Prikaži potpunu verziju : Jel ok tablet ?
Stella Rossa
8.1.2013, 0:44
Ovako nudi mi neki lik tablet vodafone smart tab 10 a da mu ja dam Ps vitu uz 8gb karticu.Da li je neko imao iskustva sa ovim tabletom jel ok i da li da zamenim vitu ili ne ?Sta vi mislite napisite nesto.
To je ovaj tablet http://www.gsmarena.com/vodafone_smart_tab_10-4527.php
Meni izgleda ok 10 inca ekran,dual core procesor,daje mi karticu od 32gb....pomagajte da menjam vitu da ili ne ?
Stella Rossa
8.1.2013, 0:56
Sto ?? obrazlozi malo ako te ne mrzi ja ne znam puno o tabletima ali deluje mi ok ovaj.
Sto ?? obrazlozi malo ako te ne mrzi ja ne znam puno o tabletima ali deluje mi ok ovaj.
Kolega kupio,dakle info iz prve ruke.
Softver katastrofa,secka.
Kamera radi kad ona hoće,baterija jedina traje kako treba. Jednom se ugasio i namučismo se da ga upalimo,na kraju se ispostavilo da nešto nije bilo ok sa punjačem.
Loš akcelerometar,trebaš da ga okreneš ko Hakinen u monte karlu da bi ti rotirao sliku,podrška nikakva.
Eto.
Stella Rossa
8.1.2013, 1:08
a sta mislis o google nexus 7 ? jel on ok ?
Ne znam. Nisam imao u rukama.
Meni se svideo. Za te pare ($200 za 16 GB verziju) ne moze bolje. Tegra 3, IPS ekran... Ne mogu da procenim bateriju (nexus je cerkin, a ona ga ne ispusta iz ruku, i to il' netflix, il' youtube). Ima samo front cameru. Brzina odziva je ista kao kod Ipad 2 (dobio ga pre par godina, pa smo uporedjivali).
Po onome sto sam probao i video, Nexus 7 je prvi Android tablet koji bih preporucio nekome. Sve ostalo ne vredi prebijene pare (uzeti Bokile-ov komentar i samo zameniti ime tableta), svejedno sto ja preferiram Android kao mobile os.
Ja imam SmartTab 10 vec godinu dana i (da kucnem vo drvo) super me sluzi.
Meni nis` ne secka,ne koci,radi sve kako treba,po meni jedina losa "mana" mu je losa podrska za custom rom.Neki su imali problema sa sim karticama,medju njima i ja,ali je to reseno pod garancijom u roku od par dana.
Istina,ima i CM9 i CM10 romova ali nema puno developera koji bi ih usavrsavali.Stoji da on nije Galaxy Tab,iPad i slicni,ali za tu cenu (mene isp`o 1din u VIP-u) ja sam prezadovoljan.
uzmi nexus 7 i ne razmisljaj puno.Razmotri jos galaxy tab2. Ja imam kindle fire hd 7 ali planiram da uzmem galaxy tab 10. Ipak je mnogo ugodnije nego na 7"'.
A Toshiba AT300-101 ili AT300SE-101?
mislim da je u pitanju odlican tablet, a i cena od oko 350 mu je prilicno povoljna za ono sto nudi. ja se ozbiljno mislim da ga nabavim.
Stella Rossa
31.1.2013, 23:06
Uzeo sam nexus 7 i prezadovoljan sam.Volim dosta da igram igrice tako da sam odma probao gta vice city,asphalt 7,shadow gun i sve radi super(naravno narodne verzije).Vice city je odlican nisam mogao da verujem da je isti kao na kompu jos na nexus-u radi u maximalnoj rezoruciji sa podesavanjima na MAX i draw distance-om 100.
Nego zanima me sledece:
Mozete da mi preporucite neku dobru navigaciju naravno moraju sve mape da budu u njoj a ne preko wifi-a da ide.Ja sam skidao copilot i radi super ali je cela evropa i zauzima 2gb mnogo mi to prostora :) a ne treba mi cela evropa treba mi samo srbija i nista vise.
I zanima me kad hocu da promenim pozadinu na ekranu i kad izaberem sliku koju sam prebacio ili neki wallpaper koji je bio na tabletu on mi tu sliku stavi na svih 4-5 slajdova kolko ih ima kad se ide prstom levo desno.Mogu li ja da stavim na svaki slajd razlicitu sliku ? :) Nadam se da ste me razumeli
Za navigaciju "nadji" iGO gde ubacujes mape tj drzave po zelji.
Sto se wp tice, ja koristim uvek samo jedan home screen i tu koristim multipicture live wallpaper, pa procackaj njega, mozda ima ta podesavanja.
Sent from my LG-P760 using Tapatalk 2
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.