Prikaži potpunu verziju : SAPPHIRE 6870 "da ili ne?"
Uzeo bi ovu graficku kartu ali ne znam bas da le je dobar izbor do nekih 130 evra? Vidim da sve novije i jace grafike imaju po dva kulera, a ova jedan. Ako neko zna nesto dobro ili lose bio bi veoma zahvlan. Hvala unapred.
Pa dobra je to kupovina za te pare,jel na nekoj akciji ili?
Mogu da je uzmem za neku zamenu.Moju da dam i da doplatim. Pa se sada razmisljam...
Mogu da je uzmem za neku zamenu.Moju da dam i da doplatim. Pa se sada razmisljam...
Pa ako je u dobrom stanju, ako sve radi jos ako nije puno koriscena, nije lose.Zavisi i od onoga sto budes hteo da menjas, u zamenu pa se razmisli da li je vredno. Inace u radnji od novih imas u ponudi 6850 za 110e.
A ta jel bolja il losija od nje? i koliko dobra-losija?
NIDZA bOj
25.8.2012, 20:47
Ako dajes 5770 za tu kartu, onda doplacujes 90 e, najvise 100 !
130 e bi davao najvise kad bi samo uzimao kartu, a ne menjao za staru.
Da 5770. Ali doplacujem manje. Ustvari koliko se dogovorimo. Znaci necu se prevariti ako je uzmem?
MA sve je to meni ok. Nego se samo plasim da mi se ne pregrava. Ipak ima samo jedan kuler... Da li joj je to dovoljno za hladjenje.
Ako dajes 5770 za tu kartu, onda doplacujes 90 e, najvise 100 !
130 e bi davao najvise kad bi samo uzimao kartu, a ne menjao za staru.
Kojih bre 90-100e doplate, na chemu si ti? :D
Polovna 5770(6770) po oglasima je 60-70e, 6850 treba platiti 100e maksimalno, polovna 6870 je mogla da se nadje za 110-120e. Za 90-100 eura doplate bi uzeo novu bez problema. :p
Koji Sapphire, imash li sliku? Trebalo bi da radi posao.
Ma nisam lud da dam 100 evra doplatu. 50-60. Zavisi kako se dogovorimo kao sto sam i rekao.i moja i ta 6870 su sa garancijama.evo i slike te graficke
http://www.gadgetreview.com/wp-content/uploads/2011/09/Sapphire-Radeon-HD-6870-1GB-DDR5-Graphics-Card.jpg
http://www.gadgetreview.com/wp-content/uploads/2011/09/Sapphire-Radeon-HD-6870-1GB-DDR5-Graphics-Card.jpg
ako ce biti doplata 50 eura onda zameni slobodno, iznad toga ja nebi isao...;)
^Slazhem se sa ovim gore. Dobro je to hladjenje, chim nije referentno, referentno je dosta buchno. Uzimaj slobodno.
NIDZA bOj
26.8.2012, 16:26
Ja bih je maksimalno 40 evra cenio, nisam znao da se toliko visoko ceni 5770. :kreza:
U svakom slucaju, bolje za tebe da prodjes sto vise tako da poslusaj D i V ..
A sto se tice karte, moja cak nema ni to bolje hladjenje, pa se niti cuje niti greje.. :P
Imam ovu, odlično šljaka, a što je bitno, ne čuje se uopšte. Pri maksimalnom opterećenju mi je glasniji kuler od procesora nego njeno hlađenje.
Dobro ljudi ako tako kazete. Videcu sa ovim pa da je uzmem. Hvala na trudu. Pozdrav svima
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.