PDA

Prikaži potpunu verziju : Telekomov ruter

Acahakler
3.2.2013, 19:49
Imam problem sa zakljucavanjem telekomovog rutera jetSpeed IAD.Naime,kada udjem u panel idem u Security,stavim WPA2 zastitu(problem je i sa ostalim zastitama) stavim sifru idem Save.Ruter primenjuje tu promenu bez restarta ali ne mogu nikako da se povezem kad se stavljena sifra.Stalno izlazi prekinuta veza.Hvala unapred,ako moze pomoc sto pre.

cane.prebranac
3.2.2013, 19:54
Imam problem sa zakljucavanjem telekomovog rutera jetSpeed IAD.Naime,kada udjem u panel idem u Security,stavim WPA2 zastitu(problem je i sa ostalim zastitama) stavim sifru idem Save.Ruter primenjuje tu promenu bez restarta ali ne mogu nikako da se povezem kad se stavljena sifra.Stalno izlazi prekinuta veza.Hvala unapred,ako moze pomoc sto pre.
Verovatno imas xp-sp2 ili sp1, stavi drugu enkripciju, moze WPA.

Acahakler
3.2.2013, 19:57
Windows 7,wpa/wep ne radii

Послато са ST23i користећи Тапаток 2

cane.prebranac
3.2.2013, 20:00
Probaj da ga ugasis i upalis.

water wizard
3.2.2013, 20:02
pa jel vidiš ruter u windowsu i da li si ukucao šifru?

Acahakler
3.2.2013, 20:21
Ja imam internet,samo kad hocu da se nakacim preko TV i telefona stalno pise da je veza prekinuta.Inace udjem u panel i idem Security tamo imam WPA i ostale tipove,koji god da stavim opet isto.Da stavim moju sifru moram da idem na 803.1x i idem save.Ne znam kako da sredim.
-------------------------
Na mom wirelessu kuci kada se konektujem imam bele crtice na tabletu,a trebaju plave da budu.Kada su bele ne mogu da idem na Market,Facebook,Youtube,ali sve preko pretrazivaca radi.Hvala unapred posto ne znam gde da postavim temu.

cane.prebranac
3.2.2013, 23:02
Slab ti signal druze. Kroz koliko zidova ti prolazi taj net?

Acahakler
4.2.2013, 14:21
Za taj ruter prolazi kroz 1zid uglavnom ceo stan ima net.

Послато са ST23i користећи Тапаток 2