PDA

Prikaži potpunu verziju : Amazon - video games

Pucko
17.10.2012, 7:39
Da li neko moze da mi ovde napise sve potrebne informacije za Amazon account, jer sam cuo nesto treba usa adresa tamo negde itd ...

Da li moze adresa australije, jer tamo imam neku familiju?
Da li radi visa internet (srpska) kartica?
Da li ima takse na placanju, kada kupujem nesto?
Da li isporucuju u Srbiju?
Koliko je Amazon siguran, ako cu da kupujem preko kartice?

Luka Filipovic
17.10.2012, 9:57

Imas PDV samo...

Ne

Siguran je 100%

DeCoy
17.10.2012, 10:55
Možeš da kupuješ digitalni download, hard kopije ne šalju u Srbiju.

Jovan Verbic
17.10.2012, 16:48
Ne moras ti da kupujes video games preko amazona direktno, imas ti druge prodavce na amazonu koji salju u srbiju.

Da li moze adresa australije, jer tamo imam neku familiju?

Ne razumem.

Da li radi visa internet (srpska) kartica?

Radi, ja sam kupovao sa amazona preko nje.

Da, u zavisnosti od prodavca.

Amazon ne, ali drugi prodavci DA.

http://img836.imageshack.us/img836/3120/7f094f36e263494cbac8b91.png

100%

Pucko
17.10.2012, 17:52
OK hvala svima puno, koliko je otprilike PDV na digitalne verzije ?

nexexcalibur
17.10.2012, 18:01
OK hvala svima puno, koliko je otprilike PDV na digitalne verzije ?

Koliki god da je, cini mi se da ga ne placas...ako ti naplate, bolje predji na UK sajtove, oni ne naplacaju tzv VAT

Pucko
17.10.2012, 18:04
Do sada sam kupovao samo na stimu, i sto mi se svidja nikakve takse nisam imao da placam, jedino sto je mana, neke igre su po meni precenjene, ili cak, mrzi me da cekam taj special, pa me zanima gde jos mogu da nabavim igre, koji su sajtovi dobri, ne da mi posle tamo ostane payment info, pa da mi pokupe novac sa racuna.

Dakle koji su ti sajtovi kojima treba verovati, koji su sigurni gde mogu cak i digitalne verzije da nabavim za male pare, da su tax free ili sa bar nekim niskim taksama, i da li postoji neki sa retail verzijama da isporucuju u srbiju a da nisu skupi ???

nexexcalibur
17.10.2012, 18:15
Do sada sam kupovao samo na stimu, i sto mi se svidja nikakve takse nisam imao da placam, jedino sto je mana, neke igre su po meni precenjene, ili cak, mrzi me da cekam taj special, pa me zanima gde jos mogu da nabavim igre, koji su sajtovi dobri, ne da mi posle tamo ostane payment info, pa da mi pokupe novac sa racuna.

Dakle koji su ti sajtovi kojima treba verovati, koji su sigurni gde mogu cak i digitalne verzije da nabavim za male pare, da su tax free ili sa bar nekim niskim taksama, i da li postoji neki sa retail verzijama da isporucuju u srbiju a da nisu skupi ???

http://www.greenmangaming.com/ definitivno, vecina igara se aktivira na steamu (daju ti kod), zbog nekog razloga cene za nas region su u $, plus stalno imaju kodove za popuste, do 25%...i tako ispadne daleko jeftinije nego kad bi uzeo na steamu

Pucko
17.10.2012, 18:17
E vidis,tamo sam probao da kupim, ali nesto su blokirali, ne znam pisalo da banka ne dozvoljava transalcije sa njima itd ...neka greska je bila. I onda nisam ni hteo ponovo da pokusam...

nexexcalibur
17.10.2012, 18:21
E vidis,tamo sam probao da kupim, ali nesto su blokirali, ne znam pisalo da banka ne dozvoljava transalcije sa njima itd ...neka greska je bila. I onda nisam ni hteo ponovo da pokusam...

Desava se jer banka misli da imaju veze sa kockanjem...moraces da nazoves (banku) i da im kazes da omoguce transakciju, vredece ti, sajt je odlican, ima odlicne cene i najvaznije, pouzdan je