PDA

Prikaži potpunu verziju : Kako da saznam da li imam tehnichke mogucnosti ?

Dushan
16.9.2006, 20:38
Gledao sam na SBB-ovom sajtu da li imaju neke planove za Shid, bar u skorijoj buducnosti. Medjutim, tamo je samo spisak gradova u kojima SBB trenutno izdaje svoje usluge i pishe: "Ukoliko ne zivite u nekom od ovih gradova, nemate tehnichke mogucnosti za SBB kablovsku TV i internet." Kako da saznam da li imaju neke planove za Shid ? Takodje nisam nashao nikakav mail na koji bih se obratio.

NenadN
16.9.2006, 22:28
Probaj na forum.sbb.co.yu, da se malo vise raspitas

PeTkO
16.9.2006, 23:02
Bio jednom jedan Aleksanda Bel.I on je izmislio TELEFON.U srbiji ima skoro svaka kuca telefon, pa brate podigni slusalicu i ukucaj njihov broj tel.!!!Broj telefona mozes dobiti ako pozoves 988, iz Kablovizora (moras ga dobijati ako koristis kablovsku televiziju), ili kao sto neko napomenu sa sajta!!!!

Iris
17.9.2006, 1:17
Zašto se ne raspitaš i za neke druge mogućnosti, na primer koji provajderi pokrivaju Šid (i da li). I to takođe možeš da obaviš telefonom.

Dushan
17.9.2006, 12:07
Zvao sam, ali se niko ne javlja :paranoia: Znachi NE MOGU DA VERUJEM. Al neshto sam gledao po SBB forumu, i nisam chak video da neko spominje i S.Mitrovicu, tako da ono... Hvala svima na odgovrima, mozhe lock topic.