PDA

Prikaži potpunu verziju : Jaoj al' bih vol'o

bzuva
4.12.2012, 20:18
Znam da je negde bila ova tema, ali ne mogu sada da je tražim, a i ne želim da je izvlačim iz mrtvih, ne zamerite :D

Gledajući novog Hitmana, Far Cry 3, GTA V trailere, a sećajući se Alpha Protocola kao đubreta od igre, ponovo mi se javila ideja za jednu sjajnu stvar. Naime, povezano sa nekim tripom da se bavim Bond filmovima u skorije vreme, razmišljao sam koliko bi bilo dobro sve ovo ukomponovati u jednu igru. Na primer, kombinacija nekoliko open world gradova i misija po njima u otvorenim i zatvorenim prostorima, plus neke egzotične (DLC?) field misije. GTAoliki gameplay sa stealth elementima, Alpha Protocol dinamičnim dijalogom, Hitman blendovanjem u okolinu i generalno planiranjem operacije, nekoliko frakcija, obaveštajnih službi, itd. itd. I misije koje bi na primer zahtevale nekoliko dana pripreme, u smislu vođenja dijaloga, istraživanja najboljih mesta odakle bi se pucalo/sprečavao atentat, ulazaka u zgrade u svojstvu civila da bi se krali dokumenti i još milion stvari. Ili već bondovsko muvanje sekretarica :D Što se tog sistema blendovanja tiče, mogla bi da bude u pitanju kombinacija RPG elemenata i odeće prikladne za mesto i priliku. I tako dalje, i tako dalje, morao sam negde ovo da napišem, baš me je ceo dan zaokupljalo, a i živo me zanima da li sam jedini ludak koji bi nešto ovakvo igrao i koji jedva čeka da vidi na šta će ličiti Rockstarov agent :D

BlackArrow
4.12.2012, 23:17
Lepo je sve to, ali moralo bi da bude ili skriptovano ili sa kontrolama od svih sto i nesto tipki na tastaturi :D

Peruzzi
4.12.2012, 23:40
Znam da je negde bila ova tema, ali ne mogu sada da je tražim, a i ne želim da je izvlačim iz mrtvih, ne zamerite :D

Gledajući novog Hitmana, Far Cry 3, GTA V trailere, a sećajući se Alpha Protocola kao đubreta od igre, ponovo mi se javila ideja za jednu sjajnu stvar. Naime, povezano sa nekim tripom da se bavim Bond filmovima u skorije vreme, razmišljao sam koliko bi bilo dobro sve ovo ukomponovati u jednu igru. Na primer, kombinacija nekoliko open world gradova i misija po njima u otvorenim i zatvorenim prostorima, plus neke egzotične (DLC?) field misije. GTAoliki gameplay sa stealth elementima, Alpha Protocol dinamičnim dijalogom, Hitman blendovanjem u okolinu i generalno planiranjem operacije, nekoliko frakcija, obaveštajnih službi, itd. itd. I misije koje bi na primer zahtevale nekoliko dana pripreme, u smislu vođenja dijaloga, istraživanja najboljih mesta odakle bi se pucalo/sprečavao atentat, ulazaka u zgrade u svojstvu civila da bi se krali dokumenti i još milion stvari. Ili već bondovsko muvanje sekretarica :D Što se tog sistema blendovanja tiče, mogla bi da bude u pitanju kombinacija RPG elemenata i odeće prikladne za mesto i priliku. I tako dalje, i tako dalje, morao sam negde ovo da napišem, baš me je ceo dan zaokupljalo, a i živo me zanima da li sam jedini ludak koji bi nešto ovakvo igrao i koji jedva čeka da vidi na šta će ličiti Rockstarov agent :D
Posto kosta daj da pravimo :)

bzuva
5.12.2012, 1:26
Pa šta znam, možda i ne bi :D A cena, ko zna kolika bi bila :D

thebluephoenix
12.12.2012, 17:19
That's exactly my dream video game. Huge gameworld cities+rural, first person perspective, RPG sistem, hi tech gadgeti, conversations kao u Mass Effectu, cars/boats/airplanes/helicopters...

Bokile
12.12.2012, 17:40
Kako se neko ranije nije setio ovoga?

Prodaj pricu,i casti nas kad budes bio poznat. :)

sale94
12.12.2012, 22:07
Ljudi sad ce te se nasmejati ali zamislite kad bi takva igra postojala i kad bi trebalo 3 dana da predjes jednu misiju (prvi pokusaj ako ne uspes onda opet) onda bi igra trajala duze od Dragon Ball Z. :D

JohnnyNT
12.12.2012, 22:44
Ja bih igr'o :D

Nikola95
13.12.2012, 0:43
Realno, Hitman mehanika, gdje meta ima rutinu, samo na open world velikom gradu, iz first persona, bilo bi predobro

dacajak
13.12.2012, 1:39
Bas glupa igra, ja ti je necu kupiti, nema sanse.
Od mene ne ocekuj pare

Luka Filipovic
13.12.2012, 1:56
Ja cu odigrati sigurno, ali preko TPBa :p

dacajak
13.12.2012, 1:58
Ja cu odigrati sigurno, ali preko TPBa :p

Pa dobro, mozda je probam na taj nacin, javi mi kad izadje pa cemo videti.

water wizard
13.12.2012, 2:01
sećam se ja kad sam jednu noć igrao sims 1...