Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Problem sa startom

Saša Liman
22.1.2013, 14:36
Pozdrav svima

Molio bih nekoga bolje upućenog od mene za pomoć.
Naime,pri pokušaju da skinem neku igricu zajedno sa njom sam na kompjuter nekako uneo i nešto meni do sada nepoznato a što mi pravi problem.
Radi se o "My start incredibar".Ma šta to bilo.
Sada pri startovanju pretraživača kao startnu stranicu imam taj "My start ....".
Smeta mi a ne umem da ga sklonim i počistim sa kompjutera.
Kako to da uradim?

Unapred hvala

cane.prebranac
22.1.2013, 14:42
Koji je pretrazivac u pitanju?

Saša Liman
22.1.2013, 14:45
Google chrom ali na kompu imam i operu koju retko ili nikako ne koristim.

Saša Liman
22.1.2013, 14:48
Sada sam otvorio i operu i mozilu i na svakom mi se otvori My start.
Sluđuje me...

Svetislav
22.1.2013, 14:49
Skin revo uninstalater, pokreni deinstaliraj. Idi u ie/ chrome, mozila internet opcije. Promeni naslovnu stranciu. stavi koju zelis. google com ili bilo kju. Sledeci put kada nesto skidas sa neta i instaliras, obavezn idi na custom instalaciju, pa sve te toolbarove i slicne stavari otkaci da se ne instaliraju.
Nisam primetio da koristic chrome, Imas u podesavanjima da izaberes skup stranica koje ce da otvara i koji ces pretrazivac da koristis. Izaberi tu po zelji. A ovo obavezno deinstaliraj

Saša Liman
22.1.2013, 14:52
Pokušaću.
Hoćeš molim te još malo da mi pojasniš postupak za reinstalaciju.

cane.prebranac
22.1.2013, 15:00
Za chrome kliknes na ove tri crte, pa settings, pa nadjes on startup pa open specific page ovo trece pa set pages tu na x obrises ovu sadastnju stranu, a dodas koju hoces da ti bude startna pretopistavljam www.google.com

jahi
22.1.2013, 15:07
Не мораш ништа да бришеш само скини ово http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=212632&t=4&i=1 (http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=212632&t=4&i=1)и почисти рекламе .

Saša Liman
22.1.2013, 15:17
Skinuo sam uninstaler ali kada ga otvorim ne nalazim taj My start ...
Kada sam kliknuo na Google chrom pita me dali njega da deinstalira,što ne želim.
Kako da pronađem taj program koji sam uneo?

cane.prebranac
22.1.2013, 15:24
Nadji i obirisi IncrediBar i Web Assistant.

Saša Liman
22.1.2013, 15:27
Pokušavam ali ne mogu da ih nađem.Na listi instaliranih programa ih nema a kada pokušam preko reinstalera on ih ne pronalazi.

jahi
22.1.2013, 15:41
Ја написах како да их уклониш . Иначе оно што ти треба да избришеш или се налази у C:\Program Files\Mozilla Firefox\extensions или Plugins или searchplugins фолдеру или ако немаш мозилу инсталирану онда у plugins фолдеру гхрома али програмчић који сам ти дао у претходном линку то ради аутоматски .

Saša Liman
23.1.2013, 10:23
Uspeo sam

Skinuo onaj programčić i stvar rešena.

Hvala jahi. :alealeee: