PDA

Prikaži potpunu verziju : usb wifi stick - tp link - tl-wn422g

MaliZmaj
3.9.2012, 21:26
elem , problem je sledeći , imam dva usb sticka gore navedena i imam instalirane drivere na dva racunara koji su pod win7x64 i rade odlično ali :D uvek ima neko ali . . . kad racunari odu u standby rezim (sleep) on awake oba usb sticka ostanu zakucana kao da nisu ni ukljucena . obično tada padne ručni reset pullout iz usb konektora i vraćenje nazad i to je to , rade normalno. kad racunar ugasim (restartujem) oni se ucitaju tj rade normalno, znaci problem samo kad odu u stndby rezim , sve drugo se probudi iz stndby rezima sto je nakaceno preko usb portova samo oni ne. pritom ne mogu da nadjem originalan software tp linka za win 7 x64 jer kontam da je mozda to problem. predhodno sam imao d-link usb wifi stick i radio je normalno ali sam za njega imao originalan driver i software ali mu je los domet . ako neko ima ideju nek javi jer me ovo bas nervira :n-cc2:

cane.prebranac
3.9.2012, 21:37
probaj neke druge drajvere, ja sam jedno vreme koristio taj isti i uvek je nesto bagovao, cesto sam morao da ga cupam i vracam, koliko se secam da sam stavio neke drajvere sad ne mogu da se setim starije ili novije i onda je sljakao ok.

MaliZmaj
5.9.2012, 8:12
palo i meni to na pamet iskinuo neke najnovije drivere sa tp link sajta i nocas se prvi put on awake probudio i usb wifi stick , tako da se nadam da je resio problem , propraticu jos ovih dana i na drugom racunaru pa videti da li je to resilo problem.

vule1992
25.1.2015, 15:37
Situacija kod mene je sledeca: U kuci imam dva PC racunara i jedan lap top.Na jednom glavnom PC racunaru mi je spojen ruter,lap top hvata Wi-fi a drugi PC racunar mi je skroz na drugom kraju kuce pa mi je problem da razvlacim kablove od rutera do njega.Imam ovaj uredjaj ali nikako ne mogu da uhvatim Wi-Fi sa njim.Instaliram drajvere,usb citac ga prepozna ali dole u desnom uglu mi stoji one crtice i crveni iks.Ne znam u cemu je problem...na istom mestu kad donesem lap top i instaliram uredjaj sve normalno radi ali na PC nece.

cane.prebranac
25.1.2015, 18:02
Imas li antenicu na njemu? I da ti ne stoji negde iza kucista?

vule1992
25.1.2015, 20:00
Imas li antenicu na njemu? I da ti ne stoji negde iza kucista?

Da ima antenicu na sebi i stoji iza kucista u usb...