Prikaži potpunu verziju : Pojavljuje se crni ekran
Bennoda Girl
12.12.2012, 12:14
Nedavno sam imala problem sa uključivanjem računara, pojavljivao se BSOD, odnela sam ga u servis, konstatovano je da je memorija bila u pitanju i promenjena je. Uključila sam računar, sve radi normalno, ali ostao je isti problem kada hoću da pustim muziku ili video. Nešto škljocne u kućištu i pojavi se crni ekran, i nakon toga moram da ga restartujem. :confused:
water wizard
12.12.2012, 12:15
može da bude slabo napajanje ili grafička..
ja sam imao slican problem kada koristim Flash Player na Google Chrome-u ...
Bennoda Girl
13.12.2012, 11:31
Počeli su da se pojavljuju i neki talasi na monitoru, ne znam da li je do kabla ili grafičke. Ali što se tiče ovog restartovanja ipak sumnjam na napajanje. Mada može biti i jedno i drugo, računar je star 5 godina i od tada se ništa nije menjalo, a napajanje je kinesko, grafička intel, tako da me ne iznenađuje.
ne bih se kladio da je napajanje ... Jer mozes odmah da ga upalis nakon sto se restartuje ?
Bennoda Girl
13.12.2012, 18:07
Da, sve je normalno, mada i ja pretpostavljam da nije napajanje jer kada se to desi, muzika prestane, nešto klikne u kućištu i pojavi se crni ekran ili se restartuje, a računar i dalje radi, tj kućište.
Naime, jutros sam reinstalirao sistem Windows XP SP3 i instalirao sve skoro drajvere ali posle instalacije nVidia nforce drajvera i restarta kompjutera ja nemam slike. Upalim komp, lepo sve ima kkao treba dodje do WINDOWS XP loading ono pred ulaz i tu se slika zamraci i ne mrda dalje uopste.. sve kompnente rade nema kvara ,pistanja itd... prvi put mi se ovo desava..
PC:
Scaleo J
512MB RAM
ATI RADEON 4350hd
AMD 1.8+3200mhz
sta moze da bude??
hvala
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.