Prikaži potpunu verziju : Realtek hd audio crko zeleni izlaz
cane.prebranac
23.1.2013, 20:02
Malopre mi crce ovaj zeleni izlaz, ne znam zasto, jedva se cuje i to sto se cuje ima neku distorziju, imam jos dva izlaza i uspeo sam da prebacim u ovom menadzeru od kartice na 4 zvucnika i sad koristim ovaj plavi izlaz, foobar radi kao i kmpayer, medjutim ne mogu sa fles playrom nista da uradim, jednostavno nece da pusta zvuk. Da li neko zna kako ovo da namestim? Inace probao sam sa reinstalaciju drajvera nije pomoglo.
cane.prebranac
24.1.2013, 1:24
Sreca pa ploca ima prikljucak za front panel, pa sam nesto skarabudzio da radi preko njega.
Meni je na mojoj maticnoj MSI K9N Neo V3 crkla komplet 7.1 zvucna. Ne znam kako ni zasto, komp je bio iskljucen par dana zbog premestanja stvari u sobi i kad je sve vraceno na mesto nije bilo zvuka ni na jednom izlazu. Ni front panel ne radi, a stalno mi je kod realteka iskakalo obavestenje "You have just plugged out..." i svi izlazi i ulazi su bili zatamnjeni, a dzekovi bili u zvucnoj, a windows nije mogao da se otvori, one plave tacke su jedno 50 puta prelazile. U biosu je sad iskljucena integrisana, windows se brzo upali i kupljena je nova zvucna, a bas me zanima sta je moglo da crkne kad je sve bilo ugaseno na par dana. :confused:
cane.prebranac
24.1.2013, 14:15
Gremlini :) Moja sreca je kratko trajala jutos je crkao i ovaj front panel, mislim da bih trebao ovo Kinesko napajanje da promenim.
Eto ti sad xD Da kucnem u drvo super me sluzi nova (polovna) zvucna, ekstra je :D
cane.prebranac
24.1.2013, 16:47
Sad je crkla skroz, ne radi nista, moracu i ja kupiti nesto, jesi uzeo na usb ili ovu klasicnu?
Evo uzela sam ovu http://www.esi-audio.com/products/prodigy71hifi/ samo sto nije ESI nego Audiotrak, polovna na kupindu bila za 6000. Imas sad tamo raznih isto dobrih :)
cane.prebranac
24.1.2013, 16:59
Evo uzela sam ovu http://www.esi-audio.com/products/prodigy71hifi/ samo sto nije ESI nego Audiotrak, polovna na kupindu bila za 6000. Imas sad tamo raznih isto dobrih :)
Hvala, samo moj ceo komp ne vredi 6000 uzecu nesto cisto da daje zvuk :)
cane.prebranac
25.1.2013, 2:00
Ova ploca je cudesna, ladno moze da se bira za front panel AC97 or HD Audio u biosu i ja promeni na AC97, za sad radi samo imam neki osecaj da ce da crkne za koji dan :D
Zanimljivo :) onda je tu kvar malo u hardveru malo u softveru, kod mene ima samo realtek hd audio controller i to sad stoji na disable :D
cane.prebranac
25.1.2013, 12:08
Ma ovo je neki zbudzeni komp ocekujem svakog trenutka da plane :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.