PDA

Prikaži potpunu verziju : Sony Ericsson K 800i

VladarTame
20.9.2006, 9:38
Trba mi softver da mogu da prebacujem sa racunara na mobitel muziku i ostalo ako neko mozda zna neku stranicu neka mi javi treba mi hitno...:n_klanja: :n_klanja:

Hvala

Erdeljan Boris
23.10.2006, 22:53
Skini sa SonyEricsson-ovog sajta ako nisi dobio CD uz telefon.

sasha vukelic
23.10.2006, 22:55
Skini sa SonyEricsson-ovog sajta ako nisi dobio CD uz telefon.
ili samo drivere, ako imas karticu i usb kabl (koji bi trebao da si dobio uz tel)

Vlado_BL
4.11.2006, 15:06
Imam ja dobar program.
Mozes ga skinuti sa:

http://myk800.lasyk.net/preview/51409/-121448184/K800-Software-Windows-My-Phone-Explorer-1.5.html

ili direktno

http://lasyk.addr.com/MyPhoneExplorer_Setup_1.5.2.exe

zakzizu
29.4.2010, 17:20
evo da ne otvaram novu temu,pošto je sličan problem
kad povežem telefon sa kompom na telefonu mi se pojavi neke 3 opcije:prenos podataka,rezim telefona i još nešto,kliknem na prenos podataka i kad prebacim sa telefona na komp potrebne stvari na telefonu mi stoji:
"Ne odstranjujte USB kabl dok ne PC računaru ne zatvorite ovu aplikaciju", sad ne znam šta da radim,odjavio sam dole iz tool bara "safely remove hardware" pošto mi je tamo prijavio telefon

miša topola
29.4.2010, 17:22
Možda trebaš da se odjaviš iz PC suit-a. Ali ne birni nije to ništa strašno.

zakzizu
29.4.2010, 18:11
Možda trebaš da se odjaviš iz PC suit-a. Ali ne birni nije to ništa strašno.
ne znam,pošto mi se nedavno sje.ao softver i ovaj u servisu me pita da nisam probacivao nešto na komp(tad nisam ništa)

MG-RAY
29.4.2010, 23:00
evo da ne otvaram novu temu,pošto je sličan problem
kad povežem telefon sa kompom na telefonu mi se pojavi neke 3 opcije:prenos podataka,rezim telefona i još nešto,kliknem na prenos podataka i kad prebacim sa telefona na komp potrebne stvari na telefonu mi stoji:
"Ne odstranjujte USB kabl dok ne PC računaru ne zatvorite ovu aplikaciju", sad ne znam šta da radim,odjavio sam dole iz tool bara "safely remove hardware" pošto mi je tamo prijavio telefon

Izvadiš kabal iz telefona... Jednostavno se dešava da telefon da detektuje da je -Removed... Kod mene to na WinXP ne radi, dok na Win7 lepo prikaze da sada mogu da ga otkačim...

zakzizu
30.4.2010, 0:54
Izvadiš kabal iz telefona... Jednostavno se dešava da telefon da detektuje da je -Removed... Kod mene to na WinXP ne radi, dok na Win7 lepo prikaze da sada mogu da ga otkačim...
ok,hvala za odgovor

Wizard
30.4.2010, 18:28
Koliko se ja sećam, u uputstvu piše da treba kliknuti na "eject" (desni klik na removable disk ikonicu). Meni se zaista tad pojavi da je OK da ga otkačim. Probaj.