Prikaži potpunu verziju : Srbija i srbi u filmovima.
Znači maloprije sam odgledao Behind the enemy lines da bih vidio lika na osnovu kog je baziran Niko Belić i samo mogu reći da sam pop*zdio.
To je o pilotu kog bosanski srbi sruše i onda on nađe dokaze o pogodite čemu?Tako je,genocidu nad pogodi kome?Tako je,nad muslimanima.I on onda nešta bježi od tenkova,mitraljeza,granata,kalaša,snajpera,Pere Kojota i drugih srpskih zala.
1.Navedite neke druge primjere,bilo pozitivne ili negativne i mišljenja na tu temu(samo bez mnogo politike).
2.Zašto,za ime boga,vlada ne učini nešto u vezi s tim problemom?
Zar treba da generacije mladih odrastaju s mišljenjem da su svi srbi hladnokrvni zločinci koji ubijaju kučiće zlatnih retrivera iz zabave?
Nema šta pametnije na TV-u u tom Trollvillu nego započinjanje još jedne rasprave a'la "Serbostan" vs. "Rest of the world"?
Mali Princ 81
8.12.2012, 20:34
Šta si drugo očekivao? Samo se opusti.. relaaax
Sve znamo, sve nam je poznato ...
Mani se politike na IT forumu.
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
Mali Princ 81
8.12.2012, 20:42
Nego, reci ti nama jel pada sneg u Trollville-u i kako redarske službe izlaze na kraj sa istim ?
pentraksil
8.12.2012, 20:44
Pa holivud nema inspiraciju pa mora da muze jednu te istu stvar. Rusi su teroristi u svakoj igri i u svakom filmu tako da ne bi trebalo da se brinemo previse zbog toga. Koga zanima istrazice malo citavu pozadinu price o desavanjima 90-tih i saznace ono sto treba da sazna. Sta ces, zrtva smo medijske masinerije koja je imala svoju svrhu tokom tih ratova i servirala svakakve gluposti koji prosecan stranac samo upija bez mnogo razmisljanja (cast izuzetcima). Naravno nije ni nasa strana nevina u tom konfliktu, daleko od toga, ali se svasta desavalo tokom tih mracnih godina, nijedna strana ne moze da tvrdi nevinost, ali sta ces kada je prica o zloj Srbiji vec plasirna u medijima i nista drugo ne prolazi. Jedini zaista realni filmovi o tim ratovima su Lepa Sela (satiricno ostvarenje ali pokazuje suludost rata i sve strane konflikta) i moram dodati Spasitelj (poprilicno realan film koji zaista nije pristrasan). Sve ostalo cist kic i holivudska patetika. Ne bih se ja mnogo stresirao jer situacija je jednostavno takva a kao zemlja ne umemo da iskoristimo moc medija kako treba. Ne moramo nista da izvrcemo ili lazemo, ima dovoljno cinjenica koje idu u nasu korist, ali sta ces tako je kako je.
Mali Princ 81
8.12.2012, 20:48
Administracija nek ovo premesti u otpaTke . . .
pentraksil
8.12.2012, 20:56
Druže, mene si verovatno greškom, citirao, a administracija nek ovo premesti u otpaTke
Jesam, izvinjavam se, uvek tako odgovaram na citiraj pa zaboravim da obrisem :D.
Assassinator
8.12.2012, 21:20
Boli me uvo kako nas predstavljaju u stranim filmovima, mene vise brine kako nas predstavljaju u nasim (srpski film, klip...)
Boli me uvo kako nas predstavljaju u stranim filmovima, mene vise brine kako nas predstavljaju u nasim (srpski film, klip...)
Upravo Tako Srpski film nas je predstavio 20 puta gorim nego svi strani filmovi zajedno.:(:mad:
Samosažaljevanje je grozna stvar.
Lock.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.