PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa drajverom

zvicko
3.3.2013, 13:03
Posto mi je napajanje crklo a sa sobom je povuklo i graficku. Kupio sam TermalTake 600 w i MSI R7770 i sad imam problem sa drajeverima. Nece da stavi vecu rezoluciju od 1360x768 instalirao sam najnovije drajvere za pomenutu graficku ( ima jedna novija ali ta ne podrzava 32 bitni xp), sem toga primecujem da je i komp dosta sporiji, je l' to zbog graficke ili kako je crklo prethodno napajanje ostetilo jos neku komponentu?

Nutsbre@ker
3.3.2013, 18:57
Moguce je, ali za pocetak prvo pobrisi ostatke drajvera stare kartice drivesweeper-om, ili nekim slicnim i cc cleaner-om, pa instaliraj najsvezije drajvere za novu grafiku. Ako ovo ne upali onda sumnjaj na neku mogucu hardversku neispravnost. Cisto informativno napisi koje su komponente u racunaru.

zvicko
3.3.2013, 20:36
Upravo sam prikljucio na drugi monitor i tamo radi na 1680x1050. Je l' mogu ce da se pokvario HDMI kabl?

brandzaman
3.3.2013, 22:01
Moze da bude ili do kabla ili do monitora. Ja sam imao lg od 22" desavalo se da ne ponudi 1920 rezoluciju pa moras da instaliras monitor i u podesavanju graficke da stavis sam tu rezoluciju koja ti treba i tek onda ponudi u win-u tu rezoluciju.