 23:44
Skini x360ce za desni analog

sidewinder989
10.9.2013, 23:48
Skini x360ce za desni analog

i stavljam ga tamo gde je executable?

Љуша
11.9.2013, 0:15
Реакција голмана на професионал :n_klanja:

3yrLFltGCCA

Borivoje_M
11.9.2013, 1:36
Koliko su retardirane ove kontrole . :n-cc2: na trougao mi je dodavanje na X duzim loptu udjem zamenim na X se sutira . :eek: Zar ne mogu ko na PES da nameste najprostije .

Pele10
11.9.2013, 2:09
Ja ovo brisem, ne mogu normalno kontrole da namestim. Ili sam pglu ili se ea sa kontrolama pravi pametna da moraju posebni džojstici da se nameste. Ni jednu tekmu nisam odigrao, jer me zezaju kontrole i jos me izbacuje kad treba da krene mec. Skinuo sam neki tamo emulator za xbox, ali ne mogu da podesim na strelice da kretanje. Uzas, kako im je zaguljeno kao da je ne znam sta. Sto li sam uopste skidao i pokusavao da probam. Kontrole su ziv smor. Pazite kad mi za obicne kontrole treba poseban gamepad koji prepoznaje fifa ili neki xbox emulator. Žao mi sto sam ovo pokusao da igram, bolje da nisam. Nece ona na mom kompu vise boraviti nikad ni sekund, ionako ne radi.

nokialino9595
11.9.2013, 8:52
pa kopiras button setup iz fife 13 iz my documenta i prebacis u fifa 14 demo u my document ,ja sam samo to prebacio i kako sam imao namestenoza fifu 13 tako mi je i u fifi 14

brajko85
11.9.2013, 9:04
Ja ne znam kakav problem imate da namestite kontrole kad se iz igre lako namešta. Ideš ono alternate i samo staviš trčanje na RB i dobiješ sve isto kao na pes.

Dark Phoenix
11.9.2013, 9:57
Lakse je histerisati ovde, a i emulator za gamepad nije nista novo. Koristi ga gomila igara, namestis jednom i posle samo kopiras fajlove gde god da ti zatreba

Pele10
11.9.2013, 10:39
Ma ne bitno sad, hvala vam u svakom slucaju. ;) Izvinte zbog burnije reakcije u prvi mah. Ajde samo vi pikajte, pozdrav! :ciao:

JAZO
11.9.2013, 10:43
X360 ce je meni pomogao sa onim dll fajlovima od njega i profilon za x360 controller i ako mi je ps3 dzojstik.
Typhoon kolko gluposti naprica,sve vise mislim da neces da predjes zbog tactical defending-a.

kapetan_Miki
11.9.2013, 10:56
ništa posebno ovaj demo za pc. kao fifa 13 s nekim gameplay patchem. par novih animacija, brzina malo sporija i to je to.

trava izgleda lošije nego u fifi 13.

pes će ovo da oduva.

brajko85
11.9.2013, 10:58
Važno da je bolja od fife 13, ima napretka. A cilj je da imamo dve dobre simulacije fudbala zar ne?

nikolapfc89
11.9.2013, 11:06
Iskreno od mene:

Nabijem ih na k,ne znam sta pre da igram :D :tapsh:
Bice ovo dobra godina,dva sjajna fudbala.

Veteran
11.9.2013, 11:14
Vrhunska simulacija fudbala.

Typhoon
11.9.2013, 11:52
Evo sad sam pokusao ponovo da odigram nekoliko utakmica i sve lepo ali ne znam sta im je trebalo ovo da urade ovako sa kontrolama, ne mogu nikako da podesim kontrole kako ja hocu pa to ti je u opcijama prikazuje samo Logitechov dzojpad katastrofa, meni su na staroj FIFI 11 kontrole podesene kao na PES-u jer PES ima najbolje rasporedjene kontrole, PES sam igrao od pocetka od izlaska Goal Storm-a sa SONY 96. godine pa sve do pojave FIFE 11, i ajde reko sad da pocnem ponovo da igram FIFU 14 al ne vredi kad ne mogu kontrole da podesim.

Pele10
11.9.2013, 12:21
Ponovo skinuo, odigrao par tekmi, nije lose, grafika je ok, gameplay je isto dobar. Ne bih da uporedjujem sa ranijim verzijama, jer ih nisam igrao i bilo bi neumesno. Videcu kakva ce biti ful igra, ali za zanimaciju do izlaska pesa je ok.

Rajko92
11.9.2013, 12:24
Kontrole se namestaju vrlo jednostavno. A to ko ima najbolje podesene kontrole je vrlo subjektivno. Kontrole na kojima se prvo naviknes da igras su tebi najbolje, nekom drugom nisu.

Jos jedna zamerka na ovaj demo - golmani se cesto ponasaju kao retardi. Lopta ide u gol, a golman stoji i razgovara sa saigracem. Sva sreca pa je to bio protivnicki golman, inace bih polomio nesto.:D

Typhoon
11.9.2013, 12:28
Kontrole se namestaju vrlo jednostavno. A to ko ima najbolje podesene kontrole je vrlo subjektivno. Kontrole na kojima se prvo naviknes da igras su tebi najbolje, nekom drugom nisu.

Jos jedna zamerka na ovaj demo - golmani se cesto ponasaju kao retardi. Lopta ide u gol, a golman stoji i razgovara sa saigracem. Sva sreca pa je to bio protivnicki golman, inace bih polomio nesto.:D

Pa ima opcija da podesis rucno u igri al meni nece da podesava jer nece da mi prepozna nijedno dugme kad hocu rucno da podesim samo mi prihvata automatski, inace imam Dzojpade za PlayStation koje koristim preko konvertora.

Rajko92
11.9.2013, 12:30
Скини овај програм и подеси контроле, и потом ископирај направљено у инсталациони фолдер. Ради за све игре.
http://code.google.com/p/x360ce/

Можда неко од вас зна за ово, али с обзиром да се многи жале да не могу да подесе контроле, није на одмет да ово стоји овде.

omar rodriguez lopez
11.9.2013, 12:35
Pa ima opcija da podesis rucno u igri al meni nece da podesava jer nece da mi prepozna nijedno dugme kad hocu rucno da podesim samo mi prihvata automatski, inace imam Dzojpade za PlayStation koje koristim preko konvertora.

Kontrole se u fifi menjaju tako sto izaberes neku komandu pa izaberes drugu sa kojom hoces da zameni mesto. Ne kao u drugim igrama da izaberes komandu ba pritisnes taster na joypadu koji hoces.
Zna biti malo zeznuto ako ne znas na pocetku koji je taster na joypadu za sta.
Ali mislim da se to odnosi samo na trigere, a za sut i centarsut imas opcije klasik i alternate, pa kad izaberes koju hoces nju editujs dalje kako sam objasnio.

Typhoon
11.9.2013, 12:43
Kontrole se u fifi menjaju tako sto izaberes neku komandu pa izaberes drugu sa kojom hoces da zameni mesto. Ne kao u drugim igrama da izaberes komandu ba pritisnes taster na joypadu koji hoces.
Zna biti malo zeznuto ako ne znas na pocetku koji je taster na joypadu za sta.
Ali mislim da se to odnosi samo na trigere, a za sut i centarsut imas opcije klasik i alternate, pa kad izaberes koju hoces nju editujs dalje kako sam objasnio.

Hvala ti care e ovo nisam znao sad sam uspeo da podesim kontrole hvala puno. :n_klanja:

JAZO
11.9.2013, 13:37
http://www.moddingway.com/forums/thread-22644.html
yuIrlFTtCXA

vitezkoja
11.9.2013, 14:20
@thunder A u kojoj igrici komp ne vara? Niko vise ne igra protiv kompa i zato nece da unapredjuju (igraju ljudi sa piratom).....

JAZO
11.9.2013, 14:50
Kolko su poboljsani komentatori.Pricaju tacne informacije svjeze,kad ih prekine akcija ili sansa,posle nastave istu pricu gdje su stali :tapsh:

Љуша
11.9.2013, 15:20
Код мене брљају контроле са емулатором. Без њега ради добро. Али једино ми не ради селект дугме.

Да ли се неком чује ехо са емулатором када притисне дугме. Мени се чује два пута када стиснем а ево и зашто :kreza:

zU6dJYN-CDQ

nikolapfc89
11.9.2013, 15:28
Kolko su poboljsani komentatori.Pricaju tacne informacije svjeze,kad ih prekine akcija ili sansa,posle nastave istu pricu gdje su stali :tapsh:

Da to su konacno ispravili od ranije,gde je prekidana prica u slucaju situacije neke. Jedva cekam "matchday",i "games of the week" stvarno nesto mocno.

Mislim da ima jos dosta da rade,trebali bi po uzoru na 2k13.

JAZO
11.9.2013, 15:30
Takodje mi se svidja ,mozda i najvise,sto su konacno ispravili bug ,kada tvoji stoperi se zalede,a lopta u prostor proleti pored njih i odma go iz kontre.

Љуша
11.9.2013, 15:49
Како се врши пресинг на играче? Односно удвајање?? На песу је квадрат икс. Овде не могу да провалим. Одбрана ме нешто не слуша када хоћу да кренем на икс да узмем лопту. Имам осећај као да немам контролу над сопственом одбраном, и све је као скриптовано.

И оне фифине дебилне камере, кад сам на горњем делу екрана играчи изгледају далеко. Хоће ли то икада променити.

Savska
11.9.2013, 16:22
Како се врши пресинг на играче? Односно удвајање?? На песу је квадрат икс. Овде не могу да провалим. Одбрана ме нешто не слуша када хоћу да кренем на икс да узмем лопту. Имам осећај као да немам контролу над сопственом одбраном, и све је као скриптовано.

И оне фифине дебилне камере, кад сам на горњем делу екрана играчи изгледају далеко. Хоће ли то икада променити.
Ako ti je dzojstik namesten na alternajt onda presing na loptu sa 2 igraca mozed da uradis tako sto ces pritisnuti br 6 na dzojstiku,a sto se tice oduzimanje lopte na 2(pas) ih pratis a da bi im oduzeo loptu moras da pritisne 1(sut) ili 3(klizeci):D A sto se tice kamera nzm sta pricas kamera je ostala ista i dobra je:D

Pele10
11.9.2013, 17:00
Dobar fudbal koji nema konkurenciju dok je i dalje na starom endžinu. Mislim da od ove godine imamo potpuno dva nova fudbala koji nisu za uporedjivanje. Sad svaka kompanija caruje na svom endžinu.

Љуша
11.9.2013, 17:03
a sto se tice kamera nzm sta pricas kamera je ostala ista i dobra je:d

Па у томе је и проблем :D:d. Опција зум је и даље полубескорисна. Јер кад си на горњем делу екрана играчи су далеко, него на доњој страни. Померање камере би требало ићи још напред када сам на горњој аут линији.

Ја се сморих. Немам с ким да играм :(

Thunderman
11.9.2013, 20:37

Da da, ja koliko znam jedan komentator jos uvek prica kako je Bale u Spursima. :D

@thunder A u kojoj igrici komp ne vara? Niko vise ne igra protiv kompa i zato nece da unapredjuju (igraju ljudi sa piratom).....

Sve igre varaju, ali poenta je da se to prikrije i ne primecuje. U Fifi je to i vise nego ocigledno.

Blond
11.9.2013, 20:54
Komande su iste, fifa kao i svaka druga. A grafika mislim da je malo napredovala ali nista konkretno, moze da se primeti po nekim detaljima i to je to.

Zar nije uvedeno "left trigger" ogradjivanje lopte ?

Sta ono bese "left trigger" na Fifi 13 ?

tref
11.9.2013, 20:56
Novi mod za fifa 14 demo.

http://www.moddingway.com/file/36885.html

* New Teams Added

- Argentina
- Brazil
- England
- Germany
- France
- Spain
- Italy
- Juventus
- Inter
- Napoli
- Real Madrid
- Atlético Madrid
- Ajax
- Galatasaray
- Fenerbahce
- Chelsea
- Liverpool
- Arsenal
- Manchester United
- River Plate
- Bayern Munich
- FC Porto
- Benfica

nexexcalibur
11.9.2013, 21:06
http://i.imgur.com/hdKVdlS.gif

sportista
11.9.2013, 21:12
Jel zna neko kako da resim to sto svaki put kada udjem u igru moram opet da pravim profil, i tako svaki put, nista ne ostane sacuvano? Zasto to, posto mi je jako mrsko da kontrole namestam svaki put iznova?

Typhoon
11.9.2013, 21:22
Jel zna neko kako da resim to sto svaki put kada udjem u igru moram opet da pravim profil, i tako svaki put, nista ne ostane sacuvano? Zasto to, posto mi je jako mrsko da kontrole namestam svaki put iznova?

Znam isti problem imam i ja ne znam da li ostali imaju isti problem i ja uvek kad udjem moram ponovo da namestam kontrole...

Koyote
11.9.2013, 21:24
Ma da, posle jedno sedam osam utakmica to je to, FIFA ponovo ove godine. Ako neko nadje dobar pre-order nek postavi ovde.

Lampard
11.9.2013, 21:27
Tako je na demu, i na pesu, i ovde..

real022
11.9.2013, 21:38
Jednu utakmicu odigram - nikad bolji fudbal.

Sledeću - sve mi nekako smandrljano..trčanje prebrzo, samo mlate rukicama i nogama ko atomski mravi. Kao da je teren premali i kao da je non-stop 25 igrača oko lopte.

Uopšte ne mogu da provalim da li mi valja igra ili ne.

Šutevi su solidni, ali opet nekad prebrzo proleti lopta, kao ubrzan snimak.

Probao da smanjim acceleration speed i sprint speed, na 48, onda deluje malo realnije.

Typhoon
11.9.2013, 21:39
Ja isto jos ne mogu da provalim da li mi se igra dopada ili ne... nekako sve i dobra je i nije...

zakimon
11.9.2013, 22:02
Evo mene,

Nisam hteo da se javljam dok ne odigram gomilu utakmica i dok ne steknem pravi utisak o ovoj fifi. Napominjem igrao sam samo (čovek protiv čoveka). Na početku igra mi se činila sasvim ok... Što sam duže igrao shvatao sam da osim poboljšanog šuta, i osim one fore sa čuvanjem lopte (gradiš loptu) nema nikakvih drugih unapređenja. Sledeća stvar koja me užasno nervira to što su igrači nekako teški, treba im 3 dana dok se okrenu, kontam da teže realističnijem fudbalu, ali ne znam, meni se ovo ne dopada iz razloga što se smorim. Takođe želeo bih da napomenem da su u svakom drugom napadu igrači u ofsajdu... Da poludiš...

U svakom slučaju nije loša fifa, iskreno nisam ni mnogo očekivao. Ali je ovo definitivno fifa 13.1, nikako 14. Moje pare ove godine neće dobiti, ali ne sporim da je neću igrati (mislim na pirata)

Hvala.

Pinky007
11.9.2013, 22:05
Ima li kakvog moda za duze vreme meca?

tref
11.9.2013, 22:12
Ima li kakvog moda za duze vreme meca?

http://www.moddingway.com/file/36879.html

Stef
11.9.2013, 22:45
Ma da, posle jedno sedam osam utakmica to je to, FIFA ponovo ove godine. Ako neko nadje dobar pre-order nek postavi ovde.

Imas na Originu. Ii u ga**-s.rs

Morandi
11.9.2013, 23:42
Sjajno, samo sto sam ja postao alergican na alana smita i martina tajlora!

nokialino9595
12.9.2013, 1:14
Evo mene,

Nisam hteo da se javljam dok ne odigram gomilu utakmica i dok ne steknem pravi utisak o ovoj fifi. Napominjem igrao sam samo (čovek protiv čoveka). Na početku igra mi se činila sasvim ok... Što sam duže igrao shvatao sam da osim poboljšanog šuta, i osim one fore sa čuvanjem lopte (gradiš loptu) nema nikakvih drugih unapređenja. Sledeća stvar koja me užasno nervira to što su igrači nekako teški, treba im 3 dana dok se okrenu, kontam da teže realističnijem fudbalu, ali ne znam, meni se ovo ne dopada iz razloga što se smorim. Takođe želeo bih da napomenem da su u svakom drugom napadu igrači u ofsajdu... Da poludiš...

U svakom slučaju nije loša fifa, iskreno nisam ni mnogo očekivao. Ali je ovo definitivno fifa 13.1, nikako 14. Moje pare ove godine neće dobiti, ali ne sporim da je neću igrati (mislim na pirata)

Hvala.

onda ja i ti igramo sasvim dva razlicita fudbala,ovaj demo fife 14 nema ama bas nikakve veze sa fifom 13 osim sto je slicna grafika ,to sto ti hoces da igras arkadno,to je vec nesto drugo,to sto si u ofsajdu je iskljucivo samo tvoj problem i niciji vise....i plus ja mislim da je fifa za stare konozle sa fifom 14 dostigla neki najveci moguci stpen jer se pored nje pojavila isto fifa 14 ali next gen,kad bi malo pogledao video da je tamo jos sporije,tamo bi se verovatno uspavao dok igras....sve vam fali,te brzo,te grafika,te ovaj ima losu frizuru,te onaj tamo ima los sut a pre je imao ostriji,sad su odjednom tromi a u fifi 13 su bili okretljivi da nemozes da ga ne cuknes po nogama nego ni da ga gurnes koliko pace je bio glavna karika u fifi 13 ..e sada kada toga nema nastaje problem i svima odjednom dosadno jer nema samo napad u napd i lopta samo siba juri tamo vamo ....kad kazu gledas barsu i hoce da ti se spava i kada pocinju oci da ti sklapaju ono puf gol i ti se razbudis ili vidis tekma smorna a igraju man utd i liverpool ono tekma jedva cekas da se zavrsi kad ono zadnjih deset minuta fantastican fudbal se igra.....hteli ste sot realnije fudbalu koji gledate pa izvolite....

maremas
12.9.2013, 1:20
A što ti ne možeš da prihvatiš različito tuđe mišljenje?

nokialino9595
12.9.2013, 1:22
ne pricam u globalu.........nikako da budemo zadovoljni ,ja sam zadovoljan,jes ima nesto sto me iritira a to je sto postoji mogucnost da zbog nekis se ubrza gameplay,samim tim i tromost ce opasti onda opet dobijemo arkadu...

Koyote
12.9.2013, 1:33
Imas na Originu. Ii u ga**-s.rs
A znam to, nego sam mislio za neke manje pare. Tipa video sam onaj nuveem (neki digital store) ima za 20 eura ali samo za Brazil pa reko ako neko nadje neki slicnu ponudu da pusti ovde.

zakimon
12.9.2013, 1:59
ne pricam u globalu.........nikako da budemo zadovoljni ,ja sam zadovoljan,jes ima nesto sto me iritira a to je sto postoji mogucnost da zbog nekis se ubrza gameplay,samim tim i tromost ce opasti onda opet dobijemo arkadu...

Druže, podržavam te, i svaka tvoja je na mestu. Slobodno ti pikaj fudbal, ne znam zašto si se pronašao uvređenim ili kako već... samo sam izneo svoje mišljenje, i zaključio da ni po koju cenu kompaniji EA neću ove godine dati pare. Jednostavno da hoću pravi fudbal, iznajmim balon (2500rsd) kupim pivo, pozovem ekipu iz kraja, i igram pravi fudbal. Ja hoću da kada sednem i uzmem dzojstik, da se zezam sa društvom, da bude zabavno, jer koliko shvatam ovo je igra zar ne? Zašto se onda ne bih igrao, a ne živeo u nekoj iluziji kako igram pravi fudbal...

Ispravi me ako sam negde pogrešio.
Pozdrav.

nokialino9595
12.9.2013, 8:39
Ja cu ove godine obe simulacije da peglam,tako da sam ti time ama bas sve rekao,koancno da oba budu vrh.....

kapetan_Miki
12.9.2013, 9:46
najveća promena su komentatori koji su odlični, nikad bolji. jučer priča onaj o abidalu i transplantaciji jetre, pa onda o manćiniju i sl.

ostalo sve je tu negde kao i fifa 13. minorne promene.

ne razumem ove koji proglašavaju da je ovo najbolji fudbal, a nisu probali pes 2014 još.

brajko85
12.9.2013, 10:30
Samo da ne diraju brzinu igre. Ako to ubrzaju, onda ima da se vrate glupom arkadnom stilu. Ovako kako je sad može da prođe.

nikolapfc89
12.9.2013, 10:33
Ali bi bilo dobro da smanje brzinu jos.
Tacnije bilo bi idealno.Jos uvek je prebrza igra.

Rade
12.9.2013, 11:08
FIFA 13 SLOW + novi šut= FIFA 14

Savska
12.9.2013, 12:29
Ko kaze da je ovo fifa 13 sa nekim patchom msm da nema oci nemoj da se uvrediti.Uradjeno je dosta stvari koje vi ne vidite ili ne zelite da ih vidite...usporen gameplay,novi,sutevi,novi dujeli,nove licence,nova odbrana,malo promenjena fizika,grafika malo pobosljana,odlicno uradjeni komentari,itd.....A jos kad izadje full igra pa carer mode pa online ajoj:D

nikolapfc89
12.9.2013, 13:09
Naravno da ovo jeste Fifa 13 sa patchom.Nije novi fudbal,isti endzin,radili su na starom,i poboljsali ga.

Smanjio sam brzinu preko slajdera,sad je jos bolje.

novi dujeli

:n_klanja::n_klanja::n_klanja:

JAZO
12.9.2013, 13:44
Savska sve rekao.
Ne znam sta ocekujete da rade ,da za manje od godinu dana se pravi engine,to nije izvodljivo a pogotovo isplativo.Evo ga novi engine izaso za next gen,doci ce na PC kad tad samo se trpite.
Na svaku temu se pominje ovo za igre koje izlaze svake godine kako je to samo patch a niko logicki da razmisli

ZOGLI
12.9.2013, 15:36
I dalje mislim da ne moze po demu da se igra oceni moze ali ako se setimo cinimi se fife 09 demo koji je bio fantastican za razliku od full igrice (od tada vise i ne igram demo igrica).

Typhoon
12.9.2013, 15:38
U full igri bice brzi gameplay to su obecali iz EA...

Savska
12.9.2013, 15:51
Tu odluku su doneli zato sto se puno ljudi zalilo na sporiji gameplay na njihovom forumu mada ja ne vidim razlog tome:)

filipos
12.9.2013, 15:52
Tu odluku su doneli zato sto se puno ljudi zalilo na sporiji gameplay na njihovom forumu mada ja ne vidim razlog tome:)

Ajde seti se na kojoj brzini je dobra vecina koja je presla na fifu igrala PES ;)

Typhoon
12.9.2013, 16:01
Cak su i obecali da ce ubaciti i Dinosauruse umesto sudija...

Lampard
12.9.2013, 16:25
To hoce indijanci koji se loze na ultimate team(prosek tima im je svima 78 ocena na primer, a pace 92). Slepci...

acaaca
12.9.2013, 16:37
Sta su onda izbaciivali ovaj demo sa ovom brzinom,ako ce sada da ubrzavaju...:facepalm
Hoce deca brzu igru.

xarocx
12.9.2013, 16:57
Evo i ja odigrao čovek vs čovek, i protiv kompjutera. Nisam oduševljen sa ovim što demo predstavlja. Zaista mi nekako počinje ličiti nekim delom na pes. Nekako kao da su veliki igrači i sporo se okreću i tako to. I da, kad treba da šutnem treba mu veliki prostor za to. Ne očekujem sad neki ROCKET SHOT ako nema prostora. I misilim da Fifa 13 je bolja od Fifa 14 (demo). Samo što Fifa 14 ima bolje animacie, bolje proslavljane gola i to ali što se tiče samog gameplay-a nisam oduševljen. Evo to je moje mišljenje ;)

edit: Što se tiče ofside, takođe nezadovoljan. Jedan je ovde pisao nešto kao: nije greška u FIFA neko je tvoja greška što si u offside. E pa nije tako, nisam ja u offside nego igrač, kojem ja dodajem loptu. Svaki teći napad se to ponavlja

Savska
12.9.2013, 16:59
Ajde seti se na kojoj brzini je dobra vecina koja je presla na fifu igrala PES ;)
Ja licno mislim da uopste nije rec o tome nego zato sto u Americi fudbal nije sport 1 tek je na nekom 5 ili 6 mestu pa tim ljudima je valjda dosadno da igraju igricu koja vuce na nesto sto njima nije zanimljivo,pa zele da ubrzaju kako bi im bilo zanimljivije dok nama evropljanima kome je fudbal 1 sport(u vecini drzava) zelimo da ova fifa bude vise realnije nego predhodne,da vise bude simulacija nego neka arkadna igra.
Ne znam stvarno zasto fifu umanjujes time sto pises fifa malim slovima a pes velikim i to da je vecina igraca presla sa pesa na fifu mislim da to nije tacno a i da je tacno kakve veze to ima?:confused:

Typhoon
12.9.2013, 17:25
Svi moji drugari koji smo igrali pes jos od davne 96 godine na Sony-u (tada se zvao Goal Storm vi ste deco u to vreme jos kakili u pelene) prilikom pojave FIFE 11 svi smo presli na FIFU evo i dan danas igramo 11-ticu juce smo odigrali jedno desetak partija. Tako da za tvoju infromaciju nas 15-tak drugara koji smo svi igrali PES presli smo na FIFU. Mozda ce situacija u narednim godinama da se preokrene pa mozda cemo opeti igrati PES nista se ne zna. U glavnom mi trazimo dobar fudbal.

Savska
12.9.2013, 17:47
Svi moji drugari koji smo igrali pes jos od davne 96 godine na Sony-u (tada se zvao Goal Storm vi ste deco u to vreme jos kakili u pelene) prilikom pojave FIFE 11 svi smo presli na FIFU evo i dan danas igramo 11-ticu juce smo odigrali jedno desetak partija. Tako da za tvoju infromaciju nas 15-tak drugara koji smo svi igrali PES presli smo na FIFU. Mozda ce situacija u narednim godinama da se preokrene pa mozda cemo opeti igrati PES nista se ne zna. U glavnom mi trazimo dobar fudbal.
Da ti kazem i ja sam sa pesa presao na fifu(tj nisam prvi fudbal koji sam igrao je fifa 6 pa sam krenuo pes sve do 11 kao ti:D) ali ja kad sam rekao da ta informacija nije tacna ja sam mislio na svet pre svega na Ameriku pa onda na Evropu.U Americi vecina njih igra fifu otkad znaju za sebe.I svi u Srbiji dobro ne svi nego vecna igra fifu(pre su neki igrali pes neki su fifu neki nisu ni igrali nista).Zasto zato sto su primetili da je pes poslednjih godina los a fifa sve bolja.I ti si sam 100% primetio cim si presao na fifu.Tako da mozda samo u Evropi postoje ljudi koji su presli na fifu.I mislim da stvarno treba prekinuti pricu o pesa ipak je ovo tema u kojoj se vodi diskusija o fifi a ne o pesu!:D

BrutaLiS
12.9.2013, 17:48
Jel probao neko na PS3? Kakva je u odnosu na 12? Koliko sam skapirao fiziku sa konzola su PC igraci dobili tek sada sa Fifom 14, tako da mi poredjenje ove 14 i 12ke sa PCa ne znaci.

Zokifcrs
12.9.2013, 19:45
Evo i ja odigrao čovek vs čovek, i protiv kompjutera. Nisam oduševljen sa ovim što demo predstavlja. Zaista mi nekako počinje ličiti nekim delom na pes. Nekako kao da su veliki igrači i sporo se okreću i tako to. I da, kad treba da šutnem treba mu veliki prostor za to. Ne očekujem sad neki ROCKET SHOT ako nema prostora. I misilim da Fifa 13 je bolja od Fifa 14 (demo). Samo što Fifa 14 ima bolje animacie, bolje proslavljane gola i to ali što se tiče samog gameplay-a nisam oduševljen. Evo to je moje mišljenje ;)

edit: Što se tiče ofside, takođe nezadovoljan. Jedan je ovde pisao nešto kao: nije greška u FIFA neko je tvoja greška što si u offside. E pa nije tako, nisam ja u offside nego igrač, kojem ja dodajem loptu. Svaki teći napad se to ponavlja

Fifa 13 bolja od Fife 14:facepalm
Jedino ako imas 15 godina i volis arkadu!

xarocx
12.9.2013, 21:30
Fifa 13 bolja od Fife 14:facepalm
Jedino ako imas 15 godina i volis arkadu!
:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:
p.s. necu da se svađam čekam full verziju ali sa sada stvarno nije nešto. Čekao sam nešto bolje

nokialino9595
12.9.2013, 23:06
Arkada je cudo,cim se nesto promeni,sve mi to mirise da ne zelite da malo svoje vijuge upotrebi te al sta ces ,nekom je lakse da ide linijom manjeg otpora i da mu sega bude super a nekom ko ide tezim putem ide da igra ono sto je sada aktuelno.....samo je u tome razlika,vi i dalje igraj te ono sto je prevazidjeno a mi cemo ono sto je aktuelno i svi zadovoljni...to mi dojde recimo tata mi kupi bmw sedmicu i ja mu kazem ,neka tata ipak cu ja voziti juga nekako sam navikao na juga mada sve je to isto prva druga treca ,na cetiri tocka su oba automobila ,nema neke razlike,sve pet.

kojot043
12.9.2013, 23:23
Za sad me nisu uverili ovi iz EA da kupim 14.Zadrzacu i dalje u kompu 13.

Pinky007
13.9.2013, 14:58
Fifa 14 je pun pogodak, mnogo je dobra i igriva sto je najvaznije.

Rajko92
13.9.2013, 15:20
Код мене брљају контроле са емулатором. Без њега ради добро. Али једино ми не ради селект дугме.

Да ли се неком чује ехо са емулатором када притисне дугме. Мени се чује два пута када стиснем а ево и зашто :kreza:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zu6djyn-cdq

Има неко решење за ово? Дешава се само када се користи х360се.

Љуша
13.9.2013, 15:25
Нема решења. Пробао сам две верзије емулатора које су проверене. Користим их јако дуго. Копирао са 2013 онај сетингс са контролама. Без емулатора ради. Осим што ми само не ради селект.

Rajko92
13.9.2013, 15:26
Па да, и мени ради без емулатора. Само десни аналог не ради, па не могу да браним пенале. :(

JAZO
13.9.2013, 15:48
Za desni treba 100 puta receno x360ce

Rajko92
13.9.2013, 15:51
Очигледно да ниси ни прочитао о чему се ради.

Љуша
13.9.2013, 15:53
Постоји проблем са емулатором на фифи 2014. Или ће морати да се апдејтује нова верзија или ће ЕА да поправи. Ако уопште буду и хтели.

JAZO
13.9.2013, 16:02
Nisam izgleda,ja koristim emulator i radi mi desni analog :confused:

Rajko92
13.9.2013, 16:08
Ради и мени, али се у менију појављују два џојстика, и сваки покрет стрелицом помера дупло. Вероватно није тако на сваком џојстику, али очигледно нас има више. Зато сам питао овде има ли неко решење, можда нека преправка у оном х360се фајлу, или тако нешто. Ја сам пробао све различите верзије, разна подешавања, али ништа не успева.

Покушао сам и да обришем оне подразумеване фифине фајлове за подешавање контрола (buttonData), јер претпостављам да ту види један џојтик, а да х360се види као други (немам другу идеју), али игра не ради кад се ти фајлови обришу.

ZOGLI
13.9.2013, 16:59
Ne razumem ljudi zasto se raspravljate vise ja npr. vise volim fifu(oduvek) ali to mi ne smeta da zaigram svaki deo pesa za mene je fifa normalno uvek bolja ali nemam komplekse pa da blatim pes,mislim nema razloga ne radimo mi ovde za EA i Konami pa da to radimo! :dedica:

Nikola16789
13.9.2013, 17:23
najveća promena su komentatori koji su odlični, nikad bolji. jučer priča onaj o abidalu i transplantaciji jetre, pa onda o manćiniju i sl.

'el to Aca Informacija novi komentator u fifi? :kreza:

Dark Phoenix
13.9.2013, 17:24
Ljudi ja koristim xbox360ce i to je neka verzija koju sam skinuo jos pre 2-3 godine, samo sam ubacio fajlove u folder Fife 14 i radi sve bez problema. Nije mi jasno sta bi to moglo kod vas da zeza.

Rajko92
13.9.2013, 17:36
Ljudi ja koristim xbox360ce i to je neka verzija koju sam skinuo jos pre 2-3 godine, samo sam ubacio fajlove u folder Fife 14 i radi sve bez problema. Nije mi jasno sta bi to moglo kod vas da zeza.
Verovao ili ne, ovo mi je pomoglo.:D Nasao sam neku praistorijsku, BETA verziju x360ce, i sa njom sve radi. Љуша, poslacu ti na PP sada tu verziju, a ti se javi ako ti ne stigne PP, posto nesto zeza u poslednje vreme.

Љуша
13.9.2013, 17:51
Дај окачи поново. Не ваља линк :D:d

Ради :ciao:

Нек и остали имају ако затреба:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/104856149/x360ce.rar

kapetan_Miki
13.9.2013, 18:02

taman da useru i ovo malo što je valjalo u demo-u.

dakle, dileme više nema, pes 2014 :alealeee:

brajko85
13.9.2013, 18:57
taman da useru i ovo malo što je valjalo u demo-u.

dakle, dileme više nema, pes 2014 :alealeee:
To je mene najviše i oduševilo, spora igra kako i treba da bude. Ali tako je to kad se sluša mišljenje fanova arkade. Ako to urade ništa od fife ove godine.

acaaca
13.9.2013, 19:02
Ima da se izgubi realnost,ako povecaju brzinu,ali koga briga za realnost,kad je vecini izgleda samo bitno da nesto palija...:)

sidewinder989
13.9.2013, 19:50
sad sam odigrao sa ortakom jedno 10ak utakmica i bas je zanimljivo i uzbudljivo i ovako sporo.. jer teze se dolazi do sanse, i onda vise cenis sansu i gol.. Centarsutevi prolaze mnogo vise, svaki drugi gol nam je bio glavom iz centarsuta.. i nije tacno da dobri igraci (neymar, messi, LAZAR MARKOVIC cak) menjaju sporo pravac, samo morate prvo dobro da primite loptu na L1 i onda ce sve ici brzo kako treba.. ako krenete odma iz pasa da menjate pravac i trcite gubite loptu 99%

Љуша
13.9.2013, 21:32
Само једна ствар је гора од лошег фудбала. Кад немаш с ким да играш.

nokialino9595
13.9.2013, 22:02
sve sto je od fife 11 pa sve do fife 13 uradili je od 11 do 13 bilo sve u arkkadnom stilu,bitan je bio pace,i udri po R! i samo pici,sad kad su to osakatili jednom recju i hvala Bogu na tome,i uradili da kad igrac primi loptu svaki put ne smiri je isto niti je smiri svaki put kvalitetno,drugo pre kadigrac ide u puno sprintu samo pravo on loptu drzi sve vreme pod kontrolom kao da ima lepak na njoj dok sada zna tu ti tamo da malo skrene ili d apobegne sto je dovoljno da ga odbrambeni igrac sustine ili mu izbije loptu,ranije kad uradis bilo koji skills posebno ovi sa 5 star skill urade pefetno i odbrambeni igrac ispadne na jedan,sada se desi da igrac poput neymar uradi skills nebitno koji postoji mogucnost da mu i tu pobegne lopta a ako ga uradi odbrambeni ne ispada bas tako lako ,sutevi su sada mnogo prirodniji,cak i taj finese shoot nije problem jer i ako sutnes kako treba pitanje je da li ces dati gol,o golmani kao i uvek sve naj naj sad su jos bolji,svaki segment igre su unapredili,nema vise onih famoznih LL! i Trougao u prpazan postor gde odbrana na sekund dva zastane pa krene,skok igra isto tako,remplovanje,borba za loptu,uklizavanje i td itd....

Dark Phoenix
13.9.2013, 23:59
Mislim da cu i ove godine uzeti fifu, nasao sam preorder za nekih 33-34e sto mi je manje vise prihvatljivo. Stvar koja mi trenutno ide na zivce su ofsajdi, previse ih ima a da ja ne mogu da uticem na njih :icon_scra

Typhoon
14.9.2013, 0:03
Mislim da cu i ove godine uzeti fifu, nasao sam preorder za nekih 33-34e sto mi je manje vise prihvatljivo. Stvar koja mi trenutno ide na zivce su ofsajdi, previse ih ima a da ja ne mogu da uticem na njih :icon_scra

Imas ovde na Amazonu Pre-Order za 30 eura... Uzmi ovde

FIFA 14 + $5 Credit [Online Game Code] (http://www.amazon.com/FIFA-14-Online-Game-Code/dp/B00CMSCWGS/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1377432858&sr=8-5&keywords=FIFA+14)

Dark Phoenix
14.9.2013, 0:22
Moze i tu. Ima li jos ljudi koji ce da uzimaju oridjiji ?

E i da, otvorena je aplikacija za UT, mozete da pocnete timove da pravite :)

Koyote
14.9.2013, 2:49
Jel mozemo mi iz Evrope da uzimamo EA igre na GMG-u? Imam neki kredit tamo koji bih iskoristio za Fifu ali vidim sve region locked pa reko ako ima neka fora da se to zaobidje?

Stef
14.9.2013, 19:30
Kako bre sad kad pocnem UT na demou kako cu ja to da nastavim ako nisam ni kupio igricu? I da kupim to ce se kao nastaviti ili?

nokialino9595
14.9.2013, 20:51
kad kupis igricu samo nastavljas a sada slazes ekipu............tj pametnije ti je da skupis sto vise coinsa ali to je na tebi sta ces raditi ja vec imam oko 100 000 coinsa...

Veteran
14.9.2013, 22:33
Mislim da ga nisi razumeo, on govori o demo verziji.

Stef, demo daje samo neku vrstu promo FUT-a, cisto da isprobas najbolje igrace i upoznas se sa novinama. Preko veb aplikacije mozes da pocnes da pravis tim s kojim ces nastaviti, ili bolje receno poceti da igras kada i ako uzmes igru.

Stef
14.9.2013, 22:47
kad kupis igricu samo nastavljas a sada slazes ekipu............tj pametnije ti je da skupis sto vise coinsa ali to je na tebi sta ces raditi ja vec imam oko 100 000 coinsa...

Kako si to uspeo majke ti?

nokialino9595
14.9.2013, 22:54
dobio sam lucasa i oscara u onim paketicima i samo ja trejdam tipa kupim marcisia za 1000 a prodam ga za 10 000 pa kupim za tih deset dosta igraca za smesne pare a prodam ih za mnogo dobre coinse i tako u krug a tim se ne pravi sada vec kad uzmes fulll igricu tako radim i u fifi 12 ,13,i sada u 14....i uvek imam oko deset sklopljenih i to jakig ekipa......i oko 2,3 milion coinsa...mada po ovom klipu mislim da necu nesto puno igrati fifu jer ...........

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tRnA1fFbQv4

Apex predator
14.9.2013, 23:31
Zna li neko kako da povecam vreme utakmice?

sidewinder989
15.9.2013, 3:10
Zna li neko kako da povecam vreme utakmice?

to i mene zanima.. ne radi mi ona fora sa cl.ini

Dark Phoenix
15.9.2013, 13:15
kopiraj ovo u cl.ini fajl i radice ti

[]
SKIP_BOOTFLOW=1
HALF_LENGTH=6

ZOGLI
15.9.2013, 17:23
Da li je poboljsano ispucavanje golmana kad je gol aut posto je pre mogao da dobaci najvise do sredine sto je po meni retardirano?

tref
16.9.2013, 20:45
Izasao update za moddingWay mod 1.0 Fifa 14 demo

http://www.moddingway.com/file/36921.html
Donosi:

* New Teams Added

Everton
Swansea City
Bayer 04
FC Schalke 04
Lazio
Roma
Celtic
Rangers
Sporting CP
Athletic Bilbao
Real Sociedad
Valencia CF
Sevilla FC
Feyenoord
PSV
CSKA Moskva
Zenit
Belgium
Chile
Colombia
Mexico
Netherlands
Poland
Portugal
Turkey
United States
Uruguay

* Added stadiums : Old Trafford, Santiago Bernabeu, San Siro, Anfield, Stamford Bridge, Emirates Stadium, Etihad Stadium, Wembley

I novi update na 2.5
http://www.moddingway.com/file/36975.html

nokialino9595
17.9.2013, 19:55
Ljudi , mene mnogo iritita ovo hebeno automatsko gradjenje lopti....hocu kad uzmem loptu sa neymarom da driblam tj da pornadjem ako ima neki novi skill,cim dodje igrac na dva metra on se automatski okrece i ja poludim......

MOLIM VAS: pogledaj te na 4: 02 kako stoji okrenut sa loptom na spram igraca i ne okrece mu ledja da bi gradio loptu vec idu u dribling...zaista EA zna da ubaci nesto sto nece imati niakkvu funkciju jer ce napadati da se odvijaju velikom brzinom,sve to stoji da se cuva loptu ali da to bude odluka na meni kada cu je cuvati,necu sigurno sa neymarom ili kelvinom...

Mozda ja na fudbal gledam kao zabavu ,mozda je to pogresno ali u fifi 13 sam uvek voleo da stanem na loptu i kad me protivnik napadne ja ga predjem ili odigram dupli pas i izbacim protivnika iz igre .....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cRk4m2B6Vas

mexesmexes11
18.9.2013, 11:54
posto mi se u ORGIN nudi da skinem novu FIFA 14 igricu od 55 eura (ili funti) da li je to ta najnovija varijanta igrice koja izlazi 27 Septembra?!
Milsim da mi pise Premium FIFA 14

nokialino9595
18.9.2013, 12:08
Da!To ti je ako hoces preko origina ali bolje gledaj da uzmes za mnogo jeftinije...

mexesmexes11
18.9.2013, 12:22
znam, ali kod nas u CG je ova FIFA 13 original izasla tek u krajem Novembra prosle godine,s to znaci da ce se i na ovu toliko cekati, a ima jedan lik sto je narucuje preko interneta i ceka se 20 dana a isto kosta oko 55 eura tako da mi je sigurnije i bolje da je ja sam skinem ovdje preko orgina, ali hvala za odgovor :)
inace FIFU igram od kad je izasla,a 13 mi je prvi orginal koji sam kupio, takod a cu i ovaj

nokialino9595
18.9.2013, 12:30
imas po netu i za 30 eura ,dobijes cd key i igras od 27 sept.

Dark Phoenix
18.9.2013, 21:10
Kucaj na google eplati, kod njih imas da uzmes cd key a placa se preko paypal-a. Ja sam 13-icu tamo uzeo, key sam dobio pre izlaska igre i sve je proteklo bez problema. Ako ne mozes da pronadjes javi se na pp da ti dam link

Koyote
19.9.2013, 3:02
Imas na Amazonu za 40 dolara plus 5 dolara kredita za buducu kupovinu preko njih (imaju solidne popuste za igre s vremena na vreme nije lose imati taj kredit kod njih). Uzmes neku laznu americku adresu, za drzavu koja ne placa porez na digitalna dobra, i dobijas region-free kljuc.

nokialino9595
19.9.2013, 3:19
http://www.youtube.com/watch?v=16tel...s0Yv4KRkI-FcWg

Moj prvi gameplay i prvi snimak....

Wastelander00
19.9.2013, 12:20
Koliko se ja nerviram u ovom demu.:n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Neverovatno koliko je kompijuter jaci u odnosu na proslu godinu. Nervira me sto su uveli onu kontrolu gradjenja.

Wastelander00
19.9.2013, 16:59
Ljudi daj pomozite kako vi igrate ovu FIFU? Ja se uopste ne snalazim sa ovim novim gradjenjem i ostalim glupostima. Svaku put mi se cini da su svi igraci brzi od mojih. :n-cc2:

Sakiboj
19.9.2013, 18:01
A gde je ta fifa ut app? Nikako da nadjem. Razmisljam se da uzmem ovu Fifu mada ne kontam ovaj utliamte team bas

Dark Phoenix
19.9.2013, 19:07
www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team

Pravis svoj tim, kupujes igrace za novac ( coinse ) koje zaradis kroz utakmice, lige, kupove. Kupujes ugovore za te igrace i jos gomilu sitnica. Jako zanimljiv online mod :)

Wastelander00
19.9.2013, 20:30
www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team (http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team)

Pravis svoj tim, kupujes igrace za novac ( coinse ) koje zaradis kroz utakmice, lige, kupove. Kupujes ugovore za te igrace i jos gomilu sitnica. Jako zanimljiv online mod :)
Taj mod postoji jos od FIFA 11. :)

Dark Phoenix
19.9.2013, 20:40
Taj mod postoji jos od FIFA 11. :)

Naravno, samo koliko mi se cini u 11-ici se placao posebno, a od fife 12 je postao besplatan za sve koji kupe igru

Sakiboj
19.9.2013, 21:05
Probao sam pes ali mi ne lezi a ovaj demo mi je skroz ok, sutra cu verovatno preorderovati preko amazona

Wastelander00
19.9.2013, 23:10
Kako se vi snalazite sa ovim gradjenjem, koje je jako bitno u ovoj FIFI.

Sakiboj
19.9.2013, 23:26
Jel kad izlazi ovo? 24 ili 27? Na amazonu pise available 24

Sakiboj
20.9.2013, 0:18
Imas na Amazonu za 40 dolara plus 5 dolara kredita za buducu kupovinu preko njih (imaju solidne popuste za igre s vremena na vreme nije lose imati taj kredit kod njih). Uzmes neku laznu americku adresu, za drzavu koja ne placa porez na digitalna dobra, i dobijas region-free kljuc.

Jesi li ti siguran da je ova sa amazona region free? Posto izlazi 24 vec

Sakiboj
20.9.2013, 20:14
Idemooooo, stigao key, moz se downloaduje :D 6.6GB

stankovic82
20.9.2013, 20:16
Idemooooo, stigao key, moz se downloaduje :D 6.6GB

Da,i ja sam sada video da je stigao kljuc.

Savska
20.9.2013, 20:28
U cenovniku pise 40 dolara koliko je to evrica ili dinara kako vam je lakse?

Sakiboj
20.9.2013, 20:35
Meni skinuli 31.09€

Rade
20.9.2013, 20:37
29,6 :D zaokruzi ga na 30

Sakiboj
20.9.2013, 20:43
Mora da se ceka jos 6 dana :)

Joca90
21.9.2013, 2:23
Mora da se ceka jos 6 dana :)
druze jel si dobio i ove bonuse ispod sto pisu uz cd key? gde si uzeo? :)

Sakiboj
21.9.2013, 2:41
Pojma nemam, pise neka tri bonusa ispod. Sa amazona:D

Joca90
21.9.2013, 2:57
jel region free sa amazona? :)

Sakiboj
21.9.2013, 3:02
Ja nigde ne vidim da je za neki region, sto rece koyote EA i ne forsira to a kad sam aktivirao svi ovi veci jezici su tu. Iako je sa amazona opet necu moci da je igram pre 27 sto bi znacilo da je region worldwide. Kazem ti uzeo sam ja par igara sa amazona, nikakvih problema nije bilo. Ako si u nedoumici onda sacekaj 27 da startujem igru.

Sakiboj
21.9.2013, 10:26
Onda onaj bonus sto se preorderuje sa amaozna

Only at Amazon, along with your EA SPORTS Ultimate Pass pre-order and you'll receive the adidas Bundle and Historic Club Kits upgrades. Unlock a full collection of in-game content including 2 pairs of adidas boots, 2 balls, and the adidas All-Star Team. This elite team consists of Messi and 29 of the brand's top players from around the world. In addition, the Historic Club Kit provides instant access to a collection of historic team kits from around the world.

Ovo se dobija kad se preorderuje sa amazona

nokialino9595
21.9.2013, 22:21
http://www.youtube.com/watch?v=_dklPjrC5k8

evo dokaz da je gameplay ubrzan,majko moja mila,pa oni nisu norlani,pogledajte kako martinez prolazi pored odbrane ko tajfun....znaci opet ce pacijenti da koriste ultra defens,i sve to zbog klinaca kojima ne odgovara sporiji gameplay,vidim da me EA tera da bez ikakve probe na zalost predjem na Need For Speed Most Wanted,jer Pes 14 koji imam original sam igrao od cetvrtka i do sada i da nijednu ne izgubim i da sve igram lagano citavu tekmu,i da primenjujem filozofiju tj nacin igre koju koristim dook igram fifu 13 ,pocelo je da mi bude nezanismljivo i pritom kakve retardirane golove dajem u pes 14 prosto me zaboli glava,nema ono kad sutnes jako da pocepas mrezu sve nesto kilavo,tromo kod suta a za finese sut ne znam da li da placem ili da se smejem.

Fifa 14 demo mi je taman ali ovaj klip me smorio jer se vidi da opet pace diktira prednost,a manje sve ostalo...

Sakiboj
21.9.2013, 22:33
Jbt ovaj lik je retard, ne bih bas verovao sve sto iske*o ovde

Acanen
23.9.2013, 14:42
spisak klubova i liga
http://www.vg247.com/2013/09/23/fifa-14-all-licensed-clubs-and-leagues-revealed-full-list-here/

Љуша
23.9.2013, 15:51
Не капирам зашто људи траже бржи гемплеј. Зар им није довољно да ставе брзину на "фаст" ако им је споро. Ја прошлу фифу нисам могао ни на слоу да играм јер ми је била брза.

kook
23.9.2013, 16:03
E baš tako. Meni je FIFA 13 po default-u imala previše brz gameplay pa sam morao da štelujem slajdere kako bi je usporio. A sad gledam svi nešto traže da se igra još više ubrza?!

JAZO
23.9.2013, 16:52
http://www.vg247.com/2013/09/23/fifa-14-reviews-are-go-get-all-the-scores-here/
Reviews,moram reci odlicni za igru.Bolje nego prosle godine po recenzijama.Prosjek neki 9.25

ZOGLI
23.9.2013, 18:39
Hoce li gameplay biti usporen ili kao u fifi 13?