Prikaži potpunu verziju : Lexmark vs HP :)
Trenutno imam HP3650. Posle nekoliko punjenja vise ne rade kertridzi, a ne isplati mi se da kupujem nove. Jeftiniji je nov stampac. :) E, prvo sam mislio da opet uzmem neki HP, ali imam sledeci problem: pri nasilnom prekidu stampe(cancel print ili nestalo papira) uvek pocne da stampa zapoceto pri ponovnom ukljucenju. Nekad pomogne brisanje dokumenta u printer settings ili kako se vec zove, ali cesto nece da ga izbrise! Zanima me da li je to normalno i javlja se kod svih stampaca ili je problem samo kod HP-a? Ako je do njega mozda je bolje da uzmem neki najjeftiniji Lexmark.
weedsmoker
22.9.2006, 23:38
Koliko punjenja su izgurali?
Posto ja imam Lexmark Z615 (najjeftiniji mislim da se sada prodaje Z617 ali isto je to s....e), da te odmah demoralisem :dzavo: :
-kertridzi su malog kapaciteta, cca nekih 5 punjenja maksimum,
-znaju da prave probleme pri punjenju a ako se zapuse tek onda nastupa veselje,
-bucno stampanje i los kvalitet stampe
-prilicno skupi kertridzi
-slican problem pri prekidu stampe
A od pozitivnih osobina:
-jeftin
-kad rikne mozes potapati kupus sa njim :D
Meni se Lexmark iz sopstvenog i iskustva drugih ljudi ogadio za ceo zivot, verovatni su oni skuplji modeli bolji ali... Najbolje se ti drzi HP-a, ili mozda jos bolje nabavi nekog Canona. Pokusaj da uzmes neki model za koji sigurno mozes naci kompatibilne kertridze tako da ne moras da pucas za originalne.
Nisam brojao, ali mislim da ni ovi nisu vise od 5 puta. Maksimalno 6-7. Steta, ja se nadao da je problem pri prekidu samo kod HP-a. :) Znaci ipak bolje HP.... Hvala.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.