PDA

Prikaži potpunu verziju : Nova situacija nov internet koji?

sale94
23.8.2012, 21:57
E ovako kolege forumasi, posto sam skoro iz finansiskih razloga ostao bez interneta,(stari pouzdani adsl od 1.5 mb je bio u pitanju), e sad treba mi vas predlog za najboljeg internet provajdera/ponudu, bilo da je adsl ili wireless sve jedno. Ja sam nasao kbc wireless (http://www.kbcnet.rs/promo-cene-internet-paketa-za-bezicni-internet) brzine do 20mb za 1000 din, ali nije flat paket vec 10gb a to mi smeta pomalo. Moji uslovi su da bude oko 1000 din,da bude izmedju 1.5 i 2mb i da bude flat ako je moguce. Svidja mi se ponuda exe neta 2mb za 850 din,ali cuo sam da je to samo u nisu. Molim da mi sto pre pomognete drugari stvar je hitna. Edit inace da li je neko uzeo preko kbc net na onoj promociji, i dali ako predjem 10gb ogranicenja jel mi onda naplacuju dodatno, ili samo smanje mnogo brzinu kao kod telenora?

sale94
24.8.2012, 9:58
Valjda ce se neko probuditi i dati neki predlog.:D

orange47
24.8.2012, 10:12
a kablovski ne mozes? koaksijalni kabl je napredniji od telefonske parice.
ne znam za adsl, nikad nisam koristio niti wireless.
ja bi pokusao da se nakacim na BGwireless ako imas tu mogucnost, oni su bili besplatni (ili neka simbolicna cena).
verovatno ima negde spisak adsl provajdera i cena, pa potrazi..

Sale013
24.8.2012, 10:16
Kablovski>ADSL>Wireless>mobilni
Tim redosledom ti ide i cena i kvalitet u gradskim uslovima. S tim da dobar deo ljudi kupi jaku Wireless opremu pa love otkljucane ili nebezbedne mreze na koje se kace besplatno. A to naravno nije lepo.

Iris
24.8.2012, 11:26
I naravno, pregledaj poslednje strane svih bitnih tema u ovom podforumu, pa ces saznati detaljnije to sto te interesuje.