PDA

Prikaži potpunu verziju : Usporio OvisLink WL1700

Beagle
11.11.2012, 23:23
Ljudi, imam problem i ne znam kako da ga resim. Koristim vec neko vreme gorenavedeni USB vajerles, i do pre neki dan je sve radilo kako treba, a sada je naprasno usporio.

Od 4 mbit-ne veze, on jedva izvlaci 160KB/s. Nije do neta, jer sve radi preko LAN-a punom brzinom, a nije ni do rutera, posto tablet izvlaci maksimalnu brzinu preko WIFI-a. Do pre dva dana je i Ovislink bez problema izvlacio 400 KB/s.

Racunar je cist, nema virusa, nista ne srce net, ping je dobar, konekcija stabilna (link q je skoro uvek na 80+ %), samo je brzina naprasno opala, a ja pojma nemam sta to moze da bude. Probao sam i da resetujem ruter, menjam aktivni kanal, setujem b i g mod, promenio USB portove i nista ne pomaze. Takodje, na selu sam, i ja jedini u krugu od 300 metara imam WIFI, tako da ni komsijske smetnje ne dolaze u obzir.

EDIT: Evo, stavio sam sad i poslednji dostupni drajver, i brzine su i dalje vise nego jadne...

Beagle
12.11.2012, 0:20
Iz nekog razloga sam morao da povecam snagu transmisije (TX Power). Do sada je sve radilo kako treba sa 30%, a sada mu treba 45% da bih imao normalne brzine.

Praticu sta se desava ovih dana.