PDA

Prikaži potpunu verziju : Technisata USB

Aleksa123
16.2.2013, 20:55
Imam Technisat Skystar USB,antenu i "tanjir" nakon instalacije drajvera koji program za gledanje TV da instaliram i da mogu da otkljucavam programe (hakovanjem).Nadam se da ste me razumeli.Unapred hvala!!!
http://www.dodaj.rs/f/2Z/Jq/N6aDcg7/technisat-skystar-usb438.jpg

sale94
16.2.2013, 21:09
Nikako prosto znam zato sto smo cale i ja, dok smo ziveli na karaburmi imali smo satelitsku, tanjir i oko takozvano. I nista hvatali smo dosta kanala ali one koji su bili zakljucani, smo mogli da otvorimo na samo jedan nacin kupovinom odredjene kartice, koja je u sebi imala kodove koji su potrebni da se odredjeni kanali otkljucaju.

E sada mi smo imali staromodnu klasicnu satelitsku a ovo tvoje je eksterni prijemnik,ali princip je isti na samo jednom sajtu sam nasao slicnu temu ko ova tvoja i odgovor je isti program koji ce magicno da otkljuca kanale ne postoji.

Jedino sto moze da otkljuca su kodovi, koji se ukucavaju verovatno u softver koji je dosao uz sam uredjaj, a problem je sto 99% da u srbiji tako nesto neces naci sada.

Jedino da rovaris po netu ukucas pun naziv uredjaja, i dodas channel codes u pretrazi i nadaj se da ces naci kodove.

Prosto da je sve tako jednostavno prodavalo bi se vise.

Zao mi je ako sam te razocao. :(