PDA

Prikaži potpunu verziju : Navigacija na Tablet-u

MrDzeri
20.8.2012, 19:12
Tek kada sam kupio tablet vidio sam da nemam ugradjenu navigaciju! Postoji li nacin dodavanja nekog eksternog GPS-a preko USB-a ??

sale94
20.8.2012, 19:23
Tek kada sam kupio tablet vidio sam da nemam ugradjenu navigaciju! Postoji li nacin dodavanja nekog eksternog GPS-a preko USB-a ??

Koji model tableta je u pitanju?(ne mislim na ekstazi:D:rofl:)

MrDzeri
20.8.2012, 19:32
hahah teska gadro :)) GoClever TAB A130

Beagle
20.8.2012, 20:37
Ako neces da menjas tablet, kupi neki jeftini/polovni smartfon. Vecina njih ima navigacije.

MrDzeri
21.8.2012, 1:22
a necu kupio sam ga prije 2 dana.. ali bas mi fali.. ne postoji nacin da ga dodam jel?

MrDzeri
21.8.2012, 1:24
mislim nisam kupio tablet zbog navigacije, ali eto kao dodatak koji ima vecina tableta je dobra stvar..

Beagle
21.8.2012, 17:09
Mozes da kupis telefon za 40~50 evra (kao sto je Huawei U8110) kome navigacija radi besprekorno... Ili prosto da kupis neku navigaciju za kola ako ti vec treba.

Jeste tablet pregledniji, ali ne postoji neki jednostavan nacin da dodas navigaciju... Plus sto bi ti GPS sahranjivao bateriju na tabletu.

Freško
21.8.2012, 18:19
Ja sam svojevremeno (pre 4-5 godina) dok GPS moduli nisu bili baš standard u telefonima prodavao u firmi u kojoj sam tada radio GPS bluetooth module, koji su veličine zipo upaljača i koji su se preko blututa povezivali sa uređajima poput telefona ili klasičnog računara i omogućavali GPS navigaciju. Ja sam tada jedan takav i probao sa mojom Nokiom E51 i to je radilo savršeno. Ali su oni tada veoma bili skupi, a danas sumnjam da ćeš tako nešto naći u prodaji kod nas u ovom našem Srbistanu. Tako da ti je po meni ipak kupovina nekog polovnog smartfona sa gps mogućnostima za male pare mnogo bolja i jeftinija varijanta.

MrDzeri
21.8.2012, 19:00
pa da, zato sam htio da iskoristim velicinu ekrana, prakticnost i ostale prendnosti navigacije na tabletu.. ja bih tu navigaciju koristio mozda jednom ili dva puta u toku godine tako nisam ja zavistan od nje. a na takav vid povezivanja sam ja mislio fresko!:) u svakom slucaju hvala puno!;)