Prikaži potpunu verziju : Pregrevanje
lionelmessi10
23.8.2012, 7:14
Ovako, juce mi se desilo da mi racunar u toku igranja zabode na 4-5 sekundi i iz kucista se cuje kratak pisak, to se desava na svakih desetak minuta, skinuo sam msi afterburner da bih video temperaturu, ovde je i slika.
http://slike.milf-hosting.info/images/1345698930.jpg
Otvori kućite pa proveri grafičku karticu, očisiti prašinu, vidi kako se okreće ventilator na njoj, naravno pod uslovom da kućište nije zapečaćeno onom nalepnicom i pod garancijom. U tom slučaju nosi u servis.
Takodje, izvadi ram memorije, prebrisi ih lepo, i nekom cetkicom (mozes koristiti najobicniju cetkicu za tempere), obrisi mesta gde stoje (ram memorije)... :ciao:
lionelmessi10
23.8.2012, 17:58
Ocisceno je sve fantasticno, ali izgleda da je problem bio ventilator koji hladi napajanje.
Da li postoji mogucnost da je zbog toga ispustao pisak i bagovao se?:icon_scra
Da moguce je. Po ovoj slici sto si stavio graficka ti ima skroz ok temperaturu, sve do nekih 70 je ok.
Najverovatnije ti je onda do napajanja, ako ti se nekad desilo da naglo nestane struje, da si udaro komp dok je upaljen i slicno, moze dovesti do toga. Ja sam imao taj problem, kao da nesto eksplodira u kompu i oseti se smrad ko da je nesto zapaljeno, ali u mom slucaju je bilo jer sam se iznerviro u igrici i izlupo ga pa se odma i ugasio.
Nisam nista dirao samo od sebe je vremenom prestalo to da se desava :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.