PDA

Prikaži potpunu verziju : Podesavanje AutoGK

ural
25.9.2006, 22:49
Stvarno je sve jednostavno posto ja sve automatski stavim ali eto i kod mene se nesto iskomplikovalo.Pre par dana sam odradio jedan fajl iz prvog puta nije bilo sinhronizovan zvuk pa sam ponovio i posle je bilo o.k a evo sad drugi fajl iz treceg puta sve odradi ali kad pokusam da ga pustim preko media playera nece.Znaci stavim na 1/3 DVD nema audio tracks nema subtitle posto je tekma u pitanju fajl je velicine oko 2,6 gb i ja hocu da ga spakujem 1,2 gb ali eto nesto je zapelo a pojma nemam.Eto nadam se nekoj pomoci.

voodoo_
26.9.2006, 16:18
Reinstaliraj XviD.

NenadN
26.9.2006, 16:25
Reinstaliraj XviD.
Sto XviD?? kad je pobrljavio AutoGK. Inace desinhronizacija kod AutoGK je poznata stvar samom developeru i zato je izdata 2.32 beta koja bi trebala to da otkloni. Sa druhe strane ako nemas prepoznat Audio tracks onda nece zvuk biti encodovan u opste. Najbolje bi bilo da uradis reinstalaciju celog AutoGK.

ural
26.9.2006, 17:29
Sto XviD?? kad je pobrljavio AutoGK. Inace desinhronizacija kod AutoGK je poznata stvar samom developeru i zato je izdata 2.32 beta koja bi trebala to da otkloni. Sa druhe strane ako nemas prepoznat Audio tracks onda nece zvuk biti encodovan u opste. Najbolje bi bilo da uradis reinstalaciju celog AutoGK.

Odradio reinstalaciju i autogk i windows media playera i dzaba sve on to fino odradi po peti put sve kombinacije sam probao sa onim opcijama
predefined size ili custom size ili target quality i odradi fajl sve o.k. i kad hocu da pustim fajl na windows madia playeru on ga otvori ali nemoze da se pokrene play cak ja mogu onaj jezicak da prevlacim lijevo desno ali play nece pa nece a interesantno je to ljuidi sto sam odradio prije par dana isti takav fajl i sve je bilo o.k i sad odjednom nece a nisam u medjuvremenu nista bitno cackao.Pojma nemam sta sam zaje... ali definitivno nesto se desilo

DorianGrey
27.9.2006, 10:55
A jesi si li pokusao da pustis to preko nekog drugog playera osim MP?