Prikaži potpunu verziju : ne pali se monitor dok ne iskopcam napajanje iz struje
Ljudi pomazite nisam pametan vise,probavao sam sve i svasta al kad ugasim kompjuter pa palim ponovo ne pali se monitor,a kuciste startuje, dok ne iskopcam i ukopcam napajanje na struju,mjenjao sam 4 napajanja,mjenjao kondezatore na maticnoj,mjenjao graficku nista ne pomaze...
maticna asus k8u-x
Jesi li probao taj monitor na drugom računaru, ili neki drugi monitor na tvom? Pokušaj i sa drugim modulom RAM memorije. Da li si sam menjao kondezatore ili si nosio u servis?
sam sam mjenjao kondenzatore posto inace radim oko struje to mi ne prestavlja problem,
a probavao sam drugi comp na ovom monitoru i radi...mjenjao sam i ram
nekad se cak monitor i normalno upali par puta za redom,a zatim opet nece :/
Da li se to upali normalno tih par puta kada je promenjen RAM? Ja najviše sumnjam oko memorije, ne samo oko modula već i samih slotova. Jer, ostalo si manje-više probao, sa drugim napajanjima, grafičkom, monitorom, zamenom kondezatora... Jesi li zamenio sve kondezatore i jesu li istih vrednosti kao predhodni? Eventualno pokušaj resetovanjem BIOS-a, možda je i baterija oslabila.
nez mozda jedino da slotovi za ram ne valjaju sto kazes a ostalo je sve provjereno... :)
ma kakav bios,nije to,eto srece da jest,koda nisam pokusao,nez mozda jedino da slotovi za ram ne valjaju sto kazes a ostalo je sve provjereno...
Ma sigurno ploča pravi problem, ipak je to stara ploča i izgleda da je odradila svoje :Freddy:
cisto sumnjam
jer bez obzira sto je stara odlicna je,comp radi extra,ni neke novije ploce,tipa nekih pentum 4, se ne mogu porediti s ovom
jedino eto ta sitnica,al ona kazem uopste ne utice na rad racunara,ali vidice se,... :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.