PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem oko Jack-a

CoFigamer
7.4.2013, 0:11
U pitanju su slusalice, kada ga gurnem skroz u izlaz za zvuk na prednji deo kucista, nista se ne cuje, kada ga vrlo malo povucem cuje se, to je onaj deo kada se oseca kada jack udje u poslednji sektor za jack ( ne znam kako drugacije da kazem ), e pa kada se izvlaci iz tog poslednjeg sektora i oseti kako je izasao i vrlo malo povuces i eto zvuka(nadam se da me je neko razumeo), a kada zvucnike prikljucim na prednji deo radi. Isti slucaj je i na zadnjem delu.

qryak
7.4.2013, 12:12
Jesu li to, možda, slušalice za telefon sa mikrofonom?

CoFigamer
7.4.2013, 12:41
Sa mikrofonom su, ali ima dva razlicita konektora.

cane.prebranac
7.4.2013, 12:46
Nesto te zeza ta bananica, probaj da napravis neki distancer za tu bananicu, neko parce kartona probusi i provuci bananicu kroz njega i gurni, probaj sa razlicitim debljinama dok ne dobijes zvuk.

CoFigamer
7.4.2013, 13:44
Napravio uz pomoc papira. Hvala. Kako to moze da zeza bananica?

cane.prebranac
7.4.2013, 13:48
Nesto nije ispala najbolje, felericna malo, a mozda su ti dzekovi malo razlabavljeni i nema kontakta.

CoFigamer
7.4.2013, 16:31
Ma te sluske imam oko 3 godine. I odjednom nesto nema dobar kontakt, dok je dzek od zvucnika ok kada ga prikljucim. Isto i pozadi dzek od slusalica nema dobar kontakt.

Kidja
30.5.2013, 19:59
Ja imam slican problem i ne znam kako da ga resim.
Imam neke earphones xwave valjda nije ni bitno.
Uglavnom kad ukljucim u kompjuter rade kako treba ali kad ukljucim na telefonu gubi kontakt cuje se na trenutke kada pomeram gole/dole dzek.

Pomislio sam da nesto ne valja ulaz na telefonu mada druge slusalice lepo rade bez ikakvog problema.

Zna li neko sta je problem?

cane.prebranac
30.5.2013, 20:02
Ja imam slican problem i ne znam kako da ga resim.
Imam neke earphones xwave valjda nije ni bitno.
Uglavnom kad ukljucim u kompjuter rade kako treba ali kad ukljucim na telefonu gubi kontakt cuje se na trenutke kada pomeram gole/dole dzek.

Pomislio sam da nesto ne valja ulaz na telefonu mada druge slusalice lepo rade bez ikakvog problema.

Zna li neko sta je problem?
Kupis druge slusalice :) Vrlo moguce bananica od slusalica nije napravljena bas najbolje (mali Kinezi radili na casovima OTO-a) pa zato gubi kontakt, probaj ciscenje dzeka ako ne pomogne onda jbg.

Kidja
30.5.2013, 20:09
Fora je sto su ovo original slusalice od telefona koje su radile lepo do sad :)

cane.prebranac
30.5.2013, 20:13
Onda se dzek malo razlabavio.

SirDuck
31.5.2013, 12:10
Troše se te stvari, a to su toliko male deformacije da ih ne možeš lako primetiti golim okom.

Npr. isti džek za slušalice koji sam kupio da zamenim neki stari sa slušalica radi fino na kompu, laptopu itd, al u mobilni jedva mogu da ga ubacim jer mu je poslednji prsten malčice deblji.

Kidja
31.5.2013, 13:14
Totalno je cudan problem, izadjem u homescreen na telefonu i gledam gore da li su slusalice konektovane i pise da jesu.
Udjem da proverim u BS/Radio itd i nista se ne cuje...