PDA

Prikaži potpunu verziju : Lexmark vs HP :)

Johnny
22.9.2006, 18:24
Trenutno imam HP3650. Posle nekoliko punjenja vise ne rade kertridzi, a ne isplati mi se da kupujem nove. Jeftiniji je nov stampac. :) E, prvo sam mislio da opet uzmem neki HP, ali imam sledeci problem: pri nasilnom prekidu stampe(cancel print ili nestalo papira) uvek pocne da stampa zapoceto pri ponovnom ukljucenju. Nekad pomogne brisanje dokumenta u printer settings ili kako se vec zove, ali cesto nece da ga izbrise! Zanima me da li je to normalno i javlja se kod svih stampaca ili je problem samo kod HP-a? Ako je do njega mozda je bolje da uzmem neki najjeftiniji Lexmark.

weedsmoker
22.9.2006, 23:38
Koliko punjenja su izgurali?
Posto ja imam Lexmark Z615 (najjeftiniji mislim da se sada prodaje Z617 ali isto je to s....e), da te odmah demoralisem :dzavo: :
-kertridzi su malog kapaciteta, cca nekih 5 punjenja maksimum,
-znaju da prave probleme pri punjenju a ako se zapuse tek onda nastupa veselje,
-bucno stampanje i los kvalitet stampe
-prilicno skupi kertridzi
-slican problem pri prekidu stampe
A od pozitivnih osobina:
-jeftin
-kad rikne mozes potapati kupus sa njim :D
Meni se Lexmark iz sopstvenog i iskustva drugih ljudi ogadio za ceo zivot, verovatni su oni skuplji modeli bolji ali... Najbolje se ti drzi HP-a, ili mozda jos bolje nabavi nekog Canona. Pokusaj da uzmes neki model za koji sigurno mozes naci kompatibilne kertridze tako da ne moras da pucas za originalne.

Johnny
23.9.2006, 8:14
Nisam brojao, ali mislim da ni ovi nisu vise od 5 puta. Maksimalno 6-7. Steta, ja se nadao da je problem pri prekidu samo kod HP-a. :) Znaci ipak bolje HP.... Hvala.