Prikaži potpunu verziju : Tih zvuk mini linije povezan sa racunarom
Prikopčao sam na računar mini liniju Kopernikus i imam jedan problem.Kada pustam muziku sa racunara na zvucnicima mini linije čuje se zvuk, ali totalno slabo iako je pojačano na maksimum u kontrol panel.Koristim intergrisanu zvucnu karticu.Sto se tice povezivanje sve sam lepo povezao,ma da i nema sta toliko da se povezuje,znaci ona dva cinca sam prikopcao u mini liniju na R i L,a kraj tog kabla u racunar.Kako da resim problem sa zvukom?Hvala :)
Resen problem,brisite temu !
Prikopčao sam na računar mini liniju Kopernikus i imam jedan problem.Kada pustam muziku sa racunara na zvucnicima mini linije čuje se zvuk, ali totalno slabo iako je pojačano na maksimum u kontrol panel.Koristim intergrisanu zvucnu karticu.Sto se tice povezivanje sve sam lepo povezao,ma da i nema sta toliko da se povezuje,znaci ona dva cinca sam prikopcao u mini liniju na R i L,a kraj tog kabla u racunar.Kako da resim problem sa zvukom?Hvala :)
Da ti nisu zvucnici u kontra fazi bili ?
Ne,sve je bilo dobro povezano.Problem sam resio tako sto sam narezao na CD disk muziku koja nema zvuka i ubacio u linij,i kad pustim muziku u racunaru lepo se cuje-kao sto treba.Ne znam tacno do cega je,ali meni je to upalilo :)
Mali Princ 81
18.2.2013, 23:17
Resen problem,brisite temu !
Nema ništa da se briše.
Kako si narezao muziku na CD koja nema zvuka ?!?!?!?
Tebe verovatno seza selektor ulaza aux cd radio tape..
Nemoguće da si puštanjem cd a rešio stvar..
Verovatno je stvar u kontaktima..
A i cd koji nema zvuka još sa muzikom?:D
Ne,sve je bilo dobro povezano.Problem sam resio tako sto sam narezao na CD disk muziku koja nema zvuka i ubacio u linij,i kad pustim muziku u racunaru lepo se cuje-kao sto treba.Ne znam tacno do cega je,ali meni je to upalilo :)
Prosvetli nas molim te .
Skines neku pesmu sa yt npr zdravko colic ti si mi u krvi,kada skines ubacis u sony vegas i povezes je nekoliko puta za redom da bi dobio neko odredjeno vreme(npr:74 min) pored imas skalu da namestis koliko hoces jako da ti se cuje pesma stavis na -52.9 dB,sejvujees,narezes,uubacis disk u stub pustis te pesme sa cd-a i pustis pesmu na racunaru i dobijes normalan zvuk kao i sto treba.:D
cane.prebranac
19.2.2013, 15:38
Ovo radi na principu Vlaske magije.
HAHAHAHAHAHAH ne znam ja,bitno je da radi :D hahahaha
Mali Princ 81
19.2.2013, 15:48
Čekaj.. to znači da ti sad možeš slusati mjuzu sa kompa samo dok je taj " čudesno-nemi " CD u stubu radi, a u isto vreme ide mjuza sa winampa npr ?
Znači moraju obe radnje, da li si me razumeo ?
Moze i bez CD-a,ali onda je zvuk 50% slabij nego sto treba da vude(normalan),ispada da CD vrsi funkciju da pojaca zvuk :S nemam pojma ni ja,ali kad ubacim taj CD i pustim muziku u winamp cuje se normalno..:S :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.