Prikaži potpunu verziju : CPU Cooler
Hteo bih da zamenim cooler koji sam dobio sa AMD FX 8150 jer je jednostavno preglasan.Koji mi je preporucljiv da uzmem?
Koliko novca mozes da izdvojis za cooler? Ima dosta dobrih samo kazi cenu.
Pa ne znam kako se krecu cene tih coolera,mogao bih da izdvojim do 50 evra.
Ma uzmi cooler master tx3 evo za 2500 din I milina, ja uzeh danas I pod punim opterecenjem ne prelazi 51-52 I ne cuje se.
Sent from my Skate using Tapatalk 2
I ja imam Tx3 Evo ,sve preporuke. E sad zanima me ,da li je neko probao da nakaci jos jedan ventilator ? Posto na zadnjem delu se moze montirati jos jedan.
Sladjane nakaci jos jedan slobodno, znaci jedan da uduvava vazduh kroz rebra kulera, a ovaj drugi da izvlaci vazduh koji ovaj prvi uduvava, neces se zeznuti ako nabacij jos jedan ventilator.
Zivo me zanima kako bi izgledalo, ako pozadi stavim sa plavim LED... E sad kapiram da kuler br 2 iza moram da spojim na plocu ,a ja vec "zduvao" sva 3 na ploci :)
I moja su sva tri povezana na ploci dva od CPU coolera i jeda koji je na zadnjoj strani kucista.
I ja imam Tx3 Evo ,sve preporuke. E sad zanima me ,da li je neko probao da nakaci jos jedan ventilator ? Posto na zadnjem delu se moze montirati jos jedan.
Mozes to da uradis, jedan pomaze drugom da provlace vazduh kroz rebra... *ali 2 venta znace vise buke*... :/
mislim da je bolje resenje da postavis neki "air penetrator" ili najbolje resenje noctua NF-P12 kao push..
*kazem ja koji imam pun komp case fanova
Ali ja imam jedan sto uduvavava ,jedan sa strane ,jedan izduvni ,1 na CPU. Ovaj sto uvlaci je spojen na molex, a onaj sa strane i "isisni" na ploci ... Kako da bocnem jos jedan ? a da nije seckanje zica i prespajanje :)
Inace ovaj Tx3 je star tek nedelju dana.
znaci taj tx3 evo je tih?posto ovo ovde bruji li bruji :n-cc2:
Pa overklokovan Intel Core 2 Quad sa 2.33 na 3.1 ghz. Nije "ultra tih" ,ali manje se cuje od Intel stock coolera i bolje hladi. A i vecina magazina mu je dala 5 od 5 kao odnos cena / kvalitet. U principu odlican kuler ,a i meni su dali ovde taj predlog. Imas malo skuplji CM 212e (oko 10e), taj ima veci vent. Ali interesantno na YT ga cesto pobedi Evo3, tj bolje hladi. Gledao sam nekoliko klipova.
Push & pull tx3 evo http://www.youtube.com/watch?v=LxXyVafbZjY
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.