PDA

Prikaži potpunu verziju : Logitech mx 1000 problem

athlon
26.9.2006, 14:28
Prijatelj ima ovaj mis i desava se sledece:
nekad (nekad svakih par dana a nekad svakih par sati) se desi da mis prestane raditi. Da bi ponovo prorfadio treba ga istekati iz racunara i ponovo ustekati. Zna li ko u cemu je fazon? Povezam je putem usb-a. To se desavai na njegovom i na mom racunaru.

VojaM
26.9.2006, 16:07
nekad (nekad svakih par dana a nekad svakih par sati) se desi da mis prestane raditi. Da bi ponovo prorfadio treba ga istekati iz racunara i ponovo ustekati. Zna li ko u cemu je fazon? Povezam je putem usb-a. To se desavai na njegovom i na mom racunaru.Kaži mu da baci tog miša i kupi drugog. Očigledno nije ispravan.

JovanK
26.9.2006, 17:30
Pa mozda je i do kabla, mozda je negdje u prekidu.:rofl:

sasha vukelic
26.9.2006, 18:52
koji ti mis imas i da li radi kod njega? (ako da onda je do usb port-a)

athlon
26.9.2006, 20:41
Moj mis, takodje bezicni, radi i kod njega.

tomas
26.9.2006, 23:11
nekad (nekad svakih par dana a nekad svakih par sati) se desi da mis prestane raditi. Da bi ponovo prorfadio treba ga istekati iz racunara i ponovo ustekati. Zna li ko u cemu je fazon? Povezam je putem usb-a. To se desavai na njegovom i na mom racunaru.

imao sam slichan problem i reshio sam ga tako shto sam prstima stegnuo usb jack na mishu da bude jachi kontakt kad zabodem u usb na plochi i to je to...

mare [bre]
28.9.2006, 18:58
Ako je u pitanju MX1000 neka ga odnese na reklamaciju...
Moj, a pretpostavljam i njegov MX1000 ima DVE GODINE GARANCIJE!!!

NIje loshe za misha....

Beagle
28.9.2006, 19:46
skroman si vojo kad bi bacio MX 1000 :D .

Shkomi
29.9.2006, 13:05
Ja imam mx900, logitech daje 5 godina garancije, ali su mi u prodavnici dali garanciju na samo godinu dana. NE znam da li bi mogla da se ostvari garancija od 5 godina ako bi se kontaktirao logitech, meni oce malo da zaglupi kad ga skinem sa punjaca.