Prikaži potpunu verziju : Komp sam ode u standby i nece da se vrati
Pozdrav ljudi,
Od juce imam problem sa kompom, tacnije u toku rada sam ode u standby, i ne moze da se vrati u normalu, tj moram da ga gasim. Ja sam sumnjao da je do napajanja i zamenio sam, al stavio sam neko LC Power od 500w medjutim ista prica, u toku rada mi se ugasi ekran i monitor se odjavi (kao kad ugasim kompjuter) i a na misu se iskljuci lampica za signal, i posle mogu da pritiskam sta hocu, nista se ne desava. Da napomenem da sam 3 puta reinstalirao windows 7 za par sati i nista...
Po svemu sudeći izgleda da je matična ploča pri kraju.
ee resio sam problem, rastavio sam ceo kompjuter, ocistio hladnjak procesora, i kad sam dosao do graficke sokirao sam se, u hladnjaku je bilo toliko prasine da sam morao da je rastavim celu da bi ocistio to i evo sad da kucnem u drvo radi kao sat
Aleksandar_021
1.3.2013, 23:27
Isto tako se meni desavalo sa Laptopom. To nije standby :dzavo:
Rastavio ga, ocistio sve i ukljucio se najnormalnije...Radio jos par meseci i bukvalno se istopio chipset :nov_explo
Daj boze da to nije isti slucaj kao kod tebe!
worldwideweb
2.3.2013, 13:49
Meni se desavalo to i resio sam problem tako sto sam iskljucio stendbaj :to_care: Mada mislim da je kod mene ploca u pitanju koja je pod garancijom,ali nemam para za njeno menjanje :D
Pa ako je pod garancijom zamene ploču, ne plaćaš ti. :D
worldwideweb
2.3.2013, 16:17
Ma ta garancija mi je izasla na nos... Prodali su mi krs koji sam sto puta slao na servis i govorio im sta da rade,ali me nisu slusali tako da sam digao ruke. Rekao sam sebi vise nikad ne kupujem konfiguraciju u Megatronu ovaj G.... :P
ahahah ja samo da kazem da jos uvek sve radi najnormalnije, samo da je ne ureknem :D
Ma ta garancija mi je izasla na nos... Prodali su mi krs koji sam sto puta slao na servis i govorio im sta da rade,ali me nisu slusali tako da sam digao ruke. Rekao sam sebi vise nikad ne kupujem konfiguraciju u Megatronu ovaj G.... :P
Kakav divan marketing.:tapsh::rofl::tapsh:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.