PDA

Prikaži potpunu verziju : Kako izbrisati fajl koji ne moze da se izbrise


Dusan_BG
26.3.2013, 15:05
U pitanju je video fajl skinut sa interneta na flash disk na onaj popularan nacin koji pocinje sa t. Da ne bude da promovisem ono sto pocinje na p :). Smaram na pocetku al rekoh da ipak pomenem posto je mozda relevantno. Nego pomenuti fajl ne mogu da otvorim, video plejer prikazuje neke cudne greske, kao da fajl zapravo ni ne postoji. Kad probam ga brisem iz eksplorera apsolutno nista se ne dogodi, kad kliknem desnim tasterom u padajucem meniju se ne pojave opcije poput delete, properties, rename. U total commanderu mi pak izbaci gresku da ga je nemoguce izbrisati.
Probao sam da ga izbrisem iz command prompta ali mi izbacuje gresku "the file name or extension is too long".
Jos uvek nisam probao iz safe moda al dok to ne probam rekoh da pitam vas dal ste imali nekad slican problem i kako ste ga resili.

Inace na taj flash cesto skidam torente i desavale su mi se slicne stvari sa njime par puta. Naime nisam mogao da otvorim skinuti fajl, a kad sam ga izbrisao desavalo se da jos uvek ostane sa velicinom od 0 bita. Posle nekog vremena uspevao sam da ga uklonim prostim delete. Skenirao sam fles sa par programa koji si mi bili pri ruci i nisu mi prijavlivali nikakve greske, mada mozda programi nisu bas najbolji msm da sam koristio had tune i flash memory toolkit.
Uglavnom sta vi mislite u cemu je problem?

Indigo NT
26.3.2013, 15:12
Probaj ovo http://www.purgeie.com/delinv/index.htm

ili formatiraj taj flash disk

Dusan_BG
26.3.2013, 15:33
Probaj ovo http://www.purgeie.com/delinv/index.htm

ili formatiraj taj flash disk

Izgleda da je uspelo... hvala :)

moze admin i da brise temu ako zeli il nek je spoji sa nekom drugom da ne zauzima mesto bzv