Prikaži potpunu verziju : Dilema u odabiru monitora
Potreban mi je mali savet! Planiram da kupim LED monitor, poklonik sam LG-a. Glavni favorit mi je bio ''LG IPS236V-PN LED'' ali ga nema vise u prodaji (izgleda da se vise ne proizvodi), tako da sam se prebacio na druga dva modela. U dilemi sam izmedju ''LG IPS235V-BN'' i ''LG E2351VR-BN'' ?? :icon_scra
Nepotpisani Čitalac
7.8.2012, 8:09
Nijedan. Za te novce, već se upljuvasmo govoreći, uzmeš DELL U2312HM. Koristi e-IPS panel maltene isti kao i IPS236V i IPS235V, u pitanju je LM230WF3, s tim da DELL koristi verziju SLD1, dok LG koristi SLB1. Neznatna razlika je u rasponu prihvaćenih PWM signala za kontrolu pozadinskog osvetljenja, matrica je inače ista. DELL, sa druge strane, koristi kvalitetniju elektroniku (napajanje, invertor, kontrolna ploča) pa je, po mom mišljenju, zato bolja kupovina.
Pa pratio sam ja i taj monitor ''DELL U2312HM'', kod njega mi je malo skakljiv dizajn. Neznam, mozda mi samo tako deluje na slici. Zato sam i bio vise za LG-eve modele.
13umble13ee
9.8.2012, 12:51
Video sam ja uzivo taj DELL i meni je brutalan...sa onom zadnjom stranom. Ja razmatram da uzmem U2412M, koji je barem kako sam cuo jos bolji od ovog 23". Bas zato sto su se upljuvali govoreci sve reci hvale o DELL-u zato ga i uzimam :D
2410 ti je 16:10 za razliku od 2312, i veca rezolucija ce ti se devinitivno svideti:)
Ja bi danas uzeo DELL 2412 nego me nervira sto mu je odziv 8ms a meni treba monitor za igre i filmove.Nasao sam na nekom stranom sajtu da je maltene zabranjen za igre.
zabranjen za igre? :)
jbg moja ti je preporuka da odes i probas neku ugricu na njemu
Ja igram BF3 trenutno na 1920*1200 High
i nemam ama bas nikakvih problema
zabranjen za igre? :)
jbg moja ti je preporuka da odes i probas neku ugricu na njemu
Ja igram BF3 trenutno na 1920*1200 High
i nemam ama bas nikakvih problema
Verujem ja tebi da radi savrseno ali me ovaj sajt pokolebao http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/dell-u2412m-p11538/test.html
Game fever
9.8.2012, 20:30
Dell U2312HM stvarno odlican monitor. Igram se na njemu bez problema (BF 3 uglavnom) uopste nisam primetio nikakvo kasnjenje. Dizajn je po meni super.
Dell U2312HM stvarno odlican monitor. Igram se na njemu bez problema (BF 3 uglavnom) uopste nisam primetio nikakvo kasnjenje. Dizajn je po meni super.
Stani znaci i Dell U2312HM ima 8ms odziv
Red_Devil_89
9.8.2012, 23:15
Ja bi danas uzeo DELL 2412 nego me nervira sto mu je odziv 8ms a meni treba monitor za igre i filmove.Nasao sam na nekom stranom sajtu da je maltene zabranjen za igre.
Kod 2312HM, nisam primetio nikakav problem sa odzivom u FPS igrama, jedino sto nije bas najsrecniji izbor za fudbalske simulacije i NBA, za takve igre bih radije uzeo neki dobar TN sa sto manjim odzivom.:)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.