Prikaži potpunu verziju : Powerline adapteri (umrezavanje kroz strujne uticnice)
Zanima me ko je u poslednje vreme radio sa ovim stvarcicama i koji su se uredjaji pokazali kao najbolji po pitanju kvaliteta, brzine i udaljenosti?
Cena im je pala na vrlo prihvatljiv nivo pa mislim da bi trebalo da se malo vise sazna o njima.
Nutsbre@ker
5.10.2012, 1:58
Koliko sam cuo brzine su im dosta slicne klasicnim, veza je uglavnom stabilna, e sada ne nadaj se nekoj razdaljini, tipa pola ulice posto prikljucci moraju biti pod istim st. brojilom.
Sent from my Telenor_Smart_HD using Tapatalk 2
Koliko sam cuo brzine su im dosta slicne klasicnim, veza je uglavnom stabilna, e sada ne nadaj se nekoj razdaljini, tipa pola ulice posto prikljucci moraju biti pod istim st. brojilom.
Sent from my Telenor_Smart_HD using Tapatalk 2
Ja sam dosta davno radio sa ovim uredjajima dok su im brzine bile 85MBps. Trik je u tome da je realna brzina bila mnogo manja. Sada imamo standard od 500 MBps. Cak ukoliko uzmemo da im je brzina samo 30% od deklarisane, dobijamo 150MBps sto je odlicno!
Nutsbre@ker
5.10.2012, 12:05
Ja to preporucujem ljudima, ako ne zele da buse zidove, ili se bakcu sa podesavanjem wi-fi opreme.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.