Prikaži potpunu verziju : Wireless povezivanje
Prvo da se izvinim ako ima vec slicna tema, ne mogu da pretrazujem ceo forum od xxx postova (pretraga izbaci gomilu) jer mi je ovo hitno potrebno ako moze. Ne razumem se. Dakle, meni treba ruter da bih povezao 2 laptopa na Wireless, desktop na RJ45, i IPTV. Ne sme da bude nikakvog usporenja jer nije moj ADSL vec od mog komsije koji je dobre volje da mi da wireless ako njemu ne remetim ista.
cane.prebranac
25.2.2013, 15:13
Je li adsl od telekoma?
Ne znam, pitacu ga. Uglavnom jel ovo izvodljivo sto meni treba?
cane.prebranac
25.2.2013, 16:03
Sto ne bi bilo izvodljivo, samo koliko si daleko od komsije? A pitao sam da li je net iz telekoma, zato sto ako je njihov net, a nema wireless na modemu, moze njih da pozove da mu zamene za modem sa wirelessom.
Sto ne bi bilo izvodljivo, samo koliko si daleko od komsije? A pitao sam da li je net iz telekoma, zato sto ako je njihov net, a nema wireless na modemu, moze njih da pozove da mu zamene za modem sa wirelessom.
komsija je ispod mene, to jest stan iznad stana. ja imam signal od wirelessa u celom stanu od njega, dao mi je bio sifru, povezao se i usporio mu se net kad se i on povezao na wireles sa svojim laptop-om.
cane.prebranac
25.2.2013, 19:14
E pa tu ne mozes nista. Smanjite download. Koliki mu je protok tog neta?
E pa tu ne mozes nista. Smanjite download. Koliki mu je protok tog neta?
pojma nemam koji mu je paket.
cane.prebranac
25.2.2013, 19:25
www.speedtest.net pogledaj sta ti tu kaze. Inace kod ovog stvarno ne mozes nista da uradis, jedino da uzmete jaci paket neta.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.