PDA

Prikaži potpunu verziju : Koji je najbolji plejer za muziku?

Stanimirovic
25.3.2013, 21:15
Od ovih gore navedenih music playera koji je najbolji? Ja koristim iTunes,Zune i WMP.

ilidan
25.3.2013, 23:55
Već postoji takva tema (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=83510), samo sa većim izborom plejera.

I ne postoji "najbolji" jer svaki korisnik ima drugačije potrebe a ti nisi ni naveo konkretan kriterijum po kome bi se cenio kvalitet nekog plejera.

ETR1
27.5.2013, 20:17
Kod mene su WMP za koncerte, Winamp sa Asio 2.0 za mp3 i full bass & treble equalizer, Foobar2000 za flac (ponekad ga koristim) Ako koristite Foobar2000 zanima me kakva su vam podesavanja u njemu? Meni stoji Asio 2.0 od zvucne kartice 1000ms, pop equalizer, imam neki resampler sox, kontam kad bilo koji resampler ukljucim ne mogu staviti na velike vrednosti i kvalitet na best jer nenormalno pucketa! Znaci sta god da radim na kompjuteru, ili internetu ono puca ko ludo. Zato vas pitam za podesavanja, posto ga svi hvale u odnosu na Winamp i ostale plejere, inace primecujem da je zvuk mp3 pesama puuno tisi u odnosu na winamp tako da je meni Winamp najbolji

cane.prebranac
27.5.2013, 21:06
Foobar ti je tisi zato sto nemas ukljucene ekvilajzere, evo ovde imas neke pa mozes da probas http://sjeng.org/ftp/fb2k/eq_presets.zip

ETR1
27.5.2013, 21:19
Imam te eq, nekako mi najvise pop odgovara, ali mp3 pesme su tihe, a na flac pucketa stalno. Zato pitam posto neki kazu da im je foobar za sve, da je winamp mala beba za njega :D Mada u foobaru nista ne znam oko podesavanja skina i izgleda (a eto i zvuka), kako neki dobiju slike izvodjaca i albuma, sve lepo razvrstano, mene to mrzi, bas su ga zakomplikovali.

cane.prebranac
27.5.2013, 21:36
Evo kako kod mene izgleda, malo je izmenjen od orginala, pa probaj. A sto se tice zvuka, to ne znam kod mene radi sve ok, mada imam integrisanu karticu.

ETR1
27.5.2013, 21:57
Ma ja imam zvucnu ekstra, zato i hocu da je probam, mada nema bas izbora flac 24bit/192khz pa da i ja osetim te melodije, kako neki kazu cujem tacno kako treperi zica od gitare, ma daaaaj :D mislim da je to pucketanje zato sto imam navodno neke flac sa torrenta ali je 44khz, a meni je resampler sox stojao na 192 khz pa ga mozda to zbunjuje... najbolje da iskljucim taj resampler, da ga ne sili dzabe :)
E da, imam i nesto kod tools pa pise SACD - Asio driver mode PCM, PCM volumer +3db, PCM Samplerate 176400, onda nesto Multi-Stage (Fixed-Point), pojma nemam cemu ovo sluzi.