Sallee
26.8.2012, 2:02
Nakon sto sam izvukao punjac za modem iz struje i ponovo ga ukljucio u struju nestao mi je broj jedan posto je na jedinici povezan, kompjuter je bio ugasen... nisam ga palio 2 dana i nije ni bilo 1 na modemu... danas kada sam upalio kompjuter vidim da ne moze da se poveze na internet jer naravno nema ni 1 na modemu... Prvo sam resetovao modem i probao ponovo nista onda restartovao komp nista i dalje nema 1ce... uzmem drugi etheret kabl nista... donesem laptop i prikacim kabl na njemu i on radi??? Pogledam u device manager pise da nvidia network kontroler radi ok da je instaliran drajver... Ubacim cd od maticne ispise da maticna ploca cd ne podrzava this operating system ploca je starija ali nema veze odavno koristim w7 na njemu nekih 3 godine... Sta je problem?
--- nakon sto sam prepravio u device manager gde je netwotk kontroler u 100mb full duplex pocela je da se pojavljuje 1ca na modemu i da pokusava da se poveze i tako non stop pokusa da se poveze pa izbaci x na monitoru gde je modem pa opet proba pojavi se kao onaj krug pa opet izbaci x...?
--- nakon sto sam prepravio u device manager gde je netwotk kontroler u 100mb full duplex pocela je da se pojavljuje 1ca na modemu i da pokusava da se poveze i tako non stop pokusa da se poveze pa izbaci x na monitoru gde je modem pa opet proba pojavi se kao onaj krug pa opet izbaci x...?