Prikaži potpunu verziju : Provera ko se kači na wireless
FakeDeath
8.12.2012, 17:08
Kako mogu da proverim ko se mi se kaci na wireless? Imam telekomov HG520c ruter
water wizard
8.12.2012, 17:32
kod mene na tplink odem u podešavanje rutera u lan sekciju i tu mi se pojavljuju imena svih uređaja koji su se konektovali od kad je upaljen ruter
Milan1997
8.12.2012, 19:36
Kako mogu da proverim ko se mi se kaci na wireless? Imam telekomov HG520c ruter
Odeš do DHCP i onda imaš DHCP Cilents List, tu ti pišu imena računara(koji su povezani na tvoju mrežu) , MAC adrese...
Ili prosto instaliraš Wireless Network Watcher i nerviraš se što ti stalno neko provaljuje WPA2 lozinku i srče ti protok :mad:
Ozb. skini i probaj.
Baš je to što ti treba bez posebnih kerefeka :D
Ili prosto instaliraš Wireless Network Watcher i nerviraš se što ti stalno neko provaljuje WPA2 lozinku i srče ti protok :mad:
Ozb. skini i probaj.
Baš je to što ti treba bez posebnih kerefeka :D
Ima leka i za to brate ima leka hmm Xiaopan Os + Hide ip or Beini Raver edition + Hide Ip.:D:dzavo:
Njaa,u toj priči mi (zasad) samo treba WiFi da se povremeno kačim telefonom na isti.
Nzm kako bi to izvodio ako natovarim sve hack attack proff programe :D ...
Ai ozb :D
Imam HG530 modem (WiFi ruter) . Neko mi konstantno upada,čini mi se svaki put kad sa fonom pristupam sa novom lozinkom (jer mi je prethodna već provaljena :nov_mad2: ).
Kako da ga :busted: ?
Ai ozb :D
Imam HG530 modem (WiFi ruter) . Neko mi konstantno upada,čini mi se svaki put kad sa fonom pristupam sa novom lozinkom (jer mi je prethodna već provaljena :nov_mad2: ).
Kako da ga :busted: ?
Ono gore sto sam naveo je u stvari nacin da neko tebe spreci da ga ti otkrijes, sto bi rekli treba ti to isto samo obrnuto to ce malo teze ici.:D Btw i ja sam na komsijskom Hg 520c i ne znam kako da se on zastiti, ali mozda bi skrivanje Mac adrese pomoglo. Dakle sta god uradio oni su u prednosti Beini 1.2.1 probija Wep zastite ko puter, beini 1 .2.4 probija wpa wpa2 aes wps zastite ko od sale, a Xiaopan os probija sve + real hide ip tako da nema izlaza.:dzavo:
Onda nastavljam kao i dosad :mad:
Enable WiFi kad mi treba da update s/w sa marketa i posle Disable WiFi :rolleyes:.
Onda nastavljam kao i dosad :mad:
Enable WiFi kad mi treba da update s/w sa marketa i posle Disable WiFi :rolleyes:.
Znas bas cu videti da nadjem resenje i cim nadjem saljem ti Pm.:) Ali to vazi samo za forumase msm fini sale ali za komsije ovo :dzavo: Vec sam skinuo Xiaopan 4.2 jos samo vmware workstation + tutorial.:dzavo:
cccc Sale nevaljalche :D
A sta cu snalazim se bez adsl-a.:dzavo:
SSID sa nestandardnim imenom uz WPA2 i AES enkripciju sa šifrom od 25+ znakova (velika i mala slova, brojevi i simboli) biće dovoljno da onom ko pokušava da provali učini posao vremenski neisplativim.
FakeDeath
11.12.2012, 21:52
E super, to sam nasao, a je l' postoji nacin da ja vidim sajtove koje su posecivali ili tako nesto? :D :dzavo:
E super, to sam nasao, a je l' postoji nacin da ja vidim sajtove koje su posecivali ili tako nesto? :D :dzavo:
Pa moglo bi i guess (http://www.ehow.com/way_5777412_do-up-viewed-wireless-internet_.html) Ali oni sigurno nisu testirali hmm pri takvim okolnostima.:dzavo:
FakeDeath
11.12.2012, 22:07
Sad sam nasao neki program..CommView. Mislim da moze preko njega, samo da skontam kako radi :D
Sad sam nasao neki program..CommView. Mislim da moze preko njega, samo da skontam kako radi :D
E brate samo da ti kazem Commview for wifi sam i ja probao da bih hmm hakovao wep (mada sam promenio odluku i uspremio se na Wpa) :D al sam skontao da ne radi sa svim Wifi adapterima samo sa odredjenim tako da su velike sanse da ti nece raditi.
Ja sam nasao alternativu Xiaopan Os linux sistem specijalno namenjen za enkripciju i monitoring on je slican ko Backtrack. Oba programa mogu da se pokrenu preko Virtual Boxa ili Vmware Workstation 9 il 8. Samo sto je Backtrack mnogo zauzima dok Xiaopan zauzima 70mb.
Mada navedeni programi su mucenje da ih svaki put pokreces kao virtuelne masine too mutch pain the ass.
FakeDeath
11.12.2012, 22:32
Meni konkretno treba sadrzaj koji je "nakaceni" na moj wireless posecivao, a posle toga idemo dalje da pokupimo neke passworde ako je moguce :dzavo: posto sam negde na netu da to moze, cak sam procitao i da taj neko, ko se " nakaci" moze da sazna sadrzaj mog kompa...
flamingos
12.12.2012, 17:49
Moze,al samo ako si ti ostavio otvoreno za sharing,drugacije tesko. Nije to tako jednostavno i kao u filmovima.
A zar ne mozes samo da zakljucas ruter i samo ti da ga koristis, ako nekom od drugara zatreba, kazes im samo sifra koja ti je?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.