PDA

Prikaži potpunu verziju : Najbolji ADSL provajder u Beogradu?

~Jandra~
16.9.2006, 0:36
Živim u okolini Beograda,to jest u Sremčici i za sada imam anolognu centralu.Sagradjena je nova digitalna centrala u mojoj okolini i Telekom je počeo da menja brojeve,u skorije vreme i meni će da promene broj to jest da me prebace na digitalnu centralu pa me zanima koji je najbolji ADSL provajder po vašem mišljenju u Beogradu?:confused:

Rocker
16.9.2006, 1:14
Ja sam kod Neobee-ja već skoro mesec dana i nemam primedbi. Sve radi OK, nema filtriranja portova (zapravo, pokušali su, ali sam im poslao mail i od tada sve radi OK) i najjeftiniji su. 256/64 FLAT košta 1500din. i dobijaš za Dž modem i mikro filter.

Garson
16.9.2006, 1:39
Jeftiniji je Beotel sa studentskim popustom.256 flat izadje 1250din.:) A u toku je akcija popusta za studente.

Rocker
16.9.2006, 1:59
Jeftiniji je Beotel sa studentskim popustom.256 flat izadje 1250din.:) A u toku je akcija popusta za studente.
A "zaboravljaš" onu foru sa rapidom?!;) Nije čovek pitao ko je najjeftiniji, nego ko je najbolji a Neobee za sad ima najbolji odnos cena/performanse!:to_care:

Garson
16.9.2006, 2:07
A "zaboravljaš" onu foru sa rapidom?!;) Nije čovek pitao ko je najjeftiniji, nego ko je najbolji a Neobee za sad ima najbolji odnos cena/performanse!:to_care:
Pa i kod mene sad radi rapid.Dobro, cekam oko 20 minuta posle ali radi.:cool:
A mozda mu ne treba rapid.Ko zna?

Rocker
16.9.2006, 2:11
Well, dali smo mu bar neki uvid u stanje stvari pa nek sačeka i druge odgovore i odluči!:)

Garson
16.9.2006, 2:22
Pa, da.Ali od ovoga jeftinije i bolje nema.A problema na Beotelu i Neobee-ju nema.

3LANCER
16.9.2006, 10:43
Neobee definitivno, vec dva meseca ga koristim i zadovoljan sam. Nema problema oko IP adresa a fino radi i online igranje. Jedini su koji ne naplacuju ni setup ni modem.

~Jandra~
16.9.2006, 10:52
Meni je najvažnije da veza bude stabilna,to jest da ne puca i da dobijam stalno plaćenu brzinu.Cena ja na drugom mestu ali ipak da ne bude neka preskupa.:o

VojaM
16.9.2006, 14:01
Neobee definitivno, vec dva meseca ga koristim i zadovoljan sam. Nema problema oko IP adresa a fino radi i online igranje. Jedini su koji ne naplacuju ni setup ni modem.Nedavno sam uplatio kod Beotela. Nisam platio ni setup ni modem. (Doduše, nisam još dobio ni ADSL, čeka se da se Telekom udostoji...) Sigurno još neki provajderi tako rade.

Pazite šta pišete i ne pričajte olako i bez provere. SK bi čak mogao da ima problema zbog toga... malo verovatno, ali se mogućnost ne sme zanemariti.

Admin

Saymon
16.9.2006, 20:34
Ja koristim kod beotel i super sljaka samo u toku dana negde do 17 malo slabije radi P2P ali ovako sve je bez problema i preporucujem svima beotel.:)

Iris
17.9.2006, 0:59
Pazite šta pišete i ne pričajte olako i bez provere...

Veoma često smo na forumu pričali o ADSL-u, provajderima i mogućnostima. Kao što je svaki put zaključeno, mišljenja i stavovi se razlikuju zbog potreba i želja korisnika (dakle, zavise u potpunosti od individualne procene) i često nisu potkrepljena najtačnijim informacijama: neki se ne udube u tematiku pošto zbog lokacije i nemaju puno izbora, drugima odgovara samo najjeftinija varijanta, treći žele adekvatnu tehničku podršku, sledećima je dovoljno samo da provajder ne "uštine" protok pri downloadu...

Ukratko, veoma je subjektivno davati ovakve procene, najbolje je da se svako za sebe raspita i utvrdi kakva mu usluga najviše odgovara - jer je "najbolji" reputacija koja se u ovoj zemlji veoma teško stiče, a još teže održava. Olako nabacane informacije svakako ne služe ni onom kome je savet potreban, niti bilo kome drugom na ovom forumu. A kako kolega Voja reče, može da šteti i ugledu vašeg i našeg časopisa... :)

@Jandra: proveri kod kojih provajdera uopšte možeš da aktiviraš ADSL, uporedi ponudu i cenu usluga i izaberi.