Prikaži potpunu verziju : KUCISTE: FRONTIER GLADIATOR
Mean_Machine
16.9.2006, 23:06
Kakvo je kuciste? Znam da je PSU los, mene interesuje kako izgleda kuciste u stvarnosti, koliko je tesko.Vidim da ima dosta mesta za ventilatore sto je odlicno pogotovo 12cm napred.
Napajanje me ne zanima najverovatnije cu da ga izvadim i kupim LC 350W.
Ne znam za Gladiator, ali Aurora i Monarch su totalna truba shto se kvaliteta plastike a pogotovu lima tice.Prosto je neverovatno koliko je Eurocase kvalitetniji za iste pare.
Mean_Machine
17.9.2006, 12:29
Pa Eurocase se pravi u Češkoj a Frontier u Kini,trasport utiče na cenu kod kabaste robe.
A Eurocase:tapsh: je vrh eftinih kucista kod nas samo sto ga nemaju u ponudi u firmi u kojoj kupujem konfu.
Saznao sam da je Gladiator mnogo losi uzivo nego na slikama, nije tezak i losa je zavrsna obrada.
Najverovatnije cu uzeti Codegen 6078 450W kosta malo vise nego Frontier Gladiator 400W.Bolje napajanje i tesko kuciste.
Dizajn je klasika.
Ne bih se slozio sa vama Frontier kucista imaju sasvim solidnu limariju i solidno napajanje. Jedna su od retkih kung fu kucista koja imaju ok napajanje. To kuciste ima super sistem za ventilaciju. JA bih ga konkretno odmah uzeo da pravim novu masinu.
nikola87
13.11.2006, 19:20
ja imam "auroru" i mislim da je za te pare sasvim ok.U principu lim je tanak,ivice nisu zaobljene pa moze da se poseces ali spolja deluje lepo, bas koliko i kosta oko 25E.Nerazumem se mnogo u napajanja pa o njemu nemam sta da kazem.Kompjuter koji napaja je:
intel celeron 2.4
neka asus ploca
512mb(2x256)
9200se
+ostalo
Vidim da te napajanje nezanima pa ne znam zasto sam o napajanju pisao al eto.
Ako ces u njemu imati neki super hardware zaobidji ovo kuciste.
Kod mene je Monarh, Frontirov, 450W. Tripovao sam se da ga menjam odmah za neko firmirano, 350W real (a da Kineza uvalim kevi na Celeron) mada nista od toga (stekam lovu za jos RAM-a). U principu, po mom misljenju (i visegodisnjem iskustvu da budem skroman ;) ako napajanje moze da potera masinu i da je vuce 85% "utilized", nema razloga da se menja... Dok joj napon ne padne (kao kod kevinog Celerona: napon na molexu sa HDD-a je bio svega 10,2V sto sa 12V +/- tolerancijom 5% (ne)cini cuda sa motorom drajva. Ipak varijacije napona ploce su daleko bitnije i kobnije po sistem - tada se masina misteriozno resetuje i prijavljuje glupe greske po Event Viewer-u... :dedica: ). Pozdrav.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.