Prikaži potpunu verziju : pomagajte oko bip koda,nece dase upali racunar!!!
cuju se tri kratka bipa,brza(bip_bip_bip)pa mala pauza,pa ponovo tri ista bipa i tako kolko hoces,dali iko moze da mi pomogne i kaze sta je u pitanju,maticna ploca je MSI-7236,hvala
cane.prebranac
10.12.2012, 22:26
Proveri ram.
Proveri ram.
kako da je proverim
cane.prebranac
10.12.2012, 22:31
Iscupas modul ili module ako imas vise ocistis kontakte gumicom za brisanje olovkom i vratis.
Iscupas modul ili module ako imas vise ocistis kontakte gumicom za brisanje olovkom i vratis.
iscupao sam daje bip kodove,a kad ubacim samo pali i gasi ventilator procesora i ne daje nikakve bip kodove??
water wizard
10.12.2012, 22:38
jel si ti to nešto sređivao kompjuter pa ga nisi dobro sklopio ili je to počelo da se dešava samo od sebe?
cane.prebranac
10.12.2012, 22:39
Jesi sigrno dobro vratio? Jesu legle one zabice lepo?
Jesi sigrno dobro vratio? Jesu legle one zabice lepo?
jesam sigurno,i probavao sam i u druge slotove,ista pesma:D
jel si ti to nešto sređivao kompjuter pa ga nisi dobro sklopio ili je to počelo da se dešava samo od sebe?
samo od sebe,veruj mi
water wizard
10.12.2012, 22:44
ako imaš više od jedne memorije ubodi samo jednu u prvi slot i ako pišti verovatno je crkla memorija, možda da proveriš sa drugom ako imaš od nekog da pozajmiš ili ako imaš više isprobaj svaku pojedinačno
ako imaš više od jedne memorije ubodi samo jednu u prvi slot i ako pišti verovatno je crkla memorija, možda da proveriš sa drugom ako imaš od nekog da pozajmiš ili ako imaš više isprobaj svaku pojedinačno
ja kad izvadim RAM pisti maticna,a kad ubodem RAM ona samo pali i gasi ventilator procesora,probacu sa nekom drugom RAM memorijom,samo da nadjem,pa javljam
Mislim da ti je otislo nesto na maticnoj ploci. Desavalo mi se par puta da mi tako piste ploce kako si opisao [tri kratka bipa non stop] i uvek je problem bio u neispravnoj maticnoj ploci.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.