PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa internetom

Petar32
26.12.2012, 17:11
Skoro sam se prebacio na brzi internet paket kod provajdera, i od tad su poceli problemi sa internetom. Mislim da je problem u modemu koji sam dobio, ali se ne razumem previse pa reko da proverim.

Uglavnom internet mi cesto puca, npr stavim nesto da se downloaduje, i ako neko drugi krene da koristi internet preko wifi, ili ja krenem da otvaram stranice, download puca. Isto se desava i sa online igrama, cim neko koristi internet odma se disconectuje.

Da li ovo moze da se popravi nekim podesavanjima u modemu, ili su mi uvalili pokvaren modem pa da idem da ga menjam?

Hvala unapred na pomoci.

Gladiator
26.12.2012, 17:48
Koji je internet u pitanju????
malo detaljnije....

Petar32
26.12.2012, 19:09
ADSL 5mb kod oriona, a modem koji sam dobio td-8840B. Pre toga sam imao neki conexant modem i nije bilo nikakvih problema.

water wizard
26.12.2012, 19:17
mogao bi da pozoveš tehničku podršku meni su jednom pomogli..

Freško
26.12.2012, 21:39
Nije se to ubilo od brzine :)

moguće da uređaj ima problema sa većim brojem konekcija, može biti i problem do linije ili čak do adsl splitera. U svakom slučaju najbolje je da pozoveš tehničku podršku provajdera pa se konsultuj sa njima!

ДавиДС
26.12.2012, 21:48
Nisam bas cuo lepe stvari o orionu..raspitivao sam se koji je net najbolji i preporucise mi ljudi ptt net(jes da je 1mb/s 1400din) ali nikad ne puca ili sl.. :o

Crnka RF#1
26.12.2012, 23:42
Zdravo...Do skoro sam koristila desktop racunar, a od pre par dana imam laptop, i sad kad prebacim ethernet kabl sa desktopa na laptop za adsl modem, on hvata smao bezicni net...sta da uradim da to korigijem??? :(

water wizard
26.12.2012, 23:43
Nisam bas cuo lepe stvari o orionu..raspitivao sam se koji je net najbolji i preporucise mi ljudi ptt net(jes da je 1mb/s 1400din) ali nikad ne puca ili sl.. :o

pa ni meni ne puca orion nešto često, u stvari vrlo retko, a imam i tehničku podršku koja će da se javi na telefon :p