PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa umrezavanjem

virtualstefan
3.1.2013, 15:25
E ljudi posto imam dva kompa i na oba windows 7. i sad xteo sam s jednog da prebacim neku igru na drugi.. i to je uspelo.. E sad na ovom drugom isto imam igru, i ceo taj folder gde je igra sam sherovao.. ali nisam uspeo da prebacim na prvi komp.. E sad do cega moze biti? Kako to da sam sa prvog uspeo, a sa drugog nmg??

Nutsbre@ker
3.1.2013, 17:35
Ja to resavam tako sto potrebni folder "rucno" serujem, i u podesavanjima , kada me pita sa kim delim folder rucno unesem "Everyone" podesim dozvole, i to je to, uvek proradi. Setup je isti kao kod tebe, jedan racunar je sa windows 7-icom, a drugi je sa Xp-om. Ovaj postupak je potreban samo kada Xp pristupa sedmici, u obrnutom slucaju nije potrebno.
Sent over section_one subnet :)

virtualstefan
3.1.2013, 19:00
Ja to resavam tako sto potrebni folder "rucno" serujem, i u podesavanjima , kada me pita sa kim delim folder rucno unesem "Everyone" podesim dozvole, i to je to, uvek proradi. Setup je isti kao kod tebe, jedan racunar je sa windows 7-icom, a drugi je sa Xp-om. Ovaj postupak je potreban samo kada Xp pristupa sedmici, u obrnutom slucaju nije potrebno.

Da li ima veze to sto su oba Windows 7.. ja na oba kompa folder sharujem. dam dozvole.. i s jednog oce , a s drugog nece.. kako sad to? zbog cega li je?

water wizard
3.1.2013, 19:05
možda firewall

Nutsbre@ker
5.1.2013, 13:50
Aha ja sam razumeo da je na jednom Xp.... Nema veze, proveri ovo sto ti wizard kaze, proveri dozvole, ipak bi to trebalo da funkcionise "as is". Pokusaj i ovu moju opciju zasto da ne mozda profuncionise.