Prikaži potpunu verziju : Neko zujanje
Kupih msi 650gtx ti power edition oc i kad god pokrenem neku 3d aplikaciju cuje se neko zujanje, kad izadjem prestane. Na dva slota od nje se nalazi asus xonar dg.
Zujanje ti se cuje verovatno od kulera na kartici jer su kartice podesene tako da rade kada se udje u neku 3D aplikaciju kuleri im naglo skoce na veci broj obrtaja skoro sve kartice su podesene tako da rade. Nego mi reci kakve su ti performanse u igrama jel lepo radi? Kako ti se uklopila sa masinom?
Super, assassins creed 3 radi na max u 1080p, super se i klokuje, jos nisam probao hitman i jos neke igre ali za sada stvarno je super grafa
Cim ti dobro radi Assassin's Creed III na max u 1080p onda je to dobra karta. Ja razmisljam dal da uzmem Gigabyte GTX 660 al me strah ne znam dal ce dobro da mi se uklopi u masinu iz profila (stara ploca i procesror). Jer ako nesto ne valja posle ne znam dal ce da mi vrate novac.
Izgleda da to zujanje dolazi od napajanja, probao Sam ovu što sam zamenio gts 450 i kod nje se čuje isti zvuk. Od čega li sad zuji psu, neće škokiditi grafičkoj kartici?
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Valjda joj nista nece smetati:)
flamingos
27.11.2012, 5:32
Od opterecenja na granici maximalnog.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Oce li to moci da jos radi? Istrosih se sad za graficku. Al nije mi jasno kako se sada cuje i na ovoj staroj grafickoj
imam isti problem...moze li to zujanje nekako da se zaustavi???
Nista strasno! Desavalo mi se sa Ati 1650. Potrazite na net-u resenje, mislim da ima par nacina na kako da se izbegne ovo. U svakom slucaju nije nista zbog cega treba paniciti. :)
8mMm26F6t3I
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.