Prikaži potpunu verziju : Kako da saznam da li imam tehnichke mogucnosti ?
Gledao sam na SBB-ovom sajtu da li imaju neke planove za Shid, bar u skorijoj buducnosti. Medjutim, tamo je samo spisak gradova u kojima SBB trenutno izdaje svoje usluge i pishe: "Ukoliko ne zivite u nekom od ovih gradova, nemate tehnichke mogucnosti za SBB kablovsku TV i internet." Kako da saznam da li imaju neke planove za Shid ? Takodje nisam nashao nikakav mail na koji bih se obratio.
Probaj na forum.sbb.co.yu, da se malo vise raspitas
Bio jednom jedan Aleksanda Bel.I on je izmislio TELEFON.U srbiji ima skoro svaka kuca telefon, pa brate podigni slusalicu i ukucaj njihov broj tel.!!!Broj telefona mozes dobiti ako pozoves 988, iz Kablovizora (moras ga dobijati ako koristis kablovsku televiziju), ili kao sto neko napomenu sa sajta!!!!
Zašto se ne raspitaš i za neke druge mogućnosti, na primer koji provajderi pokrivaju Šid (i da li). I to takođe možeš da obaviš telefonom.
Zvao sam, ali se niko ne javlja :paranoia: Znachi NE MOGU DA VERUJEM. Al neshto sam gledao po SBB forumu, i nisam chak video da neko spominje i S.Mitrovicu, tako da ono... Hvala svima na odgovrima, mozhe lock topic.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.