Prikaži potpunu verziju : LAN Windows XP
Zdravo,
Hteo bih da povežem dva laptopa (da bih mogao da igram Counter Strike), jedan ide preko LAN kabla drugi preko Wi-Fi konekcije, takođe imam problem pri nameštanju IP adrese jel ima više računara.
Ukljuci 1 kraj lan kabla u 1. a 2 kraj u 2. laptop i na jednom podesi sledece : udji u local network /properties/internet protocol version 4 /tu cekiraj use the folowing IP address / i u prvu liniju kucaj 192.168.1.1 i klikcni ok a na drugom : udji u local network /properties/internet protocol version 4 /tu cekiraj use the folowing IP address / i u prvu liniju kucaj 192.168.1.2 i .To je to tako sam ja podesavao .
Ukljuci 1 kraj lan kabla u 1. a 2 kraj u 2. laptop i na jednom podesi sledece : udji u local network /properties/internet protocol version 4 /tu cekiraj use the folowing IP address / i u prvu liniju kucaj 192.168.1.1 i klikcni ok a na drugom : udji u local network /properties/internet protocol version 4 /tu cekiraj use the folowing IP address / i u prvu liniju kucaj 192.168.1.2 i .To je to tako sam ja podesavao .
Ja nemam toliko dugačak kabal niti u blizini sto gde da stavim još jedan laptop.
Pa samo jedan povezi preko wirllesa drugi preko lana na isti ruter i podesi cs server preko hlds koj se nalazi u counter strike fasckli.Samo usmesto da podesi lan ti podesi opcuju internet u padajucem meniju . Kada sve podesis u hlds udji u CS i trazi u find server/ lan.Videces taj server na oba laptopa.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.