Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : ZTE Grand X

pedjosav
22.9.2012, 23:01
Da li je neko probao ovaj telefon, nisam imao vremena da se šetam do VIP-a, samo sam na sajtu video i pročitao generalije.
Za ovaj telefon ipak ne verujem da ću uzeti jer da bih dobio ovaj phone za 1 din, uz paket smart 1100, morao da uzmem (npr) i paket 1GB interneta.To je još 500 din mesečno, dakle ukupno skoro 2000din mesečno (i tako 2 godine) a to je meni puno.
Kome nije puno, mislim da je ovo dobar telefon. E da, treba i odneti stari telefon i ostvari se popust 5000din i onda će telefon koštati 1 din.
(Ja sam zasada samo obnovio ugovor, bez novog telefona ali imaću popust na mesečni račun 25%).
Al sam lepo sastavio, mogli bi da me zaposle u reklamnom odelenju VIP-a.

flamingos
26.9.2012, 16:47
Odakle ti sad ideja da ce kostati jedna dinar sa 5000 popusta kad je reicmo uz taj paket smar 1100 on da zaokruzimo 11000 din,znaci platices ga 6000 uz stari fon. a i uz paket isto ne mozes za 1din sa 1gb vec sa 3gb paketom,gledja pre nego sto pises nesto. Cak i za 11 soma,vrl odobra kupovina ko moze da placa tu ratu,ili pak da uz 5 soma popusta na smart 550 za slican novac

pedjosav
26.9.2012, 17:04
Odakle ti sad ideja da ce kostati jedna dinar sa 5000 popusta kad je reicmo uz taj paket smar 1100 on da zaokruzimo 11000 din,znaci platices ga 6000 uz stari fon. a i uz paket isto ne mozes za 1din sa 1gb vec sa 3gb paketom,gledja pre nego sto pises nesto. Cak i za 11 soma,vrl odobra kupovina ko moze da placa tu ratu,ili pak da uz 5 soma popusta na smart 550 za slican novac

http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/zte-grand-x-powered-by-android%E2%84%A2.1940.html

Uz 1 GB je 3490 din (za SMART 1100) , minus 5000din za stari telefon, znaci moze za 1 din. Tako mi i receno na standu VIP. ``Ako su lagali mene i ja lazem vas`` :)

flamingos
26.9.2012, 17:09
Nisam siguran bas da moze to sve u paketu da se uzme,a i uostalo to vazi samo za nove korisnike. Al dobro,za 1din je fino al zato je i pretplata vrlo fina :D,mozda se vise isplati iuzeti ga kroz opciju 10.000 din,ipak je ovo 4,3 incha i dualcore.

talenat
26.9.2012, 17:30
ja mislim da se ovaj telefon ne isplati...
istina da nema neku bog zna kakvu konkurenciju kod operatera,jer ili nema slicnih telefona ili su skuplji,ali se ne treba zaletati.
ima dosta ljudi koji kritikuju telefon,koga zanima moze da se raspita.
ako to ostavimo na stranu,telefon jeste dual core,ali se radi o nvidia-inoj platformi,za koju izostaje prava podrska developera usled nedostakta drajvera.
verovatno ce neko reci,ali telefon dolazi sa ics-om,zasto bilo sta cackati,ali eto :D

flamingos
26.9.2012, 18:30
Oh talent ne bi bio talent kad ne bi rekao koju za podrsku custom romova :D

Nadam se da ce jos da poboljsaju ponudu,posto i meni uskoro sledi odabir :dzavo:

talenat
27.9.2012, 12:50
pazi ako nista,ovaj telefon je sada preskup.broj telefona moraju da povecaju,a ako nista,ovaj mora pojeftiniti u dolazecim mesecima(recimo posle nove godine)
mislim to je zdrava pamet,ali toga kod nas i nema puno :D

drzare
30.9.2012, 13:31
http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/zte-grand-x-powered-by-android%e2%84%a2.1940.html

uz 1 gb je 3490 din (za smart 1100) , minus 5000din za stari telefon, znaci moze za 1 din. Tako mi i receno na standu vip. ``ako su lagali mene i ja lazem vas`` :)

Нису те лагали...
Пре недељу дана сам узео овај телефон преко овакве шеме тако да ме је телефон практично коштао један динар уз пакет smart1100 и 1gb интернета (који сам и до сада користио).
За ових недељу дана једина „замерка“ би била што троши батерију „док трепнеш“ (бар док је на нету и док се играју игрице).
Што се тиче функционисања инсталираних програма нигде се није појавио никакав проблем и све просто лети.
Камера је преко дана прилично употребљива али при смањеној видљивости блиц је недовољан за било какву прихватљиву фотку са удаљености већој од 1 метар...
Сурф на нету јесте право уживање (велики екран + брз интернет) и једино што се може приметити јесте да код овог телефона ваља бити опрезан уколико се не користи неки већи пакет са интернетом јер 1 Гб прође кроз телефон а да и ниси свестан док не видиш бројке...
За оне који воле игре, телефон лепо ради без икаквих лагова... (мада нисам нешто ни покретао превише захтевне игре - можда може нека препорука да испробам?)...

pedjosav
30.9.2012, 15:11
Пре недељу дана сам узео овај телефон преко овакве шеме тако да ме је телефон практично коштао један динар уз пакет smart1100 и 1gb интернета ...

@ flamingos: I šta sad kažeš, flame in goes-e ? :nov_guita

zajchik
30.9.2012, 17:19
Сурф на нету јесте право уживање (велики екран + брз интернет) и једино што се може приметити јесте да код овог телефона ваља бити опрезан уколико се не користи неки већи пакет са интернетом јер 1 Гб прође кроз телефон а да и ниси свестан док не видиш бројке...

Kao i na svakom androidu.Samo paziti na podesavanja marketa i 3g protoka i mirna backa.

drzare
30.9.2012, 20:39
kao i na svakom androidu.samo paziti na podesavanja marketa i 3g protoka i mirna backa.
Није само до Андроида... има нешто и до телефона...
На претходном телефону Гб интернета скине само кад га накачим на комп... са Гранд икс-ом оде гига нета за пар дана.... :)

flamingos
1.10.2012, 2:18
@ flamingos: I šta sad kažeš, flame in goes-e ? :nov_guita

Kazem,da budes kulturan,ja nigde nisam rekao da ne moze tako vec smao da nisam siguran,jer su meni reicmo drugu pricu rekli u radnji. Dobro doduse,da budem iskren nisma bas ocekivao i da ce neko da uzima takav paket sa sve 1gb,no dobro :) lepo je i to znati.

pedjosav
1.10.2012, 14:52
Kazem,da budes kulturan,ja nigde nisam rekao da ne moze tako vec smao da nisam siguran,jer su meni reicmo drugu pricu rekli u radnji. Dobro doduse,da budem iskren nisma bas ocekivao i da ce neko da uzima takav paket sa sve 1gb,no dobro :) lepo je i to znati.

Hajde da budemo kulturni-slažem se :)
Mada, ne znam po čemu sam nekulturan ? Odgovorio sam na taj način jer si mi ti napisao otprilike ‚‚Gledaj malo pre nego što napišeš..." na moj post da sam ‚‚video u VIP-u ponudu za ovaj telefon za 1din uz SMART 1100 + 1 GB internet".
Jednostavno-očekuj cinične odgovore ...

ontopic: Lep review u novom SK za Grand X premda mi ipak to previše para i čekaću ipak huawei g330 (najavljen za oktobar).

flamingos
1.10.2012, 14:59
Meni je nekako mngoo velika pretplata za taj telefon ako me razumes ?

drzare
1.10.2012, 20:13
kazem,da budes kulturan,ja nigde nisam rekao da ne moze tako vec smao da nisam siguran,jer su meni reicmo drugu pricu rekli u radnji. dobro doduse,da budem iskren nisma bas ocekivao i da ce neko da uzima takav paket sa sve 1gb,no dobro :) lepo je i to znati.

Еве ти културе... сад ти омаловажаваш оне који су из неког разлога одабрали баш овакав пакет!?

На страну то коме какав пакет одговара, лично не бих ни продужио уговор са ВИПом да сам сачекао ово поскупљење а камо ли узео јачи пакет од оног што сам користио...

Што се тиче потребе за додатним пакетом са већим интернет протоком, код овог телефона јесте оправдан осим код оних корисника који телефон користе само за позиве и слање sms порука...
Једноставно, улогу у свлачењу мегабајта кроз мрежу игра и величина и квалитет екрана као и остали хардвер у телефону који уз квалитетан сигнал неправи велику разлику између рада на телефону и рада на рачунару...

flamingos
2.10.2012, 0:42
Ne omalovazavam druge,samo kazem da je taj paket prilicno skup,za danasnje prosecne plate ;)

drzare
2.10.2012, 10:37
ne omalovazavam druge,samo kazem da je taj paket prilicno skup,za danasnje prosecne plate ;)
Овај садашњи пакет (смарт 1200) јесте скуп и никако се не исплати. Срећом па сам уговор обновио по старим тарифама (илити по цени садашњег пакета смарт 1200 ја ћу да плаћам смарт 1100 +1 гб интернета) .

flamingos
2.10.2012, 11:58
U tom slucaju je super :)