PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem zamrzavanja vise puta u toku rada?!?!

Mako
24.1.2013, 16:52
Ljudi imam problem da kada podignem sistem, kompjuter odradi svoje startup aplikaciije i pusti me da radim. Nakon 5 minuta, on zabode, iskljucivo na moj klik misem, bilo gde, i onda on kao da radi nesto nekih 5 minuta, kao da mu je sto posto zauzet cpu. Ne daje mi ni da otvorim da vidim task manager, i kada zavrsi to vidim naglo opadanje rada cpu, ali ne i sta je radio i gde je problem. Tako se desava vise puta tokom rada. Nosio sam u servis kazu da je svaka kompnenta u redu, imam cak i slike testova. Vise puta sam reinstalirao sistem, od xp pa do svakakve sedmice i nista. Merim temperaturu komponenti i ima jedna zanimljivost. Naime, temp procesora AMD X2 215 je 14 stepeni!!! A ostalih komp. oko 36.... jel moguce to , i sta da radim dalje? Hvala unapred

ETR1
24.1.2013, 17:07
Mozda postoji neka "nesuglasica" komponenata, da je nesto slabije, a nesto jace...

water wizard
24.1.2013, 17:08
mislim da tebi ne valja hard disk... ako si siguran da nije virus

Mako
24.1.2013, 17:51
I ja mislim da je hard...ima momente kad udjem na jednu particiju, a on ne otvori odmah nego ceka ceka ceka...inace kupio sam komponentu pre 3 godine u Win Winu, i sve je normalno radilo do skoro.